Igazán köszönöm TyggeR,leköteleztél!Majd a büfében előadom magam a saját stílusomban,és akkor a fejesek meglátják,milyen jó arc vagyok,és egyből beraknak valami jól fizető helyre,ahol a tehetségemet kamatoztathatom.
Éppen ezért hajtok erre a fontos pozícióra!Vihetem haza a nagy pénzt és még megszakadnom sem kell a munkában,mindössze összedobok pár száz szendvicset.Nagy királyság lenne!
Tudom, hogy defekt=judy, de azt én nem úgy értelmeztem, hogy itt sem lehet leírni a nevét, valami munkatársa miatt változtatott nevet, de ha olvassa a topicot, úgyis rájön.
Én csak az ilyen butaságokra bukom, ez van! :-))))))
Nem az én cikkem volt, szar MTI-vacak az egész. Nem baj, a lelkiismeretem tiszta. :-))))
elcondor, gondolkoztam a büfés álláson megint, Neked adom. Megérdemled. :-))) Azér Te is lehetsz még ekkora sztár, mint én, nincs veszve semmi. :-)) Holnap nincs cikk, mer nem dolgoztam ma, majd a szerdaiban talán.
De azt is mondhatjuk,hogy az újságíró pályafutásunk között is szakadéknyi a különbség,csak itt a Te javadra.De ez nem baj,engem csak a büfés állás érdekel,de az nagyon!
Holnap olvashatunk Tőled valami igazi TyggeReset?
Nyugi-nyugi,TyggeR bizonyíthatja,hogy lelkes vagyok,ha tanulásról,meg a suliról van szó(pl. minden órát végigülök és lelkesen jegyzetelek).Csak most nehéz visszaszokni,hogy le kell ülni a könyvek mellé,de megteszem és az Open alatt itt fogok szurkolni Pete-nek ezerrel.
El Condor azért jó lenne ha összekapnád magadat mert akkor le leszel tiltva a cuccról és jön Au Open ahol kedvencednek kell a biztatás és kivel fogok akkor kötözködni???:))))
Persze,de mit tegyek, jó társaságban szívesen marad az ember!
Különben meg kezdenek az Internet-függőség jelei mutatkozni rajtam,úgyhogy valami terápiát ki kell találnom,mert vészesen közeledik a vizsgaidőszak.