A szolnok.hu Fórumok oldalt letiltották. Ma délután ezen a topicon és mozgalmunk honlapján (www.engedetlenseg.tk) fogok közleményezni! Addig mindenkitől türelmet kérek. Mindenki olvassa a Néplapot (pártok reakciói, Bistey András cikke). Polgári engedetlen üdvözlettel: Sarkany
Lehet negligálni a SZPEM-et, Botkáné erre tesz kísérletet...
A csütörtöki közgyűlésen ott leszek majd a kakasülőn, mert tudomásom szerint az ülések nyilvánosak. Esetleg, ha elrendelik a zárt ülést, akkor tudnak kiebrudalni a teremből... A SZPEM-met megpróbálom egyben tartani a jövőben is, ki tudja mi lesz még, bár azt is tudom: egyszer volt Budán kutyavásár...
á dehogy , ehhez semmi köze ennek az egész Sárkányos dolognak, csak a Botkáné annyira szereti a népét, hogy nem tudja elnézni, hogy sinylödik a GONOSZ közgyülés GONOSZ határozata miatt. Remélem el is zavarja a közgyülés azon tagjait akik megszavazták..... Szép lenne az mszp/munkáspárt mentes közgyülés a zokogo Botkánéval:))))
Nos itt a sikeres eredmény: nem lesz kommunális adó, a Polgármester Asszony visszavonja!
Ugyankkor többször elmondta, hogy a "testület döntésére"
*
*
aminek Ő is tagja, ami az Ő elöterjesztésére szavazott meg a közgyűlés egy része.
Sajnos így vissza kell vonnom javaslataimat a szociális jellegű differenciálásról, és arról, hogy adózóként 2000 Ft -ot fordítsanak arra a körzetre ahol az adózó lakik...
Kezd elegem lenni ebböl a rendkivül undorito mszp-s kummunikácibol. Elöször hoznak valami népnyuzo törvényt-rendeletet amit a csunya országgyülés/önkormányzati testület hoz /mszp-s többség megszavazza.../ aztán jön a JO VEZETÖ : GY.F., Botkáné stb... aki meglátja, hogy nem jo ez igy a szegény népnek és visszavonatja de az már a mult ködébe vész hogy ök maguk szavazták meg eredetileg... És ugyebár nem a Sárkány-mozgalom hatására vonajta vissza a szent Botkáné, hanem mert a fegyelmezett szolnoki adofizetök nem értek még meg erre a csodás lehetöségre és ezt ö a NAGY VEZETÖ mennyire megérti.
Ok, nekem végülis mindegy, fizetni ugyse fogok, de szerintem egy ilyen szervezödésnek törekednie kellene az ismertsége maximalizálására minden megjelenési lehetöséget kihasználva. Az meg 100% hogy Botkánén kivül senkit nem zavarna ha az utcán is szembesülhetne ezzel az egésszel és szerintem nem Botkáné szimpátiájának az elnyerése a cél... A város meg nem lenne rondább ha 2 rongyos 2igen2nem plakátra rákerülne egy uj. Részemröl ennyi, nem vitatkozni akartam, csak a véleményem elmondani. Ps.: A szolnok.hu-ra nem trudok irni a nyavajás kukis bejelentkezés meg a hülye netem ellenkezése miatt:/
Megpróbálunk elkerülni minden olyan támadási felületet, amivel belénk lehet kötni. A közterületen történő ragasztgatás is ilyen. Attól, hogy egyetlen dologban nem vagyunk jogkövetők, még tiszteletben tartunk minden szabályt. A hirdetés és a rádió riport majd hatni fog!
Olvastam a hirdetéses-szorolapos dolgokat, azért dobtam fel a plakát gondolatát mert ismerjük az emberek viszonyát a postaládába bedobott papirokkal/szorolap/ nagy %ban olvasatlanul repül a kukába a többi papirral együtt, mig a kiragasztott /ok tudom, milyen ronda meg ilyenek, de ennél hatékonyabbat még nem sikerült kifeleszteni.../ plakát ott van mindenki szeme elött, aki nem akarja az is elolvassa az esetek többségében és nem egy nagy anyagi megterhelés.
Sajnos csak most néztem utána ennek az egész mocsoknak. Már késö lenne de legközelebb ha valami ilyesmi mozgalom indul érdemes elgondolkozni rajta, hogy 9e ft-bol lehet nyomtatni vagy 500 A2-es plakátot és 2 kilo CMC-vel felfegyverkezve egy este alatt tele lehet plakátozni a várost /gyakorlati tapasztalat:)))/ igy nagyságrendekkel több emberhez el lehet juttatni a hirt mint neten forumozva és sokkal látványosabb. 10 elszánt polgár összeáll és szinte semmibe nem kerül, viszont nem lesz olyan szolnoki aki ne tudna rola.
Hajrá polgári engedetlenség! Botkéné kinyalhatja. Több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak... de szép választási hazugság izé, bocs, igéret volt ez nem is olyan rég...