Van egy 2003 a4 1,6 benzines autóm, és az lenne a kérdés, hogy ki mit tud, mond, érez, tapasztal a chip tuningról. No nem 102 LE -ről 150 LE, csak valami kicsi finomabb. Olvasgattam már ,hogy azt mondják erősebb lesz a gép , és a fogyasztást is csőkkenti, és nem bassza szét a motort. Városban egyébként 10 L, országuton 7-8 körül eszik.........
Vagy ez ennyit eszik, mert azért ezt sokkallom , szóval ha valaki valamit tud segíteni megköszönném.
Autóvásárlás előtt állok és egy Audi A4 Avant 1.9TDi 110Le-s autót szeretnék venni! A kérdésem az lenne, hogy kinek milyen tapasztalata va? Szabad-e venni belőle quattro-t, ha igen mennyivel fogyaszt többet mint a sima első kerék meghajtású?
Illetve bármilyen jótanácsot elfogadok vásárlással kapcsolatban, vagy ha esetleg valaki tud ilyen autót szépet, jót eladót! :)
Gödöllőn tudok ajánlani szerelőt. Tapasztalat, hogy otthon van nagyon Audiban. A fia meg kifejezetten diesel gépekkel foglalkozik. Eddig még nem csalódtam bennük. Ha nincs túl messze, akkor szívesen megadom az elérhetőségeit.
Féktárcsákat holnap megnézem, az összeset cseréltem a gépen, a régiek még egy felszabályozást kibírtak volna, de alkalmi vétel volt az új. Lemérem a vastagságukat, megbeszéljük...
Van eladó 4db téli gumi felnire szerelve gyári dísztárcsákkal, még egy telet kibírnak. ha kell valakinek.
Légtömegmérő hiba,amit a diag nem ír.Hibamegállapítás:lehúztam a csatlakozót,és beindult.Többszöri újraindításra a motorvezérlőt becsaphatja,nem csak a légtömeget méri,hanem a hőmérsékletet is.
Hidegindítási problémára keresnék megoldást.Elsőre nem indul a gépkocsim,de másodikra úgy ketyeg mint az óra.Hőgombák (HELLA),nyomásszabályzószelep (3Bar),benzinszűrő,benzinszivattyú(JBV),lambdaszonda (NGK)cserélve, üzemanyagnyomás jó,holnap cserélünk szívósortömítést,ami megzavarhatja esetleg az ECU-t. Az ECU felel a hidegindításért is,úgy tudom,de ha van valakinek ötlete,vagy találkozott hasonló esettel,örülnék a segítségnek!A motorvezérlő egység (ECU)-hez sem kizárt,hogy elállították.Diagon viszont nincs hiba.(1.6, ADP, 1995)
Egy pár kérdésem volna.A kocsimban a középső box nagyon fel szokott melegedni,főleg ott ahol a lábam odaér.Másnak is szokott?Vagy pont ott menne a lábfűtés csöve? Másik: az oldalsó tükrök fűtenek folyamatosan.Ma vettem észre esőben hogy nincs rajtuk vízcsepp és melegek is.Eddig nem emlékszek rá hogy csinálta volna.Ez normális?(nem volt bekapcsolva a hátsó szélvédő fűtés) Valamint az anyós ülésnek gyenge a fűtése ezzel lehet kezdeni valamit? A vas egy "97es A4 TDI
Eladó egy gyári Audi kovácsolt aluminium garnitúra. 15", 5x112, frissen fújt, sérülésmentes kerekek. 30 forint a szett. Extra könnyű és erős, télre is ok.
Egy kérdésem lenne. A4 1.9 TDI Adagoló mágnes szelepet miként lehet kiszerelni? Se krova fej sem villás kulcsa nem lehet hozzáférni. Hogy ne keljen műhelybe vontatni. Tnx Joe
Nekem az 1.6 van. Nem egy kapkodó idegbolond, azért a 102 ló az ügyesen viszi a közel 1400kg-ot... Megjegyzem, ha elviszed tuningra, akkor 118 ló lesz a 102-ből, és állítólag még kevesebbet is fog enni. Én nem vittem még el, így szeretem ahogy van :))) 10mp környékén van 100-on. Nem egy 3.0 quattro ez tény, de én nem száguldozni, és lámpától lámpáig gyorsulok vele :) Soha nem hagyott még cserben, ha kell akkor azért megindul pl országúton előzés... Fogyasztása (nálam) országúton, 5,5 - 6,5 között alakul, városban olyan 8,5 liter környékére jön ki. 140-150km/h óra körül van a fordulat 4000- 4500 körül, tovább felesleges hajtani, mert akkor jobban eszik, - nem árt ha megy utánad egy tartálykocsi :) - szóval itt elfogadható még a fogyasztása, és ebben a tempóban a motorhang is elviselhető, és elég jól lehet haladni.
sziasztok! szeretnék egy 2001-es A4-est venni, viszont sokan lebeszéltek az 1.8 Turbósról mert sok vele a baj... nem tudom nektek mi a véleményetek róla? esetleg akinek ilyen van tud néhány ínfót mondani? az 1.6-os nem tudom mennyire lehet lomha?! igazából hosszú távra szeretném megvenni és olyat szeretnék ami nem nagy szervízigényes... vmi info? segítség? köszi
moast vettem egy 2004es audi a4-est és a bal első ajtó az volt javitva és az üveg keret szarul van beállitva és ezért kicsit nehezen csukodik az ajto (nagyon befele dől az üvegkeret)!!!
Az lenne a kérdésem, hogy tud e valaki valami leirást vagy rajzot ami alapján szépen letudnám szedni az ajto kárpitot és beállitani a keretet!!!
Hozzáértő korrekt szerelőt keresek,2001-es A4-em (2.5tdi)javításához,olyat aki ért hozzá és megfizethető áron dolgozik.Az összes szíjat,és a hozzá tartozó alkatrészeket szeretném cseréltetni.Üdv:Misi
audi gyári alukerékszett,nem replika!eladó Audi gyári alufeni 16 os , nem replika,eredeti gyári felni!!! 16os 5x112 jó még skoda seat vw audi merci gumi 205/55R16 5-6mm futófelület dunlop sport1. centírozva,sérülésmentes, szép állapot.85ezer ft/4dbos garnitúra.Alku nincs,ez a 85rugó fix. ár,hiszen egy lemezfelni kerékszettért,vagy egy gagyi replikáért elkérnek egy 50est. leütés előtt érdeklődj,h megvan-e,mert máshol is hirdetem.
Sziasztok, 2007-es A4 Avant kocsink van és 4 GB SD kártyát raktam bele, kb. egy 5 perces úton végig azt mutatja, hogy tölti be a kártyát, semmi mást, aztán leálltam, beültem és utána azt mutatja, hogy üres a kártya. Tud valaki segíteni, mi lehet a baj? Mindkét kártyaolvasóban ezt csinálta.