Keresés

Részletes keresés

Pitti_d Creative Commons License 2003.04.26 0 0 48
147-et csinált Ronnie a vb-n? Mindig tudtam, hogy nem semmi a csávó. Nagy kár, hogy kikapott a sárgától rögtön az elején! :-((
Előzmény: Törölt nick (44)
KOCKA Creative Commons License 2003.04.25 0 0 47
A snooker vb hivatalos oldala:

www.embassysnooker.com

Amúgy nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megszerezni azt a 147-es break-et. Leadja a Eurosport vajon még egyszer?

Előzmény: bicycle-repairman (41)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.25 0 0 46
Plusz 169 ezer font! Gondolom az segített a lelkén:)
Előzmény: Ciani (45)
Ciani Creative Commons License 2003.04.25 0 0 45
És az egész alig több, mint 6 perc alatt (mármint a maximum break, nem a kiesés :-)). Nem hiába hívják Rocket Ronnie-nak.
Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.25 0 0 44
Láttátok O'Sullivan 147-es breakjét? Nem semmi, aztán meg kiesik öszinte sajnálatomra.
bicycle-repairman Creative Commons License 2003.04.25 0 0 43
Bizony az, kösz, én meg ezt találtam:

http://www.worldsnooker.com/index.asp

Előzmény: Ciani (42)
Ciani Creative Commons License 2003.04.25 0 0 42
Ha nem is a hivatalos, de a BBC elég korrekt forrás.

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/other_sports/snooker/default.stm

Előzmény: bicycle-repairman (41)
bicycle-repairman Creative Commons License 2003.04.25 0 0 41
Tudja valaki a vb hivatalos oldalát?
Szababa Creative Commons License 2003.04.10 0 0 40
Jó hír minden snooker rajongónak!

3 év után, április 16-tól ismét ismét töménytelen mennyiségű snooker az Eurosport-on.

- Málta (felvételről)
- 2003 Világbajnokság Sheffield-ből (élő!)

freeality Creative Commons License 2002.05.04 0 0 39
Vajon ez a topic meghalt?
freeality Creative Commons License 2002.04.20 0 0 38
Sziasztok!

Nem tudja valaki mikor lesz és hol látható valamilyen Snooker esemény a közeljövőben? Olyan, ahol az élvonal játszik? Nekem Ronnie O'Sullivan a kedvencem. Róla tudtok valamit?
Sajnos nemigen követem az eseményeket, mióta visszajöttem Angliából...

csa1 Creative Commons License 2001.06.25 0 0 37
Hi Snookeristak!
Ez valoban nagyszerü, jatek, de én a pool-t szeretem, ismerem jobban.
Probaltam a snooker-t is , de helyhiany :) miatt a pool-t jatszom.
Az lenne a kérdésem, hogy merre talalok pool asztalon jatszhato jatekok szabályait.
Tisztelettel.
InfraRED Creative Commons License 2001.06.24 0 0 36
helyileg ez holvan?
Előzmény: Szababa (35)
Szababa Creative Commons License 2001.06.12 0 0 35
A Rex Williams pont ilyen. No zenegép, külön teremben van a négy asztal, ja és cigizni sem lehet bent, az egész családias hangulatú. Az asztalok minősége nem olyan mint pl. a Biliard Art-ban, de klub nagy átalakulás előtt áll és ha minden igaz teljesen felújítanak egy-két hónapon belül mindent: új posztók, golyókészletek, asztalok beállítása stb.
Előzmény: InfraRED (34)
InfraRED Creative Commons License 2001.06.12 0 0 34
tudtok pesten vmi igazan igenyes helyet?
rendes asztalokkal, golyokkal, 600dB-s zenegep nelkul?
PETYUS Creative Commons License 2001.04.23 0 0 33
Közben találtam egy pool 8-ball nevű játéxabályt, és olybá tűnik, hogy ez az, ami passzol az eszközhöz.
Előzmény: PETYUS (32)
PETYUS Creative Commons License 2001.04.23 0 0 32
Na elolvastam. De úgy veszem ki a szavaiból, hogy a snooker az angol biliárdasztalon játszható játékok egyike. Erős a sejtésem, hogy a snooker és az angol biliárd két különböző játék. Ezekután az lenne a következő kérdésem, hogy fenti sejtésem helyes-e, és ha igen, akkor az angol biliárd szabályait hol lehet megtalálni. (Nem vagyok telhetetlen, csak tájékozatlan.)
Milyen játékra alkalmas az a készlet, amely egy angol biliárdasztalnak látszó tárgyból, két dákóból, továbbá egy fehér és 15 számozott színes golyóból áll? (meg egy golyóbeállító háromszögből) Mert a snooker szabályait elolvasva nyilvánvalóvá vált, hogy arra nem jó.
Előzmény: PETYUS (31)
PETYUS Creative Commons License 2001.04.23 0 0 31
Köszi!!!
Előzmény: Szababa (30)
Szababa Creative Commons License 2001.04.23 0 0 30
Huh, de rég nem voltam itt, de visszanéztem, mert elkezdődött 21-én a világbajnokság és gondoltam hátha volt látogató...

...na nem nagyon.

PETYUS: www.netkep.hu/snooker/ oldalt ajánlom. Most már fent van a korrekt nemzetközi szabály, elég érthető formában.

MINDENKINEK, AKI ERRE JÁR: Nincs véletlenül vkinél BBC1 vagy BBC2? (A Magyarországon általában fogható BBC World nem azonos egyikkel sem!!!!) Sajna csak ezeken az adókon adják a vb-t. Szívesen venném, ha vki tudna rögzíteni valamennyit a közvetítésekből.

