El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
Nem voltam elég világos? Pedig egyszerű. Aki megszavazta Gyurcsányt ugyanúgy szívjon vagy még jobban mint bárki más és ne kompenzálják. A döntéskövetkezményei ugye.
nem élősködök, ugyanis én az ingyenélőkkel szemben napi 10-12 órát dolgozom, gyermeket nevelek, adózok. Elfáradtam. Jár a pihenés. Legalább 2 hét egy évben.
"Hunnan veszitek ezeket a marhaságokat?...Az M-5-ös nem Szegedig ér, hanem a Szerb határig. ... És már is jelentkezik a hozadéka, bekerült a város EUrópába!"
És te honnan veszed ezt a baromságot? Jársz a komcsi fejtágítókra? Mi tudjuk, hogy Magyarország összes városa benn van Európában, méghozzá Európa közepén. Akármeddig is ér az M5!
Viszont vannak aki legszivesebben letörölnék M.o.-t a térképről, többek közt szeretett Ferkód is ezek szolgája! Nézz meg már egy Eu-s ország időjárásjelentését! Akár olasz, akár francia vagy spanyol, görög, német vagy osztrák, a térképen szerepel Bécs, Bukarest, Zágráb, Pozsony és Prága stb., de Budapest egyiken sem! Mintha nem is léteznénk!
aki nem az mszp-re szavazott az szív. Mondom itt arról volt szó, hogy akik az mszp-re szavaztak nem éljenek már olyan jól ezek után ne kapjanak kompenzációt. A mások pénzén.
most megyünk nyaralni üdülési csekkel. 40 ezret fizetünk és 110 értékben nyaralunk. És baromi boldog vagyok, hogy a különbözetet az állam és a sok zabráló vörös nyugger zsebéből veszem ki.
Tinókám, te hun keletkeztél, miből nőttél fol, mennyit fizettél azért, hogy most itt tépheted a nyálad a NET-en?
Azoktól sajnálod, akik 35-45 éven át güriztek sz.ré-h.gyé, pelenkáztak, etettek-itattak hozzád hasonló nagyszájú, link alakokat, akik most visszaélva a bazi nagy szabadsággal szívesen megfolytanák őket egy kanál vízben?
Ne feledd, te is azt kapod majd vissza, amit adsz!
Hol volt itt arról szó, hogy kimondottan és csak is a határon túli nyugdíjasokat kell finanszírozni? A határon túli emberekkel szemben hegyekben mérhető a törleszetenivalónk.