Keresés

Részletes keresés

evil1023 Creative Commons License 2007.06.30 0 0 3483
Akkor természetesen nem.
Ha a pincér kérdezi meg, hogy számla nélkül is jó lesz, és én belemegyek, akkor tettestárs vagyok, ugyanúgy, mintha én kérdezem meg erről a pincért és ő menne bele
.
Általában a pincérek nem szoktak ilyet kérdezni, én legalábbis még nem tapasztaltam.
Előzmény: Törölt nick (3482)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.30 0 0 3482

Ha kapsz egy számlának tűnő tárgyat az éttermi fogyasztásodról és később kiderül az mégsem valódi akkor te is társtettes vagy?

Te minden nyugtát amit kapsz végig szoktál ellenőrizni az üzletekben?

Eccerű.

Előzmény: evil1023 (3479)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.29 0 0 3480
Reggel néztem a CNBC Europe adását. Lögnagyobb ámulatomra Kóka-móka angolul nyilatkozott vagy 5 percen át.

Izé most már tudom, hogy van angolul is olyan szó, hogy reform.
evil1023 Creative Commons License 2007.06.29 0 0 3479
Ezesetben szőrszálhasogatás, hogy milyen csalásnak nevezzük, lényeg a csalás, a törvények kijátszása. Hogy tettes, vagy tettestársként, az csak a bíróságon játszik, a közmegitélésben nem.
Előzmény: wizes (3478)
wizes Creative Commons License 2007.06.29 0 0 3478

Hacsak neki nem lenne!!

De a sok nyomott nem fogja fel: lankatt nem tudott áfát csalni, max a vendéglős.

de ezeket nem érdeklik a tények: mondhassanak valami baromságot és azon csámcsoghassanak és közben elélveznek.

:(((((

Előzmény: Törölt nick (3466)
Kormányzati Jós Creative Commons License 2007.06.29 0 0 3477
dermedwe Creative Commons License 2007.06.27 0 0 3476
Ez az új hiéna generáció sokkal rosszabb lesz mint az előző. Ott még szerepeltek az ötletek között a népnek "jót akaró" rendelkezések.

Itt már szigorúan a profit beszél. Ezek az anyjuakt is eladnák. Hihetetlen.
BigNick Creative Commons License 2007.06.26 0 0 3475
csalással, ahogy szokta
dermedwe Creative Commons License 2007.06.26 0 0 3474
Probálta? Most jön a java. Ugrott az egészségügy. 2 év múlva már ugye többségben lesznek a magánbíztosítok tulajdonihányad ügyileg. Nah akkor lesznek ám számlák. Ott majd figyelni kell áfára.

De nézzük a jo oldalát, akkor Kóka adja a számlát mindenkinek. (A család. Szép is ez. Milyen jó volna most a Dohány utcai felekezethez tartozni, most aztán jutna sok. Es később meg csak úgy dőlne a pénz. Wazze megsarcolnék mindenkit. )
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.25 0 0 3472
?????????????????????????????????????????????
Előzmény: Törölt nick (3471)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.25 0 0 3470
Végülis ebből is lehet tanulni.:-)
Előzmény: Törölt nick (3467)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.25 0 0 3467
Azért jó leírni a véleményemet, mert így legalább kiderül(het), hogy nincs igazam.
Előzmény: Törölt nick (3466)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.25 0 0 3466

nem nyugta, hanem egy fecni egy sajtpapír az egész.

Még szerencse, hogy nem vagy adóellenőr.

Mert lövésed nincs az ügyhöz.

Előzmény: Törölt nick (3463)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.25 0 0 3465
Csakhogy nem nagyon számít be sehová, hogy neked mi mit jelent.
Mindig hazudok! Creative Commons License 2007.06.24 0 0 3464
Mutass nekem olyan számlatömböt, amelyiken rajta van! Ja, hogy az nem gépi?! Akkor mutass olyant, amelyik számítógéppel kiállított számla. Egyiken sincs. Azzal a fura kis jellel én eddig csak pénztári szalagon találkoztam, legyen a tartalma nyugat, számla vagy fapapucs.
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.24 0 0 3463
Számomra az, hogy nincs rajta az APEH logója, azt jelenti, hogy nincs APEH-es engedélye a számlázóprogramnak, azaz nem számla, nem nyugta, hanem egy fecni egy sajtpapír az egész.
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3462)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.23 0 0 3462
Nem kötelező tartalmi kellék.
Előzmény: Törölt nick (3460)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.23 0 0 3460

"A tegnapi sajtótéjákoztatón Kóka egy olyan számlát mutatott be, aminek a dátuma korábbi, mint az a buli, amiről állítólag készült."

Mikor veszi elő már valaki, hogy ez nem számla és nem is nyugta,  mert nincs rajta az APEH jelzése (AP)  ???

dermedwe Creative Commons License 2007.06.20 0 0 3459
Szerintem jó országszlogen lehetne "...itt mindent szabad, látogasd meg országunkat..."
stewes Creative Commons License 2007.06.19 0 0 3458
Nem tudtam, mi az a böszme hortyogás, …
Előzmény: estabil (3457)
estabil Creative Commons License 2007.06.19 0 0 3457
Meleg van. Altatják kóka simlijét (igaz, lopott ő már nagyobbakat).
anton pavlovics Creative Commons License 2007.06.18 0 0 3456

Igen, abban vsz. igazad van, hogy létezhet teljesen tiszta munkaerőkölcsönzéses játék. Nem kicsit elnagyolva csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy nálunk az ilyen kapcsolatok komoly hányada nem teljesen ok., s mögéjük sokszor színlelt szerződés jellegű adóelkerülési technikákat rejtenek.

