Ez roppant érdekes: ha beírom a google-ba az "engedetlenseg.tk"-t, és rákattintok a "hadd szóljon" gombra, akkor a fidesz-szolnok.hu honlapja jön be.... ???
A szolnok.hu Fórumok oldalt letiltották. Ma délután ezen a topicon és mozgalmunk honlapján (www.engedetlenseg.tk) fogok közleményezni! Addig mindenkitől türelmet kérek. Mindenki olvassa a Néplapot (pártok reakciói, Bistey András cikke). Polgári engedetlen üdvözlettel: Sarkany
Lehet negligálni a SZPEM-et, Botkáné erre tesz kísérletet...
A csütörtöki közgyűlésen ott leszek majd a kakasülőn, mert tudomásom szerint az ülések nyilvánosak. Esetleg, ha elrendelik a zárt ülést, akkor tudnak kiebrudalni a teremből... A SZPEM-met megpróbálom egyben tartani a jövőben is, ki tudja mi lesz még, bár azt is tudom: egyszer volt Budán kutyavásár...
á dehogy , ehhez semmi köze ennek az egész Sárkányos dolognak, csak a Botkáné annyira szereti a népét, hogy nem tudja elnézni, hogy sinylödik a GONOSZ közgyülés GONOSZ határozata miatt. Remélem el is zavarja a közgyülés azon tagjait akik megszavazták..... Szép lenne az mszp/munkáspárt mentes közgyülés a zokogo Botkánéval:))))
Nos itt a sikeres eredmény: nem lesz kommunális adó, a Polgármester Asszony visszavonja!
Ugyankkor többször elmondta, hogy a "testület döntésére"
*
*
aminek Ő is tagja, ami az Ő elöterjesztésére szavazott meg a közgyűlés egy része.
Sajnos így vissza kell vonnom javaslataimat a szociális jellegű differenciálásról, és arról, hogy adózóként 2000 Ft -ot fordítsanak arra a körzetre ahol az adózó lakik...
Kezd elegem lenni ebböl a rendkivül undorito mszp-s kummunikácibol. Elöször hoznak valami népnyuzo törvényt-rendeletet amit a csunya országgyülés/önkormányzati testület hoz /mszp-s többség megszavazza.../ aztán jön a JO VEZETÖ : GY.F., Botkáné stb... aki meglátja, hogy nem jo ez igy a szegény népnek és visszavonatja de az már a mult ködébe vész hogy ök maguk szavazták meg eredetileg... És ugyebár nem a Sárkány-mozgalom hatására vonajta vissza a szent Botkáné, hanem mert a fegyelmezett szolnoki adofizetök nem értek még meg erre a csodás lehetöségre és ezt ö a NAGY VEZETÖ mennyire megérti.
Ok, nekem végülis mindegy, fizetni ugyse fogok, de szerintem egy ilyen szervezödésnek törekednie kellene az ismertsége maximalizálására minden megjelenési lehetöséget kihasználva. Az meg 100% hogy Botkánén kivül senkit nem zavarna ha az utcán is szembesülhetne ezzel az egésszel és szerintem nem Botkáné szimpátiájának az elnyerése a cél... A város meg nem lenne rondább ha 2 rongyos 2igen2nem plakátra rákerülne egy uj. Részemröl ennyi, nem vitatkozni akartam, csak a véleményem elmondani. Ps.: A szolnok.hu-ra nem trudok irni a nyavajás kukis bejelentkezés meg a hülye netem ellenkezése miatt:/