Előzmény: PETYUS (29)
PETYUS Creative Commons License 2001.04.21 0 0 29
Olybá tűnik, hogy a dákóbajnokok nem járnak errefelé mostanában. :-(
PETYUS Creative Commons License 2001.04.20 0 0 28
Hol vagytok már?
Arról van szó, hogy a fiamnak tojt a nyuszi egy snookert (nem felnőtt méret, csak 60*120cm-es a pálya), de nem tudjuk pontosan a szabályokat.
Valaki felhomályosíthatna, hogy kezdésnél milyen sorrendben kell összerakni a golyókat, hova kell rakni a háromszöget, hova a lövőgolyót, milyen lövések érvényesek, milyenek nem, mi a teendő, ha nem koccan, mi van, ha kimegy a golyó, mi van, ha begurul a lyukba a lövőgolyó, mi van, ha nem csak a lövőgolyó megy be a lyukba, számít-e a golyók begurulásának sorrendje, mi van, ha ki is repül meg be is megy, stb.
Előzmény: PETYUS (27)
PETYUS Creative Commons License 2001.04.19 0 0 27
... De ha nem túl bonyolult, akkor elmagyarázhatnátok itt is.
Előzmény: PETYUS (26)
PETYUS Creative Commons License 2001.04.19 0 0 26
Hol lehet elolvasni a snooker játéxabályait?
Magyar vagy német szöveg lenne jó, de ha az nincs, akkor kisilabizálnám az angolt is.
Jozs Creative Commons License 2001.01.15 0 0 25
Sziasztok,

nem ismertek hasonló fórumot, vagy honlapot ami aktívan foglalkozik a pool billiárddal?

Szababa Creative Commons License 2001.01.11 0 0 24
Akit érdekel:
Új magyar snooker-er weboldal indult. Egyenlőre nulla infó van rajta, de ismerve a webmestert hamarosan beindul majd igazán.

www.netkep.hu/snooker/ms_index.html

Szababa Creative Commons License 2001.01.04 0 0 23
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Már nagyon rég nem volt mozgás ezen a Fórumon, ezért megtörném a csendet, hátha érdekel valakit.

- Jan. 6-7 között a Biliard Art-ban pénzdíjas snooker verseny lesz. Részleteket nem nagyon tudok, csak azt hogy 2001-es MSL (Magyar Snooker Liga: Tényleg mi is ez?) tagság szükséges, de akit érdekel az úgyis érdeklődhet a helyszínen.
- Beszéltünk a pc-s játékokról. Ha minden igaz, akkor már meg is jelent a Codemasters féle "World Championship Snooker". Az előzeteseket meg egy rövid videót látva nagyon klasznak tűnik!!!
- Látta vki a Trick-Shot versenyt(?) a Eurosport-on? Csak nekem tűnik úgy, hogy egyre gyengébb a színvonal? Egyedül a későbbi nyertes lengyel mutatott vmi igazán érdekeset. Kár, mert 1-2 évvel ezelőtt még látványos és klassz "trükklökő vb"-et rendeztek.

Na sziasztok: Szababa

bz_ Creative Commons License 2000.11.24 0 0 22
Jelentkezem Angliaban tartozkodo ismerosnek, sajnos az osztondijam mar megapadt egy kicsit, de kb.100 GBP erejeig meg hitelezek, december 22-i ferihegyi atvetellel szallitok - akar a karacsonyfa ala....

Probalhatjatok az amazon.com-ot is, de hogyan fizettek? VISA/MasterCard?

Udv: bz

Cida Creative Commons License 2000.11.24 0 0 21
Itt vagyok !! Sajna azt már én is tapasztaltam, hogy snooker-könyvekből, videókból nagyon szegényes a kínálat Magyarországon. Szerintem az a legtutibb, ha egy Angliában élő ismerősöddel szerzed be a szükséges dolgokat. Vagy, ami talán még tutibb, rendelj közvetlenül a netről !! A www.amazon.co.uk-n pl. ha beírod a keresőbe, hogy 'snooker', lehoz vagy 30 könyvet, csak a címekből ítélve is, egyik fantasztikusabb lehet, mint a másik. Így szerintem még olcsóbb is.

Amúgy meg a Eurosport nem tudom miért bánik ilyen mostohán a snookerrel, szerintem nagyobb nézettsége lenne, mint némelyik olyan sportágnak, amit már 'hullára untam' annyiszor adnak...

Előzmény: Szababa (20)
Szababa Creative Commons License 2000.11.24 0 0 20
Sziasztok!

Mi van kihaltunk? Kár lenne, éppen ezért feltennék egy újabb nagyszerű kérdést. Tud vki olyan idegennyelvi könyvesboltról, ahol tudnának kintről behozni nekem snooker-rel kapcsolatos könyveket, videókat, ugyanis sajnálattal konstatáltam, hogy az országban még a biliárd eszközöket forgalmazó cégek sem fordítanak arra energiát, hogy szakkönyveket, oktatóanyagokat szerezzenek be.

Más: egy ideje lejárunk a Gold-Crown klubba. Egész kultúrált, tudom ajánlani mindenkinek.

Üdv: Szababa

LaciFerr Creative Commons License 2000.11.18 0 0 19
Sziasztok!

Cida, köszönöm, megnéztem, a screenshotok alapján elég üdének tűnik, remélem, "élőben" sem okoz majd csalódást. Még egyszer, köszönöm!

Hajrá, Dunaferr!!!

Üdv: LaciFerr

Előzmény: Cida (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!