Ez a Genius az en idömben még garantaltan nem volt, de ha Kata mondja, biztos jo. Azt is hallottam, hogy tel van jokepü, tancos labu roman focistakkal:) Aki nem erti, kerdezze cibkatot.
Nandi! Mi van veled? Hol dolgozol, hol nem, stb? Asszony, suli, gyerek?
Ancsa! Ne hallgassál Te senkire rajtam kívül! Irány keddenként a Génius! Dugig van eszméletlenül táncoló egyetemistákkal. Sehol egy izomagy, semmi tucc-tucc zene, de akkora bulikat, mint ott !?! (Nekem speciel ott tőrődött el véletlenül a csuklóm.)
NEEEEEEE!Valamelyik állat rádiós haverom virusos levelet küldött és a teljes freemail postám kiürült az új levelekkel együtt amiket még nem is olvastam! Pedig volt 7! Ne haragudjon bárki irt is!
az Oktogon-réjtély (ez filmcímnek is jó) Na igen. Vitaalapnak bármi jó de talán játszunk valami mást. Mondjuk valaki elkezd itt irni egy dalszöveget a következő meg folytatja és igy tovább, és igy tovább....
ha hülye ötletszóljatok de igy legalább figyelni kell mindenki üzijére. Aki nem figyel az kiesik. hogy ez mit takar azt még nem találtam ki :)
jajj de messze van még a következő tábor! Én már nem bírok magammal. Apuka, az éjjel veletek álmodtam, költöztetek haza és ott vártunk titeket a buszállomáson vagy huszan és kispált énekeltünk. Igaz a buszállomás kinosan emlékeztetett egy gyárudvarra valamilyen autópálya mellett és ránkdudáltak a kamionok de nem ez volt a lényeg. Tuti hogy lány lesz a pici. Női megérzés.
O jaj, igen, az Ibolya, hogy is felejthettem el... Bar az egy kicsit kesdobalos neha, de ott melegit az egyetemi ifjusag apraja-nagyja is. Es meg egy legendas hely kimaradt: a Fácán, ahol Kicsirigo engem latogatvan elvesztette 94 körül a taskajat es egy Hocipö ujsagot. A kocsma becsületere legyen mondva, hogy masnap visszamentünk, es minden megvolt. Az audmaxos filmklub mellett meg jo filmek szoktak menni a csapokerti müvhazban, 10 perc az egyetemtöl. Es amig süt a nap, a Levelesben kell sörözni (sörkert a Nagyerdön, egyes tanarok elöszeretettel tartottak ott szeminariumaikat. De ez a magyar tanszek, nem tudom, a fizkémesek milyenek) Na, Ancsa, most mar fel vagy keszitve a debreceni eletre:)
Nyolc kilenc körül fog asszem, de előbb összejöhetünk egy páran valahol, maj megdumáljuk. (mozaik, szocreál)
Ezt figyeljétek: én is álmodtam valamit. Meglepő módon semmi köze nem volt akispálhoz, meg színpadhoz semmihez de olyan élethű volt hogy egész nap örültem hogy felébredtem aznap reggel: Egy nagy kórházban voltam zöld környezet fák, virágok, fény ilyesmi. Kint ültem a padon, meg akartam érinteni a fejemet és puha volt. Mire egy doktornéni mondta, hogy le kellett fűrészelni a koponyám "fedelét" és az agyamat érzem, de ne aggódjak csak két hétig lesz így amíg kiszellőzik (amit nem értettem hogy miért kell így szellőznie). Emlékszem hogy nem fájt. Na ez nagyon durva volt.
Ancsa! Debrecenben jó hely még a Sárkány is, ott vannak élőzenés bulik.
Az Ibolyában meg nagyon olcsó a pia, kicsit lepukkant hely, de megvan a hangulata. Jó hely még a Kikötő is, bár nem tudom hogy ilyenkor nyitva van-e vagy csak jó időben. Filmklub a főépületben van a legnagyobb előadóban, valami maximus vagy hasonló a neve. Ja, nem: aud max. De szerintem biztos működik a többi hely is, amiket Péter írt, szóval van választék bőven.
A kispál mikor kezdődik ?
Ancsa! A Tóthfa az az egyetem mögötti egyik kolesz regi neve (azt hiszem, most nagyerdei kollegium), alagsoraban fergeteges bulik voltak anno, kannas bor - zsiroskenyer. A Benczur a Klinikak masik oldalan levö öreg kolesz, szinten hires bulikkal, Benczur-hancur neven. A többi emlegetett helyek mind kocsmak, asszem. De ennek mind hét éve mar, azota biztos sok minden valtozott... Ha van egyetemi filmklub, oda is jarjal, az jo volt. Ja, es a PG csoport anno a legjobb alternativ zenekar volt, nem csak Debrecenben, nekem:)
Andras, Cibkat, nektek meg mi az isten bajotok van egymassal?!
