Keresés

Részletes keresés

shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 94
megítélésem szerint mindkét irányban van ilyen veszély. Szerintem a legnagyobb veszély az, ha az állam fonódik össze a szélsöjobbal, vagy a szélsöballal.
Előzmény: drzyx (91)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 93

ejelhar

de igen tudom ezeket a dolgokat es ezert is kerdezlek.

ha ugy tekintjuk en ebben az orszagban fizetek adot es azt varom el az orszag vezetesetol hogy az orszag problemait oldja meg vagy tegyen erre kiserletet.

es ilyen szempontbol az itt lakokkal, adofizetokkel kozosek az erdekeink.

termeszetesen az orszagon/hazan kivul rekedt magyarok erdekvedelme beletartozik ezekbe az orszag kozos ugyeinek tekintett ugyekbe.

az is beletartozik/belefeer hogy a magyar nyelvu es identitasu emberek jelentos konnyebbseggel lehessenek az orszag tagjai.

de ettol nekem az nemzetstrategia az az orszag fejlesztesenek strategiaja. es ennek celja az orszag lakosainak jollete. attol fuggetlenul ha esetleg kinai szarmazasuak is, de mivel itt adoznak szerintem teljes mertekben befogadasra kerulhetnek. az asszimilaciot sem kovetelem meg, gondolom az ido szep lassan megoldja ha van befogadasi hajlandosag. es becsuletes emberek tekinteteben miert is ne lenne ez meg?

alapveto kovetelmeny hogy ezek a kinaiak stb stb, az orszag erdekeit helyezzek eloterbe. es ne a kinai erdekeket kepviseljek ITT hanem az itteni erdekeket kepviseljek kinaban. hiszen itt elnek. hiszen allampolgarsagert applikalnak. tehat viselkedjenek is ennek megfeleloen.

de az ide attelepult magyarokkal szemben ugyanez az elvarasom. ne az erdelyi erdekeket kepviseljek itt (persze gyokereiket nem kell elfelejteni) hanem az itteni erdekeket kepviseljek odaat es az orszag boldogulasaert tegyenek es fizessenek adot.

en szerintem ez a felfogas konkurral barmely mas nemzetfogalommal es a kialakult realitasokat is maximalisan figyelembe veszi.! de ha van benne 'flaw' akkor majd elmondod. en tisztelettel fogom venni a velemenyedet. de minden nemzetfogalomnak egybe kell esnie a tagok erdekeivel is.

Előzmény: Törölt nick (81)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 92
az a különbség, hogy a szakszolgálat a technikai bázist biztsítja más titkosszolgálat számára, lehallgatás, autó, mikrofonok, etc etc, önálló akciókat nem végez, erre kiképzett emberei sincsenek
Előzmény: shadowcruiser (89)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 91
miért ne juthatnánk? maradjunk az alaptémánál és a kérdéseimnél, van-e szerinted ilyen összefonódás, jelent-e ez veszélyt, vagy nincs és téma sincs? esetleg tényleg provokáció, volt már ilyen a történelemben, pl. Gapon pópa az Ohrana ügynöke volt, voltak akik két felé dolgoztak, vagy ügynökként váltak szélsőjobboldalivá, önállósítva maguka, vagy szélsőségessé, balra vagy jobbra
Előzmény: shadowcruiser (80)
evon1000 Creative Commons License 2005.08.17 0 0 90

1. Mióta szélsőjobboldali a Magyar Sziget?

2. Mióta nem lehet egy NB. ügynök jobboldali? Tehát 0 beépülés.

3. Több kérdésem nincs.

Előzmény: drzyx (-)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 89

mé', nem mind1? Mit tudom én', hogy ez most elhárítás, vagy hírszerzés. Szerintem lehet mindkettö egyszerre.

Amúgy mi a különbség a szakszolgálat, meg a hivatal között? Tényleg, fogalmam sincs.

Előzmény: drzyx (87)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 88

frédi,

de, olvastam. azzal meg már nincs is kedvem foglalkozni. A story lényegét tekintve már tökmind1.

Előzmény: alfredoo (85)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 87

shc!

a szakszolgálat nem végez operatív munkát, csak kiszolgálja a többit, biztos ott voltak, de nem ez a tag, van az NBH, amely az elhárítás, van az IH, ami a hírszerzés és van a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, miért kevered a Nemzetbiztonsági Hivatalt a szakszolgálattal? szándékosan csúsztatsz vagy fogalmad sincs róla?

