Rendben, megbeszéltük. Legalább motorozom egy jót Érdig, ha már jobb lesz az idő majd. (Már ha nem jó nekem.) Remélem nincs sok kötözködő rődner arrafelé.
Üdv! Itt semmilyen veszekedés nincsen és nem is lesz.Tudod ha jó neked majd én szerzem magamnak másikat.Szoval ebből gond nem lesz :-) Nekem most az elsődleges célom egy olyan vázat szerezni amit le tudok rendszámozni vagy van rajta rendszám.Egy ajánlatott már kaptam 110-ért de mondtam annyit nem adok érte mert nem ér annyit akkor sem ha már van rajta egy magyar rendszám. Üdv
Ha nem jó a plexi, akkor szívesen tovább adom neked, nem fogok rajta nyerészkedni. A doboz viszont jól jön, még a színe is stimmel a motoromhoz. Bár meg akartam játszani azt, hogy felrakok egy futár-dobozt hátra, mert a futárokat nem annyira cseszegetik a zsaruk, mint a sima úri motorosokat. Rendszám nélkül kicsit necce lesz járni. Üdv,
Ja a fogyasztás.Ha azt mondják 3 liter el ne hidd.bekapja az a 4-5 litert is ,de ki lehet hozni a 3 is ,de akkor gázal nagyon csinnyán kell bánni és inkább cammogásnak mondom mind lendületes haladásnak Üdv
Üdv! Gond nem szokot lenni vele mivel Yamaha blok.Leginkább a variátor szokot rossz lenni rajta ami egy horror összeg ha cserélni,de minden robogon marha drága kivéve a kina szarokra.Ha nem volt kinozva nem igen van vele baj.De nagy véleményt nem tudunk rola mondani mert nem látjuk és nem halljuk a motort. Üdv!
Üdv! Szerintem ha töle veszed akkor simán megtudod beszélni vele ha nem jó a tiédre akkor vissza veszi.Én bizalmat szavazok neki ebben.SZolval nem kell félni bele kell vágni a vásárlásban.Annyi van h én is megakartam venni de soha nem rakot fel képet rola ,de most már mind1 :-) Az viszi aki elöbb kapja marja. Üdv
Segítségre lenne szükségem most készülök venni egy Leonardo 250 st azt szeretném megkérdezni hogy milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban? fogyasztás?? megbízhatóság stb válaszotokat előre is köszi
Látom pörögnek az események. Nagyon helyes, télen sem áll meg az élet. Nekem nagyon tetszik a Plexi, nagyon jónak tűnik a mérete és az alakja, megy a leohoz. Kérdés, hogy felmegy-e rá? 150-esre veszed nem? Fene, ha a tiedre nem lesz jó, akkor nekem felesleges lesz rá bejelentkeznem.
Ami plexikkel mostanában találkoztam irdatlan áron, azok kész katasztrófák voltak. 5k-t kért valaki olyanért, amit mintha murván húztak volna végig oda-vissza. Emberek értékítélete valahol nagyon elszállt. De úgy mindennel, cuzámmen. Válság van, de úgy, hogy a használt cucc drágább, mint az új? Agyrém.
Esemény volt ma. Lementem anyámékhoz Biatorbágyra, megint esett vagy 10cm hó. Nem gond, beröffentem a gépet. Elsőre pöccre indult, tartotta a fordulatot, mondom ez igen. 5 perc melegítés, elindulok lefelé a lejtőn, jön a kapu. Szolid fék hátul, majd elöl, a kapu csak közeledik. AJAJ, baj lesz. Na akkor drasztikusan. hátsó satu, fara kimegy, lábbal nagynehezen megtartani a gépet. SIker, kapu fél méterre. Erre Édesanyám fentről: Vigyázz, le szokott ilyenkor fagyni! HAH, észervettem. Na mondom magamban, ma sem megyek sehová. Úgy is lett, toltam vissza a garázsba. Majd később talán nagyobb szerencsém lesz.
Igen innen, a Gyurec-től venném meg. Ráadásul a mocim sötétkék-metál, pont megy hozzá a doboz. Remélem a pleko is jó lesz. Ha nem, akkor majd meghirdetem itt óccsóér. :)
150es leo-ja van a gyereknek, azt mondta. Meg ott az Aprilia felirat is (bár az lehetne Scarabeo vagy bármi). Hát tényleg jó lenne rápróbálni, de sajnos nem tudom ilyen időben. Asszem elhalasztom.
Ez a doboz mennyit érhet, mennyit adhatok érte max? [url=http://kepfeltoltes.hu/view/100128/984852797002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100128/984852797002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
Üdv! Ilyet még nem láttam.Ez biztos leohoz való?Sajnos legjobb lenne vásárlás elött felprobálni egy leora.Ámbár igy nem tudom megmondani jó e vagy sem Üdv