Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Ha már a koilléga felvetett, én is szeretnék egy "Törzstag" besorolást. Nem mintha attól "nagyobb embernek" érezném magamat, de sok helyen komolyabban veszik azt, akiről így látják, hogy "nem most kezdte"...
Hahó! Még egy topik áthelyezését kezdeményezném, ha lehet, a Törzsasztalról az Egészségügyi fórumok » Természetgyógyászat » alá, mivel ott már van egy hasonló témájú topik és jobb helyen lenne ott szerintem, mint az asztalon. A topik címe: Candida vagy Chlamydia?Gomba vagy baci Jelenlegi elérhetősége: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9038197 Köszi!
Akárhogy is nézem, eme topic nem az SOS fórumcsoportban van. Azaz nem itt kell reklamálni, mert itt SOS fórumcsoport modik vannak - én pl nem tudok moderálni a Törzsasztalban.
Kérem, hogy a Vannak-e itt 32-esek? topikból a 4611- es hozzászólást törölje, és Yellennek a topikba való bejutását a Moderálási elvek értelmében tegye lehetetlenné.
Sziasztok! A Törzsasztalon van egy topik, Anyajegy, szemölcs, LÉZER v MÁS? HOL? címmel (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9013171). Szerintetek nem lenne jobb helye itt, a Bőrgyógyászat alatt? Köszi, hogy rápislantotok!
Azért ti moderátorok menjetek a sündörgőbe, egyszer egy a nőket lealázó szövegű baromnak annyit írtam, hogy az anyukájával is így bánna-e (mint nővel) erre hetekre letiltottatok. A tv-s fórumon a Csisztu Zsuzsa kapcsán olyan ocsmány szövegek vannak, hogy rosszul vagyok a gondolattól, hogy ezeket az oldalakat gyerekek is olvassák. Ilyenkor hol a fenében vagytok?
A Gázpisztoly adás-vétel topikban iszonyúan elszabadultak az indulatok tegnap óta, heves fröcsögés és anyázás megy. Én is kértem a saját egyik hsz-omra önmoderációt, de sajnos a Technika-moderátor úgy látszik szabira ment, mert szabadon lehet egyeseknek őrjöngeni a topikon.