Előzmény: shadowcruiser (72)
ex_lx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 86
Máris oda a karrierem? :( Megyek, összedobom a gombapörkölt, hátha titkos szakácsnak (esetleg intrikus mérgezonek) még jó leszek.
Előzmény: shadowcruiser (82)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 85

sc

nem olvastal figyelmesen. a tiszt meg lett vadolva provokacioval IS!

Előzmény: shadowcruiser (72)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 84
Ez csak egy analógia volt, és nem is rossz, ugyanis az én hasonlataim soha nem sántítanak, akkor az analógiáim miért tennék?:-)

Előzmény: alfredoo (73)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 82

ex,

ezzel az öszinte gondolattal szerintem beza nemigen fogsz eljuttni a titkosszolgálatokig...

Előzmény: ex_lx (78)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 81
Alfi, most engem hülyítesz, vagy tényleg komolyan kérded? Persze, te nem tudod: magyar /= magyar állampolgár.:-)
Előzmény: alfredoo (70)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 80

drzyx,

nem kell mellre szívni. Amúgy meg az Udba megszünt, most éppenséggel BIA a neve, ha jól tudom, bár lehet, hogy a módszereik ugyanazok.

Leszámítva, hogy a káp témában egyáltalán nem értünk egyet, ez még nem jelenti azt, hogy másban nem jutunk közös nevezöre. Erröl mit gondolsz?

Előzmény: drzyx (75)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 79
na ugyehogyugye:) leleplezted magad:)
Előzmény: shadowcruiser (69)
ex_lx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 78
Mi emberek, emlosök vagyunk, ti, kakukkok meg csak madarak. A vak is láthatja, hogy alacsonyabbrenduek vagytok. :P
Előzmény: shadowcruiser (74)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 77
:-))
Erre a jellemzésre majd külön felhívom a barátaim figylemét, feltétlenül olvassák el. Telitalálat:-)

ps. amúgy néha irigylem a Drzyx-et. Meg vannak az előre legyártott skatulyák, azokba bármit, bárkit be lehet gyömöszölni. Lehet persze hogy nem hatékony módszer, viszont nagyon kényelmes.
Előzmény: drzyx (67)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 76
hmm én higgadt vagyok, ez ténymeállapítás volt, ha ideges vagy, akkor szedjél hangyát, az megnyugtathatja - feltehetőleg - az egyszerú lelkivilágú ejelharokat, de ez csak tipp, nem vagyok szakember, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét:)
Előzmény: Törölt nick (68)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 75

kedves shc!

szerintem vegyél erősebb olvasószemüveget mint egyszerű ejelhar, vagy Kanadából nem látszanak rendesen a bötűk?:)

én sem zsidókat, sem magyarokat nem számolgattam, ha gondosan és figyelmesen olvasol kedves testvéred számolgatott itten alant, úgyis mint mintapéldánya az ejelharságnak

én csak kérdezek és kérdezek

mellesleg nekem semmi problémám a zsidókkal mint közösséggel, vannak zsidók, akiket nem szívlelelk, de személyes tulajdonságaik miatt és nem zsidóságuk miatt

úgyhogy tőlem lehetsz te is ejelhar is zsidó, minden zsidó maga dönti el, hogy elsődlegesen zsidónak, magarnak, szerbnek, vagy kanadainak érzi magát, ahogy talán így van ez a szerb állampolgárokkal is, vagy ott kijelölik, hogy ki lesz küldetésileg magyar a magyar nyelvű honlapokon, hátha az UDBA szíthatja az ellentéteket?

Előzmény: shadowcruiser (66)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 74

ex,

ehem... esetleg egy kicsit bövebben?

Előzmény: ex_lx (71)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 73

ejelhar

nem tudom hogy miert megy el a vita abba az iranyba ahova nem kellene mennie? a magyar sziget (szelsojobb) es az nbh kapcsolatrendszere a tema. nem hiszem hogy ennek a temanak a zsidosag lenne a fo vonulata. az nbh talan zsido? demeter ervin az nbh volt vezetoje zsido volt?

ha es amennyiben az nbh beepult a szelsojobba ez demeter korszakaban nem volt GYAKORLAT?

magyarorszagnak hasznos vagy haszontalan a szelsojobb?

mit mond errol orban viktor?

Előzmény: Törölt nick (64)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 72

Frédi,

pont ezen gondolkodtam. Egy-az egyben. hihetetlen, hogy mik vannak.

