Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.19 0 0 346

Huh... ettől most be fog szarni Ursula!

Előzmény: The Lazy SwordFish (344)
Békemenetelő Creative Commons License 2019.09.19 0 0 345

A skandináv ország úgy támadja Magyarországot jogállamisági kérdésekben, hogy náluk óriási bajok vannak.

Káosz a finn igazságügyben: nem hajtottak végre félezer büntetőítéletet

Tarthatatlan állapotok uralkodnak a finn igazságszolgáltatásban, 6 év alatt több mint 500 büntetőítélet kallódott el, aminek következtében a bíróságokon hozott ítéleteket nem hajtották végre - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. A skandináv ország igazságügyi tárcájának egyik államtitkára elismerte, lehetnek olyan elítéltek, akik a rendszer hibája miatt megúszhatják a rájuk kiszabott büntetést. Mint megírtuk, a finn politikai elit éppen a jogállami kérdések mentén támadja Magyarországot.

The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.09.19 -12 0 344

A Momentum nagyot ment az Európai Parlamentben, megszavazta az Európai Parlament Laura Codruta Kövesit

és az Európai Ügyészséget, azonnal korrupcióellenes vizsgálatba fognának, és le fogják szavazni a Leyen-bizottságot kelet-európai populista menekültellenes politikusok miatt, emiatt megbukhat Ursula von der Leyen, a Bizottság megválasztott elnöke, ha október 23-án nem kap bizalmat a Bizottság, amit jelölt, ebben az esetben a Bizottság első alelnökeként Frans Timmermans vezetné az Európai Uniót átmenetileg

a korábbi bizottsággal, mivel Juncker lemond október 23-án hivatalosan is

Friss rendkívüli! Megvétózná a Leyen-bizottságot az Európai Parlamenti képviselők többsége, amiért több olyan kelet-európai politikus is a tagja lenne, akik nem felelnek az európai értékeknek, és ez sértené a menekültek jogait, a Momentum sikeresen érvelt, az összes baloldali frakció le fogja szavazni a Leyen-bizottságot, és akkor Ursula von der Leyen nem kezdheti meg munkáját, mint az Európai Bizottság elnöke! Viszont megszavazták Laura Codruta Kövesit, hogy kezdje meg az elszámoltatáshoz szükséges munkát a korrupt kelet-európai kormányok ellen, még az Európai Ügyészség felállása előtt, első célpontok a román és a horvát kormány lehetnek!

liberális demokrata Creative Commons License 2019.09.19 0 0 343

Több Európát, demokráciát, jogállamiságot és európai értékeket!

Francia-német-olasz-máltai kötelező betelepítési kvótaterv jöhet

A titkos paktumhoz csatlakozhat Spanyolország és Görögország is. Macron Rómában egyeztet a baloldali kormánnyal.

Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 2019.09.19 -1 0 342
Előzmény: Bradanek a visszatérő (341)
Bradanek a visszatérő Creative Commons License 2019.09.19 0 0 341

Hivatalos: Október elsején hallgatják meg Trócsányit

A három órás meghallgatás során a volt igazságügyi miniszternek előzetesen feltett írásbeli, illetve szóbeli kérdésekre is válaszolnia kell.

ketni Creative Commons License 2019.09.19 0 0 340

https://www.youtube.com/watch?v=WIFBAZyCiIY

Ilyen emberekkel nehéz lesz megőrizni Európát.

liberális demokrata Creative Commons License 2019.09.19 0 0 339

Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását 

A Fidesz EP-képviselője Strasbourgban arra emlékeztetett, hogy a 2020-as uniós költségvetés a jelenlegi hét éves pénzügyi ciklus utolsó költségvetése.

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.18 0 0 338

A magyarok alapbol korruptak, lásd itt.

Egy korrupt biztos, igy nagyon is jó lesz!

Előzmény: liberális demokrata (334)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.18 0 0 337

Az jo lesz: a politikus jellemzője a korrupt.

Előzmény: liberális demokrata (334)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.18 0 0 336

Huh  ez hosszu... ilyenkor csak a végét olvasom, ott a lényeg.

"Végre biztonságban vagyok."

Na ez a fontos!

