Igen ez így van, csak erre szokták mosolyogva a képünkbe mondani, hogy nem ez a legjobb rendszer csak perpillanat nincs jobb. XY-t megbízták, hogy mérje fel India lehetőségeit, kitörési pontjait, fejlődési lehetőségeit. Javaslat: NE AVATKOZZANAK BELE INDIA ÉLETÉBE. Nyolcvanas évek közepétől megindult informatikai fejlődés olyan változásokat hozott amelyek IMHO kiszámíthatatlan változásokat fognak okozni.
Az idén rekordot döntött az aranyár, az olajár, a kakaóár, az alumíniumár. Egyre népszerűbbek azok az elméletek, melyek szerint a jelenlegi gazdasági rendszer elérte teljesítőképességének határait.
Ezügyben Kortennel vagyok egy véleményen, aki vörös posztó a közgazdászok szemében, mivel fel merte vetni, hogy a jelenlegi gazdasági rendszerek nem a létező lehetőségek legjobbikai…
Az emberek lelki békéjének megteremtése. Szerintem, de ezt mint ateista gondolom.
Ateistaként úgy gondolom, hogy nagy szükség lenne az egyházakra, főleg a történelmiekre. Személyes tapasztalataim (nem politikaiak) sajnos arra engednek következtetni, hogy az emberek vannak az egyházért és nem fordítva. Ez a felfogás számtalan ismerősömet, rokonomat szoritott ki a templomokból. Szívesebben venném ha a fiatalok inkább a történelmi egyházakhoz tartoznának és nem valamilyen szektához, de a mai rendszerük képtelen alkalmazkodni a korunkhoz.
Legalább annyira felháborító, hogy Feri megszólja az egyházakat, mint amennyire felháborító az állami támogatás az egyházak részére.
Ha legalább betöltenék a szerepüket. Számomra érthetetlen az a gőg amivel felénk viszonyulnak.
Engem nagyon meglepett a szovege, ennyire drasztikus, horrorisztikus szoveget meg uberhulye aktivistaktol sem hallani. De ezzel lehet lebegni egy darabig a hig fos tengeren.
Ettol megint lementem hidba: egy polgarmester, mert a szocalis "berlakasait" a telepulesen kutyaolnak neveztek, bekultozott egy kutyaolba.
Tegnap ráleltem egy topirca, kár, hogy csak 5 hozzászólásig jutott el. A téma többet érdemelne... http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9118485&la=40563426
Hááát, nem a klasszikus kultúra része. Művészi alkotásnak sem nevezném. Kb. azt tükrözi, ami a hazai politikai életre jellemző. Fikázni, fikázni, fikázni... pártállástól függetlenül...
Az az ö magánügye, de ez nem érv arra, hogy miért kell a szolnokiak pénzéböl a szolnoki önkormányzat eszméletletlen sikereit propagálo anyagot olyanoknak elküldeni akik potenciálisan nem fognak az adot önkormányzatra és polgármesterre szavazni... Olyan mintha D.G. küldene Rékesra szorolapot, hogy hurrá örüljetek, mert annyira faxa csávo vagyok, hogy épitjük Bp-en a metrot... /ok tudom, Szolnok közelebb van de akkor se egy közigazgatási egység.../
Egy zagyvarékasi zagyvarékasi polgármestert és zagyvarékasi önkormányzatot választ meg, a szandai meg szolnokit. Vagy Botkáné 1x0ezer szolnok és környékei polgármesterének érzi magát?