Föleg a magyarázkodás. Hogy nem voltunk ott, de a kolléga szabadnapos volt, oszt elment, me mé' ne? Szereti a Magozott Cseresznyét...

Ez azért nem stimmel. És egyáltalán nem értem minek kell tagadni, ha ott voltak. Az a dóguk, hogy sok helyen ott legyenek. Miért ne lehettek volna itt? Mit kell ezen letagadni? Megkapták a parancsot, pontosan le van írva, törvényileg szabályozva, hogy ki adhat a megfigyelésre ukázt. Akkor mi a baj?

Előzmény: alfredoo (65)
ex_lx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 71
Akkor ti kakukktojások vagytok, ami - ha végigpillantunk a gerincesek osztályainak fejlettségi szintjein - óriási fegyver lehet a fajelmélet hívei kezében.
Előzmény: shadowcruiser (66)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 70

ejelhar

mi is az a magyar erdek es mennyiben is kulonbozik a magyar allampolgarok vagy magyarorszag lakossaganak erdekeitol?

mennyiben vannak nekem kozos erdekeim peldaul az eszakamerikai magyarsaggal?

ha van ilyen magyar erdek akkor minek a tobbpartrendszer?

szeretnem ha vilagos fogalmakkal operalnank es a fogalmak melle odatennenk a koltsegelemeket is. peldaul mennyibe kerulne nagymagyarorszag ujboli felallitasa.?

Előzmény: Törölt nick (59)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 69
meghallgatási idöpontot kell kérni a Fönöktöl... Néztél ilyen kémfilmeket? Tudod, hogy mire kell figyelni? Pl. a szembenlévö karórája visszatükrözi, hogy ki van mögötted, ha nem látod, etc.
Előzmény: ex_lx (61)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 68
ez így nagyon egyszerű lelkivilágról tanúskodik részedről

Higgadj le, te vagy itten a toleráns, kéretik nem személyeskedni, aztat hagyjad az olyan zsigeri gyűlölködőkre, mint a magamfajta magyarkodók.
Előzmény: drzyx (62)
drzyx Creative Commons License 2005.08.17 0 0 67
látom neked is problémáid vannak a szövegértéssel, hol azonosultam én ÁJ véleményével? épp azt állapíítottam meg, hogy szerinted van ÁJ-nak igaza, szerintem nincs, de én ezt már neki is kifejtettem, ez a baj az ejelharok szellemi kapacitásaival, hogy igen korlátozottak, így olyasmiket állítanak, amit nem is olvatak, meg sem értettek, az egyzserű hétköznapi ejelharok tőmondatokban bezélnek, két szavas üzeneteket értenek meg és annyit tudnak, hogy négyláb jó, két láb rossz, sajnos az ejelharok elszaporodása társadalomromboló és csökkenti az általános intelligencia-szintet, ezért veszélyes, korcsosítja a nemzetet, óvatosan kell terelni őket, hogy saját kis skanzenjeikben kibüföghessék magukat, pl. al-dzsazira, addig sem szaporodnak:)
Előzmény: Törölt nick (59)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.17 0 0 66

drzyx,

és mi van akkor, ha Ejelhar testvérrel együtt mi zsidók vagyunk? Ezt mondjuk kihagytad a számításból...

Előzmény: drzyx (60)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.17 0 0 65

nekem ez a dolog nem vilagos. egy tiszt elhagyja a papirjait. a szigetesek megtalaljak es visszakuldik de kozben megvadoljak a tisztet hogy feladatot teljesitett es megfigyelte oket. azzal is megvadoltak hogy tudatos provokacioban vett reszt az r-go ugyben.

az nbh visszavalaszol hogy maganalapon volt ott a tiszt. de tudjuk hogy ha kuldetesben volt az nbh akkor is letagadja.

viszont ha az nbh alkalmazottja szelsojobboldali az is ciki helyzet, de az is ciki helyzet ha az nbh feladatanak erzi a szelsojobboldal lejaratasat.

amikor orbanek arrol beszeltek hogy kezelni tudjak a szelsojobbot ilyesmire gondoltak szerintem. hiszen az nbh akaar a vezetosegekbe is be tud epulni.

mindenkeppen elgondolkodtato es szar ugy!

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.17 0 0 64
Okay, mindenütt vannak renegátok, ezzel kapcsolatban akár az öngyűlölő zsidók mintájára is gondolhatunk, ugye.
Előzmény: ex_lx (46)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!