Előzmény: MrJones512 (335)
MrJones512 Creative Commons License 2019.09.18 0 0 335

Konok Péter 7 órája · 

A sufniba indultam reggel, hónom alatt a ventilátor, ideje kivinni, és behozni helyette a hősugárzót, ősziesre fordult az idő. A sufni a kert végben van, abból nyílik a pince. Ritkán látogatjuk a sufnit – és így a pincét is, pedig szép, löszfalba vájt régi pince, errefelé szinte minden háznál van ilyen – amióta az öreg eperfa egy jókora ága a tetejére esett, ezért beázik. Az elfekvő dolgok purgatóriuma lett a sufnink, kifakult, még-jó-lesz-valamire kacatoké. Félreeső hely, félig elfeledett zug, nyár elején beköltözött egy szökevény kakas, akit Károlynak neveztünk el, mert állandóan megrovón kárált nekünk és a macskáknak, de pár nap után tovább állt, remélem, jól van azért. Azóta, úgy véltük, a sufni lakatlan. 
Félúton voltam már (nagy a kert), mikor az egyik bodzabokor mögül elém penderült a Kövérlászló. Sárgás, savas, orrbozontos emberke, izzadt homlokát vörös görcsbe rántotta a nagy, nekisuvadt tenniakarás.

- Nemmékoa-hamagavaonné! – dörrent rám.
- Parancsol? – kérdeztem, mert udvarias ember vagyok, és láttam a Kövérlászlón, hogy kevés dolgot szerethet a teremtett világból, de parancsolni, azt nagyon. 
- Opppá! – mondta, és megigazította a szájából kilógó kapanyelet. – Így már érthetőbb?
- Igen – válaszoltam. Mindig ezt szoktam válaszolni, ha nem értek valamit. 
- Én nem mennék oda, ha maga volnék – mondta a Kövérlászló. 
- De ön nem vagyok én – mutattam rá a nyilvánvalóra. – És miért, ha szabad kérdeznem?
- Ezt utálom magukban! – dohogott a Kövérlászló. – A hülye kérdéseiket. Csegevára költözött a sufnijába. 
- Csegevára?
- Az, Csegevára. Tudja, a gerillaharc taktikája… csináljatok sok-sok kis Vietnámot. Hát ez most azt csinál. 
- Az én sufnimban? – értetlenkedtem. 
- Abbiz’! – döccent a Kövérlászló, és a kezembe nyomott egy papirost. – Látja?
A papiroson valami rémes, rusnya szörnyeteg volt, ahogy önmagát rágcsálja. 
- Rémes, rusnya szörnyeteg – mondtam. – Ez a Csegevára? 
- Fenét! – bosszankodott a Kövérlászló. – Maga eléggé műveletlen. Ez „A polgárháború előérzete” Salvador Dalítól, egy kurva drága festmény. Na, ez folyik a sufnijában. Polgárháborút terveznek a Brüsszelből szalajtott kubai vietkongok. 
- De mit keresnek a sufnimban?
- Mindenhol ott vannak. Minden zugban és szegletben. Ne menjen oda!
- Jó, akkor felviszem a padlásra ezt a szart – mutattam neki az okafogyott ventilátort. – Idén már nem fog kelleni. 
- A padlásán éppen jegyzőkönyveznek a Cion bölcsei – csóválta a fejét a Kövérlászló. – Nem biztonságos most a padlás, vészhelyzetet hirdetek rá... Vegyen vészhelyzetet, most szezonja van! – rikoltott fel váratlanul. 
A frász tört ki. 
- Miért kiabál?!
- A hirdetés miatt. 
- Értem. És a pincém? Talán mumus lakik benne? Egy pincerém?
- Ne idétlenkedjen! – mordult fel a Kövérlászló. – Méghogy mumus?! Hát kisgyerek maga, hogy minden marhaságot elhisz? A pincéjében Guy Fawkes lőporoshordókat halmozott fel. Martinovics Ignác fogja meggyújtani a gyutacsokat, miközben Kónbenditeket és migránsokat ültet a répaföldjébe.
- Akkor mit tanácsol? – kérdeztem ijedten. A helyzet egyre fenyegetőbbnek tűnt, pedig nincs is répaföldem. 
- Menjen vissza a házba. Zárja be az ajtót, húzza be a függönyöket. Ne nagyon mozogjon. Meg fogjuk védeni. Már most is megvédjük. Eddig is megvédtük. Védtük, védjük, védni fogjuk.

