Keresés

Részletes keresés

rókafegyver Creative Commons License 2015.02.04 -45 5 986
Ez tényleg jo kezdeményezés, müködni fog. Végre az idiotizmus keritésen kivül marad.
Előzmény: SzótlanJoe (983)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.02.03 -43 6 983

Egy új funkció került megint a rendszerbe.

Alacsonyra értékeltek elrejtése  (a hozzászólások felett közvetlen)

Ha kiválasztjátok akkor a negatv értékelélésű hozzászólások rejtve maradnak, aki így később nézi meg a topikot azoknak nem kell "élvezni" a lehúzott hozzászólásokat.

Így egy közösség szépen ki tudja szűrni a "nem igényelt" stílust is!

Jó használatot!

nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.03 -45 5 982

köszi, igazad volt.

Előzmény: Donci62 (981)
Donci62 Creative Commons License 2015.02.03 -42 6 981

Gratulálok, bölcs döntés volt.

Szvsz ez a legjobb amit egy troll ellen tenni lehet.

Sok erőt és kitartást hozzá, hogy hosszabb távon meg is tudd ezt valósítani.:-)

Előzmény: nzsolt18 (979)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.03 -42 7 979

longi, inda és valahány név, azok is amik még születőben vannak.

szevasz(tok) én kiszálltam a játékból. vége.

nem akarlak már jó útra téríteni, neked ez nem fog menni és nem is éri meg.

és ez már nekem sem pálya.

nem nehezítem tovább a trollkodásod. vége az önkéntes rendőrségnek:

nem reagálok rád ( és valszeg olvasni sem foglak), írhatsz rólam bármit, gyalázhatsz, dicsérhetsz, és kavarhatsz kedvedre,

LEPEREG! mert innentől NEM LÉTEZEL számomra.

és tudom azt is, ez fog neked a legjobban fájni, fogsz még próbálkozni, de csak szánalmas vergődés lesz, kikiáltod majd magad győztesnek, tedd!! de ott legbelül piszkálni fog és fájni, hogy legyőzettél, mert szánalmasan gyenge vagy.

elköszönnék, de huss már nem is létezel.   

nedolaci Creative Commons License 2015.02.03 -36 3 978

Ami mostanában,nagyüzemben megy,azt határozottan tanúságos olvasgatni,és meg is teszem,amikor az időm engedi!

Robikám!Vagy beállsz a csapatba,vagy  jegyet váltasz és akkor a pízedért,akár közelről kritizálhatod is a játékomat..,vagy áhítattal csodálhatod ,mit alkotok.,de hogy csak messziről bekajabálj,hát tudod ;-)

Előzmény: robertó69 (976)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.03 -35 4 977

hát átgondoltam, meggyőztetek, tényleg nem éri meg.

robertó69 Creative Commons License 2015.02.03 -30 7 976

Egy ideje már keserű, Kis Vuk-os szájízzel ülök a léges topikok elé olvasgatni!:-(

Meg kell mondjam, ami viszont itt mostanában nagyüzemben megy, azt határozottan tanúságos olvasgatni, és meg is teszem, amikor az időm engedi! :-)

Megoldási javaslatom, ötletem sajnos nekem sincs, így meg sem próbállak győzködni a tutiról!

Véleményem-ahogyan az másnak is-, viszont van!

Szerintem adott minden eszköz a tartós és nyugodt hangnemű fórumozáshoz(ahogy azt Dönci is leírta alant):

-ha valakitől hőgutát kapok, akkor inkább ignorálom(X). Ha megingathatatlan kőszikla jellem vagyok, akkor olvasom ugyan, de nem válaszolgatok.:-)

-ha valaki szakmai sületlenségeket ír, akkor az ellen véleményemet egy általános hsz.-ban ellensúlyként leírom.

- ha személyemet sértő,és/vagy törvény és/ vagy fórum szabályba ütköző dolgot írogat valaki, arra ott vannak a modik, jelezni kell nekik,tegyék a dolgukat.

A nyilvánvalóan provokatív, első blikkre is idióta beírásokra nem szabad reagálni! Osz't kész!

