Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Szia, sajnos ezeket évek alatt gyűjtögettem be, úgyhogy esélyem sincs emlékezni rá. Volt amit meghivóról szkenneltünk be, volt amit fotószerkesztő programban találtunk. Át tudom küldeni JPG-ben, ha kell.
egyébként meg milyen dolog az h 100-200Kt elkérek egy fotózásért, az oldalam meg reklámcsíkos ingyenes?! hogy adja ez ki magát? ezek a rabló tárhelyszolgáltatók 2-5 ezret is elkérnek havonta!
Ne haragudj, csak most tudtam megnézni az üzeneted. Látom, publikus az e-mail címed, megígérem, hogy küldök fotót hétfőn. Hétvégén már nem dolgozom, de hétfőn megoldom a dolgot, legkésőbb este e-mailezek. Írd majd meg légyszi, hogy hol laksz (lehet mailben is), hogy tudjam, milyen módon tudom neked elküldeni, amit kérsz. Feltéve, ha tetszeni fog a kínálat. :)
Nagyon egyetértek!!! Ég és föld a különbség. Ugyanígy nagyon máshogy nézne ki a a videónk, amit a kis nyaralásos kamerámmal csinálna valaki a násznépből vagy mondjuk egy profi, akinek ez a feladata és a szakmája.
Bízhatsz abban, hogy elsül valamelyik rokon keze a kis kompakttal, de én nem bíznám erre életem legszebb pillanatainak megörökítését!
Természetesen egyetértek abban is, hogy 200e enyhén túlzó egy fotósra, ugyanúgy, ahogy a 30 ezres fotós is szuper gagyi lesz valószínűleg.
Szia! Nézd meg a www.azeneskuvoifilmem.hu -t. Nekem ők ajánlották a fotóst, meg is egyeztem vele is, 90 lesz (neki most készül a weboldala, azért nem azt írtam le). Nagyon ügyes a srác. Írj nekik és kérd el a Szabolcs telefonszámát. Nem akarom itt közzétenni.
Én tudok egy nagyon jó menyaszonyi ruhást. Ő varrja a ruhákat, nagyon szépeket csinál és nem is olyan drága. Az enyém például 50.000 Ft-ba kerül. Kölcsönzöm, de rajtam lesz először és rám is varrta, az én igényeim szerint. A menyecskeruhám kb 25.000 Ft lesz, de azt meg is tartom. Polgárdin lakik a csaj, ha érdekel írj és megadom a telszámát. Én Fehérvári vagyok, innen nincs messze, de megéri elmenni hozzá.
nagyon kitartó vagyok, ezért ismét felteszem kérdéseim sorát... hátha most majd... :)
tehát:
frissen érkeztem, és remélem, sok tippet kapok, amiket előre is nagyon köszi...
polgárin már túl (van egy 8 és fél hónapos gyönyörűnk :), és július 12-én lesz az ereszelahajamat. tudom, hogy nincs sok időm (mint oly sok családban, én vagyok a családszervezőmenedzser - logikus, mert amúgy is itthon babussal), ráadásul eléggé budget is lesz a dolog. biztos vagyok benne, hogy egy csomó a jó ötleteken múlik :)
első körben a zenekar kérdését kellene megoldanom - gyorsan. az éjféli menyasszonytánc után egy barátom vedlik DJ-vé. és varázsol fergeteges hangulatot, de előtte (s talán még tovább is, és akkor DJ egy másik teremben) szeretnék zenekart. látom, hogy sokan ajánlják magukat (ami nyilván egyrészt hasznos-praktikus, másrészt kicsit ledöbbentem, hogy mennyi az ajánló...), de engem talán jobban érdekelnének a tapasztalatok. 3 (esetleg 2 vagy 4 főre) gondoltam, és olyan zenakarra, aki a mulatóst is jól nyomja, de a poposabb, örökzöldes, jazz-es vonalon is otthonosan mozog. S.O.S. lécci....
aztán a ruhám, persze... gondolkodom a varratáson. bele merjek vágni? nincs szívem 180-200ezerért kölcsönözni (mert amik tetszenek, azokat eddig ennyiért láttam :() többen említettétek, hogy érdemes megnézni vidéken, esetlek az ország keleti részén. konkrét tippek? nagyon köszi ezt is!! ja, a lokációm szentendre-pomáz :)
Ez azért nem egészen így van. Az olcsó gépekkel szinte lehetetlen közeli portréket csinálni kis mélységélességgel. Az eldobható fix fokuszus gépekről nem is beszélve. Az biztosan igaz, hogy születne néhány használható kép, de azért az esetek nagy százalékában szükség van a tudásra és sebességre is.
bakker, 200 eFtból vesz az ember 6-8 digiképet odaadja a rokonoknak (gyerekeknek, fiataloknak, időseknek is!) és kiadja az ukászt: ezerrel kattogtatni. a sok képből biztos h lesz sok jó is, nem profik, de egy rakás olyan amit meg a profik sosem kaptak volna le. ennek egy változatán, az eldobható kamerrák vételén gondolkodom, amellett h lesz fotósunk.
Szia! Bocs a belekotyogásért, a mi cégünk forgalmaz papír asztalközepet, sokféle színben, pl. rózsaszín is van. De ehhez nem tudok asztalszoknyát adni, viszont van szép szalvétánk is. Az asztalközép 40 cm széles, 10 méter hosszú tekercsekben van, 650 Ft egy tekercs ára. Nézd meg a www.zmpakk.hu oldalt, onnan tudsz online kérdést feltenni, vagy e-mailt küldeni.
Szerintem próbáld meg egy méteráru boltban. Nekik biztosan van ilyesmi anyaguk. Ha esetleg nincs, a rendezvényszervező, derorációval foglalkozó cégek is adnak el, mert úgy tudom, hogy ezek az asztalközepek egyszer használatosak.
már alakul, de még nagyon sok minden hiányzik. Most pont a díszítésen agyalok, mert az étteremnek csak ronda sötét zöld kék és bordó asztalszoknyájuk, meg asztelközepük van. Én meg valami világos színt szeretnék, pl rózsaszínt, de nem tudom hol lehetne venni ilyen asztalközepet.