A múltkor szombat este, hazafelé az árkon keresztül közelítettem meg házunk bejáratát. Mivel közben négykézlábra is ereszkedtem, hogy jobban lássam az utat, észrevettem az árok oldalában egy csomó ilyen zöld frincfrancot. Akit szintén érdekel, mik ezek a furcsa kis lények, segítsen őket kitalálni!
Mert már nem iszik alkoholos italokat? Se ágyas panyolai pálinkát, se balatoni bort?
Akkor inkább azt akartad írni, h rosszul... nem?
Valahogy meg kell tanáni azt az arany középutat, amondó vagyok... mert, mint köztudomású, az alkoholmentes sör után már csak a guminő van lejjebb, aztán vége. A nő kipukkad, és röpül az ember, ki ebből a kozmoszból, oda föl vagy le. Gém over.
Bár így lett volna :-) A történet egy szempontból jól végződött: az illető az eset óta nem ivott semmilyen szeszes italt, pedig évekkel ezelőtt történt. SEMMIT!!!
Ő bírta a legkevésbé 3-atok közül?:-) Azé ez igen:-) Leinni a komát az asztal alá, elvitetni a mentővel és utánamenni, h ha kimosták, adják vissza, mer már ki van kérve a következő kör:-) Ráadásul kocsival. Hja. ÉLNI tudni kell:-))))))))
Igen, úgy értettem, hogy Te leszoksz a piálásról, vagyis kicsit lejjebb... émmeg pl. a sütievésről fogok lejönni! És akkor tán élünk még a 2009.-ben is... :)
Nna, hát emmeg milyen MIKULÁS? :))) Biztos a gyerekek írtak neki valamit, amitől kiborult... pl. azt hogy léééciiii kéééééreeek méég eeegy hacccázhuszadik szgééépen Mikulááást gyilkolááászóóós jááátékoot... :(
Aha, ja... :( Jó, Neked könnyű... a csudaaranyhalaiddal... csak kitalálsz valamit, azt má teljesítik is!!! De nekem nagyon sokat kell ám dógozni még egy nyammadt 2-esért is... :(