Se a beazonosítgatózás, se az állandó vissza szólogatás nem hiányzik itt sokunknak( bár más nevében nem beszélhetek, csak vélelmezem!)

Szerintem a "fal mellett, behúzott farokkal kullogok", és a véres szájú boszi üldözés között elég széles az ösvény, lenne hely lavírozni mindenkinek bőven!

Most nem a Te konkrét esetedre gondolok, hanem a két lókötőre(Dészáz-Nedó)! ;-))

Én elhiszem nekik is a tutit első szóra, de ez akkor sem egy sokáig járható út... szerintem!

Inkább egymással, kulturáltan fórumozgassunk itt, minthogy betonfalra dobáljuk izomból a szárított csicseri borsót!

Ez utóbbit lehet ugyan ideologizálni napestig, de hogy sok értelme akkor se lesz...... :-DDD

Uff!

Előzmény: nzsolt18 (958)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.03 -35 3 974

hát igen ez megfontolandó, bár még szórakoztat, de egyre kisebb a szellemi kihívás. :-)

és igen a Te tapasztalatod megéri, hogy átgondoljam.

kár, hogy nem 1 hete jöttél.  

Előzmény: Donci62 (973)
Donci62 Creative Commons License 2015.02.03 -38 3 973

Ha rám hallgatsz, nem pazarolsz rá több figyelmet és energiát, hacsak nem szórakoztat még egy darabig a dolog.

Mint írtam Mi már kötöttünk trollal kompromisszumot, ahogy láttam  nemrég Ti is.

Egyik sem működött.

Ha nem pörög eléggé a dolog számukra, unalmassá válik minden és kezdődik a rafinált szarkeverés, a botrány érdekében.:-(

"Kutyából nem lesz szalonna", pedig annak idején mennyire bíztam benne, hogy de igenis.:-(

Előzmény: nzsolt18 (969)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.03 -36 0 971

Már nehogy haragodjék kend, de ahogy látom 1 éve lelkis dolgokkal foglalkozik? Akkor esetleg felfogadná páciensének ezt a Longi bátyót?

Előzmény: Törölt nick (968)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.03 -33 0 970

mihez?

Előzmény: Törölt nick (968)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.03 -35 2 969

én ezért nem akarok harcolni, hanem 1 értelmes kompromisszumot kötni vele, de sajnos azt látom a gyengébbnek vélt pozíciójút nem értékeli tárgyaló partnerként. és ez megér nekem egy kis energiát. ha majd nem akkor feladom, de amíg érzek 1 pici reményt addig nem. 

Előzmény: Donci62 (965)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.03 -37 1 968

Na, így kell ezt, drakulálok.

Real Putyur Creative Commons License 2015.02.03 -36 1 966

A szazeves haboru 1337-1453-ig tartott; tehat annak mar vege. 

(Forras: Wikipedia)

Előzmény: nedolaci (963)
Donci62 Creative Commons License 2015.02.03 -31 2 965

Szvsz független ez az egész attól, hogy léges, gázos, fotós, rádiós, stb. és nem azoktól érzi/érzik magát/magukat nyeregben, akik védik, hanem azoktól akikkel csatázhat/csatázhatnak, hiszen azok nélkül nem is nagyon tudna/tudnának létezni.

Viszont részemről nem szeretném tovább folytatni, mindenki úgy minősíti a vele/velük való kapcsolatot, ahogy gondolja, ahogy kedve tartja, de ő/ők sosem fogja/fogják abbahagyni, amíg érzi/érzik, hogy valaki reagál rá.

Több mint 7 éve harcoltam velük, két szeretett nicknevem bánja, de a mostanit nem szeretném már elveszíteni, csak mert bele kell állnom a balhéba valamilyen ürüggyel, amikor ki is kerülhetem, a topik békéjéről nem is beszélve.

Előzmény: nzsolt18 (949)
nedolaci Creative Commons License 2015.02.03 -31 3 963

Újabbat?!!Miért az előzőnek már vége van?

