Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Alacsonyra értékeltek elrejtése(a hozzászólások felett közvetlen)
Ha kiválasztjátok akkor a negatv értékelélésű hozzászólások rejtve maradnak, aki így később nézi meg a topikot azoknak nem kell "élvezni" a lehúzott hozzászólásokat.
Így egy közösség szépen ki tudja szűrni a "nem igényelt" stílust is!
longi, inda és valahány név, azok is amik még születőben vannak.
szevasz(tok) én kiszálltam a játékból. vége.
nem akarlak már jó útra téríteni, neked ez nem fog menni és nem is éri meg.
és ez már nekem sem pálya.
nem nehezítem tovább a trollkodásod. vége az önkéntes rendőrségnek:
nem reagálok rád ( és valszeg olvasni sem foglak), írhatsz rólam bármit, gyalázhatsz, dicsérhetsz, és kavarhatsz kedvedre,
LEPEREG! mert innentől NEM LÉTEZEL számomra.
és tudom azt is, ez fog neked a legjobban fájni, fogsz még próbálkozni, de csak szánalmas vergődés lesz, kikiáltod majd magad győztesnek, tedd!! de ott legbelül piszkálni fog és fájni, hogy legyőzettél, mert szánalmasan gyenge vagy.
Ami mostanában,nagyüzemben megy,azt határozottan tanúságos olvasgatni,és meg is teszem,amikor az időm engedi!
Robikám!Vagy beállsz a csapatba,vagy jegyet váltasz és akkor a pízedért,akár közelről kritizálhatod is a játékomat..,vagy áhítattal csodálhatod ,mit alkotok.,de hogy csak messziről bekajabálj,hát tudod ;-)
Egy ideje már keserű, Kis Vuk-os szájízzel ülök a léges topikok elé olvasgatni!:-(
Meg kell mondjam, ami viszont itt mostanában nagyüzemben megy, azt határozottan tanúságos olvasgatni, és meg is teszem, amikor az időm engedi! :-)
Megoldási javaslatom, ötletem sajnos nekem sincs, így meg sem próbállak győzködni a tutiról!
Véleményem-ahogyan az másnak is-, viszont van!
Szerintem adott minden eszköz a tartós és nyugodt hangnemű fórumozáshoz(ahogy azt Dönci is leírta alant):
-ha valakitől hőgutát kapok, akkor inkább ignorálom(X). Ha megingathatatlan kőszikla jellem vagyok, akkor olvasom ugyan, de nem válaszolgatok.:-)
-ha valaki szakmai sületlenségeket ír, akkor az ellen véleményemet egy általános hsz.-ban ellensúlyként leírom.
- ha személyemet sértő,és/vagy törvény és/ vagy fórum szabályba ütköző dolgot írogat valaki, arra ott vannak a modik, jelezni kell nekik,tegyék a dolgukat.
A nyilvánvalóan provokatív, első blikkre is idióta beírásokra nem szabad reagálni! Osz't kész!
Se a beazonosítgatózás, se az állandó vissza szólogatás nem hiányzik itt sokunknak( bár más nevében nem beszélhetek, csak vélelmezem!)
Szerintem a "fal mellett, behúzott farokkal kullogok", és a véres szájú boszi üldözés között elég széles az ösvény, lenne hely lavírozni mindenkinek bőven!
Most nem a Te konkrét esetedre gondolok, hanem a két lókötőre(Dészáz-Nedó)! ;-))
Én elhiszem nekik is a tutit első szóra, de ez akkor sem egy sokáig járható út... szerintem!
Inkább egymással, kulturáltan fórumozgassunk itt, minthogy betonfalra dobáljuk izomból a szárított csicseri borsót!
Ez utóbbit lehet ugyan ideologizálni napestig, de hogy sok értelme akkor se lesz...... :-DDD
én ezért nem akarok harcolni, hanem 1 értelmes kompromisszumot kötni vele, de sajnos azt látom a gyengébbnek vélt pozíciójút nem értékeli tárgyaló partnerként. és ez megér nekem egy kis energiát. ha majd nem akkor feladom, de amíg érzek 1 pici reményt addig nem.
Szvsz független ez az egész attól, hogy léges, gázos, fotós, rádiós, stb. és nem azoktól érzi/érzik magát/magukat nyeregben, akik védik, hanem azoktól akikkel csatázhat/csatázhatnak, hiszen azok nélkül nem is nagyon tudna/tudnának létezni.
Viszont részemről nem szeretném tovább folytatni, mindenki úgy minősíti a vele/velük való kapcsolatot, ahogy gondolja, ahogy kedve tartja, de ő/ők sosem fogja/fogják abbahagyni, amíg érzi/érzik, hogy valaki reagál rá.
Több mint 7 éve harcoltam velük, két szeretett nicknevem bánja, de a mostanit nem szeretném már elveszíteni, csak mert bele kell állnom a balhéba valamilyen ürüggyel, amikor ki is kerülhetem, a topik békéjéről nem is beszélve.
nézd én is mindig tudom mit kéne csinálnia a Nedónak pl.
de magamnak mindig találok felmentést.
én nem akarok veled vitázni, csak már uncsi, hogy 2 hete mindenki tudja a tutit, és oktat. miközben én voltam szinte az első aki xelte, és mégsem hagyott békémet. sőt rajtam keresztül támadott másokat. most bele állok, de csak szabályosan itt a lelkisben. én eddig mindig megtettem amit kértek, de azt én is kikérhetem ami nekem nem tetszik, vagy zavar.
Nézd 1 dolog az előitélet, és 1 dolog a meggyőződés. Amit Longi is mondott, hogy a virtualitás és valóság két külön dolog, szerinted helytálló? Itt lehet mocskolódnia, a valóságban meg kenetteljes pléhBánós?? Senki nem alaptalanul üldözi! Mindenkit sározott, aki ellene van!
A STILUST mindig kikerem magamnak - egyszer. Masodszorra mar nem is valaszolok. Ezt mindenkivel megteszem, mert utalom a celtalan es ok nelkuli karomkodast.
Baratom, en nem mondtam neked hogy eloiteletes vagy. Azt mondtam, hogy EN vagyok buszke arra, hogy NEM voltam eloiteletes. Ha majd hatbaszur, akkor meglesz a velemenyem - de megtartom magamnak, es nem kezdek csatazni.