A kispalra en is feliratkozom, majd csak figyeljetek, ha tetöfokara hag a hangulat, hogy ki fog enekelni Lovasival a mikrofonba:) Na ki?!
Kicsirigorol tud valaki valamit? Volt a windsorbeli fogadooran? Es mi van nandival? Van mar uj meloja? Hireket kerek!
Cibkat ne légy oly végérvényes: a pont után a mondatban egy következő mondatnak talán van hely(tudod hogy érzékeny vagyok): hátha ez egy hosszú regény?
Ancsa a szakmai tárgyak majd csak a vége felé jönnek az lesz az igazi, a legszebbek a műszaki tudományok a világon!!
Gerda! Vagy kispál előtt vagy után hozzad a cd-t mer ott valszeg össze fog törni véletlenül, mer' nagyon nagy buli lesz!!! (és hátha lesz táncolós valami is utána érted Cibkat :))
Megj.: Örülök hogy az oktogon rejtélyének megfejtése talán a végéhez közeleg. :)
Péter: téged sem felejtlek el, de ezt 1 másik csatornán.
Van egy pár percem, amig kezdődik a számtek, bár nem bánnám, ha nem kezdődne, még egy se volt eddig megtartva, hát akkor most mégegy ide vagy oda... :-)
Eni! Nem érsz rá vmikor? Pl. szombaton?
Péter! A másik szakom a kémia. :) Nekem tetszik csak hiányzanak másmilyen órák, kicsit egyhangú így hogy csak szakirányos tárgyak vannak. Biztos lehetne mást is felvenni (illetve lehetett volna) de az első két hétben örültem, hogy éltem. Az utolsó pillanatban sikerült felvenni egy "etika" órát, ez egy kicsit szinesíti a hetemet. :) Mit meséljek Debrecenről? Nagyon szép hely és jó is, én szeretem, de kiakaszt a közlekedés. Biztos csak azért mert 60hoz vagyok szokva, ez meg totál más. Valami gixxer mindig van. Most ráadásul javítják a villamospályát, emiatt pótlóbuszok vannak, ezzel is csak a baj van, sose akkor jön, amikor kéne, és sose arra megy, amerre kéne. Amiket kérdeztél, hogy voltam-e már ott, nem is tudom, hogy mik. Jó lenne bulizni, de egyelőre nincs kivel. Volt szemtemberben egy rakat koncert, de vagy nem értem rá (mert pl hétvégén volt) vagy k***a drága volt a jegy vagy mindkettő egyszerre. A társaság alakulgat, de mivel egyedül vagyok a szakomon (!) nincs állandó közösség, ahány óra, annyi féle és mire ennyi emberrel összerázódom, az egy jó idő lesz. Albérletben vagyok, a Földi János 3/A-ban, lehet engem látogatni, ha vki erre jár! Na ez is nagyon tetszik, egy családi ház, hárman vagyunk, na nem olcsó, de háromfelé oszlik, így elviselhető. Viszont megéri az árát és a lányokkal is jól kijövünk. (Na mégiscsak lesz óra, most vettem észre hogy itt ül mellettem a tanár. A fenébe... :-( )
Gerda! Be tudnád adni 7végére a kazit a könyvtárba? Elmennék érte akkor. De hol található most Pista bácsi? Nem jártam ott a váltás óta.
Ezt már mondjuk említettem de vannak akik nem olvassák el mások üzijeit.
60 city könyvtárban ülök mert házit kéne irnom az olvasóteremben de átmenetileg itt ragadtam. Szerdán előadásom van, Kamupipőke és én vagyok a jótündér. A szerepet még el se kezdtem olvasni. Jajj de nehéz az élet. Most irok emilt.
Szia Gerda!Látom neked legalább hiányzom! :))) Én megvagyok.Terveimben van hogy bemegyek a bajzába de soha nem jutok el odáig sajnos.Mindig vmi közbe jön.De igyekszem bemenni mert azért erőteljesen hiányzik a bajza műveknek a hangulata.De sokkal inkább csak a régi barátok, ismerősök hiányoznak onnan.Nah meg még 1-2 tancsi de nem mind.Van aki kimondottan nem és nagyon jol megvagyok nélkülük.De ezt asszem te is nagyon jol tudod.A kazettára vevő lennék én is.Majd amikor megyek a gimibe akkor remélem összefutunk és akkor tudunk beszélni, hogy mi van. :)) Legyél jo!!!!De azért a tanulást ne vidd tulzásba! :D