Szóval, most itt ülök bent, a házban. Sötét van a szobában, és hideg is. De van egy ventilátorom. Az ablakhoz menni nem merek; ha netán, mindennek dacára mégis érdekelni kezd, a baljós külvilág, bekapcsolom a rádiót, és máris újra nem érdekel. 
Végre biztonságban vagyok.

liberális demokrata Creative Commons License 2019.09.18 0 0 334

Korrupt macronista politikust akarnak EU-biztosnak a liberálisok

Sylvie Goulard több, mint tízmillió forintnak megfelelő eurót csalt el. A liberális frakcióban ülő Momentum hallgat a botrányról, nem válaszol a kérdésekre.

Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 2019.09.18 0 0 333
Bradanek a visszatérő Creative Commons License 2019.09.18 0 0 332

Allahu akbart kiáltott, olasz katonát szúrt nyakon egy elítélt migráns 

A harmincnégy éves katonát azonnal kórházba szállították. Az Il Giornale értesülései szerint a jemeni migránst korábban már elítélték állami tisztviselők fenyegetése miatt. 

Bradanek a visszatérő Creative Commons License 2019.09.17 0 0 331

Korrupció, korrupció!

Botrányban érintett a leendő belga EU-biztos

Súlyos korrupciós gyanúra derült fény Brüsszelben, a belga titkos­szolgálat egyik tisztje szerint az igazságügyi EU-biztosi poszt várományosa fegyverkereskedőkkel és egy kongói politikussal üzletelt.

Kuruspán Creative Commons License 2019.09.17 0 0 330

Katolikus

Előzmény: nagyanyo5:0 (329)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2019.09.17 -4 0 329

Úgy, mint Merkel:DDDDDDD

Előzmény: Kuruspán (328)
Kuruspán Creative Commons License 2019.09.17 0 0 328

Meg lesz. Jövöre Budapestre jön a Pápa Orbánt kiosztani

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2019.09.17 -3 0 327

Igaz, hogy a vallonoknak sem jó a bevándorlás, de ők akkor is a flamandok ellen vannak:(((( Ősi megosztottság

Előzmény: antiglobalistapista (325)
Kuruspán Creative Commons License 2019.09.17 0 0 326

Több Európát, valódi katolicizmust Magyarországnak

antiglobalistapista Creative Commons License 2019.09.17 0 0 325

Belgium flamand részén a bevándorlásellenes Flamand Érdek a legerősebb párt

Egy friss közvélemény-kutatás szerint a belgiumi Flandriában a radikális jobboldali, bevándorlásellenes irányultságú Flamand Érdek (Vlaams Belang, VB) átvette a vezetést az Új Flamand Szövetségtől (N-VA) – jelentette a helyi sajtó hétfőn.

Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 2019.09.17 0 0 324

Gulyás Gergely: Jelenlegi formájában nem fogadhatjuk el az EU-költségvetést

Ha az előterjesztés nem változik, akkor Magyarország vétózni fog – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

kicsapott fakabát Creative Commons License 2019.09.16 0 0 323

Juncker az örök föderalista és globalista

Az Európai Bizottság leköszönő elnöke már nem változik meg: ő valóban az Európai Egyesült Államok híve volt és maradt a mai napig.

Jaka46 Creative Commons License 2019.09.16 0 0 322

Orbán eladó?

Vihetik.

Előzmény: Poplacsek a sőrgyári (319)
Jaka46 Creative Commons License 2019.09.16 0 0 321

Katus nénit nem szeretik?

Ismerik őt?

Előzmény: Poplacsek a sőrgyári (319)
Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 2019.09.16 0 0 319
nooormális. ? Creative Commons License 2019.09.16 0 0 316
Elfogytak a fideszes putyin pincsi haverok ?
Előzmény: kicsapott fakabát (314)
nooormális. ? Creative Commons License 2019.09.16 0 0 315
Ilyan szintü gyülölködés még nem volt Magyarországon mint a 2010-es fideszes hatalomrakerüles óta , Magyar és Magyar között
Előzmény: antiglobalistapista (313)
Jaka46 Creative Commons License 2019.09.13 0 0 311

Mióta?

Előzmény: Bradanek a visszatérő (306)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!