Keresés

Részletes keresés

Cida Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4
Végtelenül örülök, hogy vannak itt rajtam kívül is rajongói ennek a csodálatos játéknak. Abszolút egyetértek az általad írtakkal, a taktikát tekintve kicsit szerintem olyan játék a snooker, mint a sakk, azaz mindig jó pár lépéssel előre kell gondolkodni. Peter Ebdon meg nekem is kicsit furcsa kinézetű volt, amikor még évekkel ezelőtt először láttam, még hatalmas lófarka volt, remélem nincs komoly baj.

Egyébként, tudok pár helyet a neten, ahol 147-es break-ek vannak, igaz sajna, elég tré minőségben.
Ja, és egyszer láttam egy 8 nyert frame-ig tartó meccset, ahol Steve Davis három (!!!) "total clearence"-t, azaz "letakarítást" hajtott végre, a közönség tombolt rendesen !!!

Üdv,
Cida

Előzmény: bz_ (3)
bz_ Creative Commons License 2000.11.06 0 0 3
Ne felj, nem vagy egyedul, csak nem vagyunk nagyon hangosak!

Mas is irta mar masutt, hogy kedveli es nekem is nagyon tetszik, mert nagy a "taktika-tartalma", es nem eleg, ha ugyes vagy, de gondolkodni is kell. Mar majdnem annyira, mint a curlingben :-)
De az en kedvemert nem muszaj leirni a szabalyokat :-)
Valamelyik hetvegen lattam itt a BBC2-n, ahogy a lotenyesztesbol visszatert es sokkal rovidebb haju Peter Ebdon dakot ragadott es nyert. A fejet nezve felmerult bennem, hogy kihagyas nemcsak lonemesitesi, hanem esetleg kemoterapias celzatu is volt, de ne legyen igazam.

Csa!

Előzmény: Cida (2)
Cida Creative Commons License 2000.11.05 0 0 2
Ma este 9-kor a Eurosporton Stephen Hendry-Ronnie O'Sullivan mérkőzés. Ha valaki igényli, pár sorban leírom a szabályokat, hogy akinek tetszik, élvezni is tudja a játékot. Bár, ahogy nézem, ezzel eléggé egyedül vagyok...
Cida Creative Commons License 2000.11.05 0 0 1
Ja-ja, nézni fogom !!! Remélem jó kis meccs lesz !
Mellesleg - és ezt kevesen tudják - a snooker-játékosok a világ legjobban kereső sportolói közé tartoznak, együtt a golfozókkal, teniszezőkkel. Kár, hogy nálunk nem igazán népszerű. Mellesleg a Eurosport magyar "szakkommentátora" nem igazán érti a sportágat, sajna sok szarvashibát ejt.
Előzmény: Ráchel (0)
Ráchel Creative Commons License 2000.11.05 0 0 0
Ma este lesz a skót mesterbajnokság döntője: Stephen Hendry & Ronnie O'Sullivan mérkőznek.
Cida Creative Commons License 2000.11.05 0 0 topiknyitó
Szerintem a ping-pong és a foci után a harmadik legcsodálatosabb sportág a világon. Remélem akad itt a kocsmában olyan ember, aki szintén bolondul a játékért, a játékosokért (Jimmy White, Steve Davis, Stephen Hendry, Mark Williams, stb.), és a nagy break-ekért !!

Üdv minden lelkes snooker-rajongónak,
Cida

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!