Az EU egyébként nagyon ki van akadva az alkalmazotti kapcsolat kikerülésére, sok országban ráadásul veszettül ellenőrzik is.

Megállapodás.

Természetesen nincs garancia, ahogy támogatás sincs, ha normális a szerződés. Legyen már érdekelt a kicsi sárga, hamár felnyalta a nagy dohányt!

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (3448)
Kormányzati Jós Creative Commons License 2007.06.18 0 0 3455

Mai kérdésünk:

Ad-e az új pannonpumakólagépTR áfás számlát?

1 - Miazhogy! Nagyonis!

2 - Nem, nem, soha!

Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.18 0 0 3453
Ah, a jó öreg KDNP, a nulla legitimációjú zsebpárt, megint nem bír a vérével.

Kóka 2004 októberében lett miniszter. Előtte - mint azt mindenki tudja - egy senki volt, akkor is, amikor a feltőkésítés történt. A kockázati tőkealapokat egyébként direkt kockázatos befektetések finanszírozására találták. Számon kérni egy vállalkozón, hogy nem ért el a befektetés évében jelentős nyereséget, előrehaladott szellemi leépülésre utal. Ha nyereséges lett volna, akkor most azért interpellálnának.

"A mai politikai helyzetben és légkörben választ várunk Kóka János gazdasági minisztertől... "

Az ostoba barom. Tényleg a mai politikai helyzetben vársz választ? Nem a holnapiban? Vagy a múlt szombatiban? Legyen már inkább a múlt szombati légkör, az sokkal ózondúsabb volt.
Előzmény: szedlacsek2 (3450)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.18 0 0 3452
Ja, Veres lazán mellébeszélt, mert nem támasztotta alá a prekoncepciódat. Mondd már meg nekem, te szedlacsek2, igaz őszinte lelkedre, hát mi a franc köze van a pénzügyminiszternek ahhoz, hogy egy vendéglátóhely formailag helytelen számlát bocsát ki, vagy hogy a négy hónap különbséggel kiállított számlái nem egyformák?

Ha válaszolni tudott volna a kérdésedre, az egyúttal azt is jelentette volna, hogy a pénzügyminiszter, hivatali hatalmával visszaélve, politikai okokból elrendelte egy gazdálkodó adóellenőrzését. Akkor meg azért óbégatnál.
Előzmény: szedlacsek2 (3451)
szedlacsek2 Creative Commons License 2007.06.18 0 0 3451
Herényi Károly MDF-es politikus a Manager Magazinban megjelent számlaüggyel kapcsolatban tett fel kérdést a pénzügyminiszternek. A Kóka János által bemutatott éttermi számla hitelességét a képviselő szerint többen megkérdőjelezték. Herényi Károly hangsúlyozta, hogy habár a felmutatott irat fejléce számlának látszott, más részeiben inkább nyugtára hasonlított. A politikus abban a kérdésben várt választ a pénzügyminisztertől, hogy hiteles vagy nem a Kóka János által bemutatott irat, illetve számláról vagy nyugtáról van-e szó.

Veres János pénzügyminiszter idézte az áfa-törvényt és elmondta: négy eset lehetséges, amelyek szerint számlát, egyszerűsített számlát és nyugtát is lehet adni különböző feltételek teljesülése mellett. A tárcavezető hangsúlyozta, hogy a magyar adóhivatal nem fog sem ellenzéki, sem kormánypárti politikai nyomásra ellenőrzést folytatni.

Arra a felvetésre, hogy újságírók más felépítésű számlát kaptak ugyanabban az étteremben, amelynek számláját a miniszter bemutatatta, Veres János azt mondta: nem tudja, hogy hány számlaadó szerkezet működik a vendéglátó helyen.

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=416486&rvt=2&redirect=false

Veress lazán mellébeszélt....
szedlacsek2 Creative Commons License 2007.06.18 0 0 3450
estabil Creative Commons License 2007.06.18 0 0 3449
Állítólag az APEH fontos bejelentésre készül a kúkkadt-féle áfa-csalással kapcs!
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2007.06.18 0 0 3448
Miért minősülne a munkaerő-kölcsönzés színlelt szerződésnek? Ha megfizetik a dolgozó után az adókat és a járulékokat és megadják neki a Mtk-ben biztosított munkavállalói jogokat, akkor nem lehet vele semmi gond.

Az tényleg necces, ha a támogatási megállapodásban nem kötötték ki a magyar munkavállalókat. Ugyanakkor viszont azt is el tudom képzelni, hogy a beruházó nem tudja belföldről kielégíteni a munkaerő-szükségletét. A magyar munkaerő legendásan immobil, a koreai munkáltató pedig legendásan kecsege, hol van az leírva, hogy meg kell tudni állapodniuk?
Előzmény: anton pavlovics (3443)
wizes Creative Commons License 2007.06.18 0 0 3447

Te nem arra válaszoltál amit beírtam.

Nem olvasod el mi van ott?

Én azt mondtam Elendernek irodája volt 96-ban a Hungária körúton az MTK pályánál.

Jártam ott akkor.

Te meg gyüssz ezzel a hülyeséggel:

- mikor szabadították fel az internetet,  ezt nem is értem, rabszolga volt?

- Kóka hun lakott.

És mond csak kijafact érdekel ha még zsíroskenyérre sem futotta lankattnak, csak az irígység beszél belőled, meg is értem hugy nem vitted semmire,  ha valaki annyira .... hogy egy mondatot sem tud felfogni.

Előzmény: Törölt nick (3420)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!