Előzmény: Real Putyur (961)
janek666 Creative Commons License 2015.02.03 -31 3 962

Üdv! Jó vatyerkázást! :-)

Előzmény: Real Putyur (961)
Real Putyur Creative Commons License 2015.02.03 -30 6 961

Na jo. Urak! Nekem ehhez se idom, se kedvem. Csinaljatok egy ujabb szazeves haborut. Nem osztok eszt tovabb, kiszalltam. Tovabbi kellemes akarmit. 

nedolaci Creative Commons License 2015.02.03 -29 3 959

Fura figura vagy Te! Itt papolsz,közben ugyanúgy robbansz,mint annyi más! ;-(

Hogy reagáltál az első kis szurira,pedig hát a többség ilyeneken,már át is lép!Meg tán azon is aki,küldte!

Előzmény: Real Putyur (952)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.03 -30 4 958

nézd én is mindig tudom mit kéne csinálnia a Nedónak pl.

de  magamnak mindig találok felmentést.

én nem akarok veled vitázni, csak már uncsi, hogy  2 hete mindenki tudja a tutit, és oktat. miközben én voltam szinte az első aki xelte, és mégsem hagyott békémet. sőt rajtam keresztül támadott másokat. most bele állok, de csak szabályosan itt a lelkisben. én eddig mindig megtettem amit kértek, de azt én is kikérhetem ami nekem nem tetszik, vagy zavar. 

Előzmény: Real Putyur (948)
python 357 Creative Commons License 2015.02.03 -29 4 956

Itt most öten elhatároztuk,-hogy nem reagálunk a provokációira!!!...Irogathat magának kedve szerint, -válaszolgathat is magának!!!......

Előzmény: Donci62 (944)
janek666 Creative Commons License 2015.02.03 -25 5 955

Nézd 1 dolog az előitélet, és 1 dolog a meggyőződés. Amit Longi is mondott, hogy a virtualitás és valóság két külön dolog, szerinted helytálló? Itt lehet mocskolódnia, a valóságban meg kenetteljes pléhBánós?? Senki nem alaptalanul üldözi! Mindenkit sározott, aki ellene van!

Legyen szerencséd vele.

Előzmény: Real Putyur (934)
Real Putyur Creative Commons License 2015.02.03 -24 4 954

Amugy... jol erzekelem, hogy megsertodtel azon hogy "baratom"-nak neveztelek...? Mert akkor visszaszivom...

Előzmény: nedolaci (950)
Real Putyur Creative Commons License 2015.02.03 -21 5 952

Most... szavakon nem kellene lovagolni. Erted te hogy mit irtam; hirtelen nem jut jobb valasz az eszedbe...? :-)))

Előzmény: nedolaci (950)
nedolaci Creative Commons License 2015.02.03 -19 3 950

Hátbaszúrva,valószínűleg én sem csatáznék!.Azt hiszem,szép csendecskén vérezgetnék!

Életem!Hmhm!!!

Előzmény: Real Putyur (947)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.03 -21 4 949

nézd tök igazad van, csakhogy a légesben ez kicsit bonyolultabb, itt vannak akik védik és ezzel csak teszik alá a lovat. 

de nézd a jó oldalát legalább itt mi lefoglaljuk és nincs ideje kimenni a légesbe meg a gázosba, már előrébb vagyunk mint 1 hete. :-)

Előzmény: Donci62 (944)
Real Putyur Creative Commons License 2015.02.03 -18 4 948

A STILUST mindig kikerem magamnak - egyszer. Masodszorra mar nem is valaszolok. Ezt mindenkivel megteszem, mert utalom a celtalan es ok nelkuli karomkodast. 

Előzmény: nzsolt18 (946)
Real Putyur Creative Commons License 2015.02.03 -18 5 947

Baratom, en nem mondtam neked hogy eloiteletes vagy. Azt mondtam, hogy EN vagyok buszke arra, hogy NEM voltam eloiteletes. Ha majd hatbaszur, akkor meglesz a velemenyem - de megtartom magamnak, es nem kezdek csatazni.

Előzmény: nedolaci (945)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.03 -21 3 946

amíg nézőként voltál jelen addig tudtad nekünk mit kéne csinálni, amikor bevont a játékába azt rögtön kikérted magadnak. 

kérlek mesélj még.

Előzmény: Real Putyur (938)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!