Szia AniTalpasok Az igért kép a kakaskáról,(nyári) nagyon szivesen odaadom csak úgy a karácsonyfa alá a kisfiadnak, de hogyan jut el? De ha közelebb találsz az sem baj. üdv.
Sziasztok.Lenne egy nagy kérésem a 466-os hozzászolásomnban van a kisfiam térdén egy kakaska nos sajnos ő elpusztult.Kérdeznélek titeket hogy nem e lenne valamelyikőtöknek egy ugyan ilyen színűje és szelíd felesleges?Ugyanis ő még nem tudja hogy elpusztult kedvenc kiskakasa volt szegénynek.A segítséget előre is köszönöm.
Szia.Bocsi hogy nem írtam de nem néztem ide át mert egy jó párszór megtettem de nem írt ide senki.Nos az enyémek tojnak szépen.Ha lenne kotlóm ki is próbálnám az biztos.De most csak tojnak.A pulykáim is tojnak volna mit kotló alá tenni.
Szia Kotkoda1 Várom is már azt a bizonyos TAVASZT. Bár nem lehet panasz az időre. Remélem is,hogy lesz tojás ill csibe. Csak a képek kedvéért szedtem őket a kiskocsira fel. Most még együtt van a banda. De tavaszra "mindenki" a saját színnel társul.
Szia tyúktartó Nálad aztán jól megy sora a pipiknek, szőnyeges lakosztályuk van karácsonyi (fenyőágas díszítéssel), sokan vannak, tavaszra sok szép tojáska lesz biztos.
ö baj van változtathatok még?????????? sajnos változás van és nekem most fekete tyúk kellene lemondhatnám a barnát! és kérhetnék helyette egy fekete tyúkot?????? ha nem baj! bocs hogy így válogatok de most nekem egy fekete tyúk kellene mégegyszer bocs! üdv!
Hát nemtudom, hogy milyen tyúk illene hozzá még, talán a babos... De leginkább a porcelán! :D Hát, ha tudnék eladó tyúkot, akkor már vettem volna én is... :) Az enyémet nemrég fejezte le egy nyest... :((( A DEK topicban leírtam. Sanya hoz majd fel nekem egy idei jércét Monorra márciusban... ;) Csak kíváncsiságból kérdeztem inkább... :)
Igen, teszek fel képeket! A börzéről én se csináltam, mert pocsék, szemerkélős idő volt... Üdv.
T.cochinokat, plymouthokat, bráhmákat, ludakat és sok galambot árultak kint Nem csináltam képet a börzéről, mert közben meg elvittem azt a kékszínű bráhma kakast a jércével amit láttál nálam (meg volt beszélve) és távol kaptunk parkoló helyet. Ingáztunk ide-oda a férjem örömére.