Meg gyerekkoromban is majdnem vízbefulladtam, aztán csodálkoztam nagykoromban, mikor a fényről, meg az élet lepergéséről olvastam. Anno anynira természetesnek tűnt, h eszembe se jutott bkinek is mint érdekességet elmondani, pedig tuti jó balhé volt, biztos ezért szeretek a tengerbe még most is anynira beúszni :-)
A tegapiból már kiderülhetett volna neked, h van némi drámai érzékem :-)
Elég vacak, hörgő- és torokgyulladás, talán kicsit a mandulám is, de a fájdalom nagyobb mint a baj, és még fájni se fáj olyan nagyon, csak olyan, mintha végiglenne szántva és folyamatosan perzselve a törkom, így kicsit nehéz bezsélni, levegőt venni, enni meg inni, de ahalál innen még messze van. Vagy már messze: azon, h elpatkolok-e, már az ősszel átmentem, egy rendkívül érdekes és tanulságos hónap volt :-)
Itt kismexallott,mexszallott kérte,h tegyem fel ezeket a képeket,sajnos a méhecske nem látszik annyira de lehet kitalálni olyan játékot,h ki találja meg előbb!! :D :P Bocsánat de ugyan olyan bolond(jó értelemben) vagyok mint anyum mindíg viccelődöm!! :D Bár igazából ez nem volt nagy durranás,de még csak most ébredtem fel!! :D
Már csak infrával tudok, tök sötét van. Különben is én abszolúte dilettáns vagyok hozzátok képest (domi nick). Majd holnap küldetek képfényt gyerekkel. Én csekélyértelmű medvebocs vagyok és a maradék önbizalmamat és porba tapostátok domi-nick-kel........
VMANIKO, VMANIKO, VMANIKO!!!!!!!! vmaniko, itt a lonc végre... A kerítés 1,85 magas, 20 centivel túlnőtte. De az a tő, amit tavaly ültettem, az is fönn van 180 cm-en.
A kert-növények-minden téma jöhet-re is nézz át, ott is megy az ökörködés ezerrel. Ahhoz képest, hogy másfél órája elindultam ásni.... Nem tehetek róla, vmaniko a hibás, állandóan feltart...........:-)))
1001 -nagylelkűen és elhalóan: Ááááá, nem számít. Anélkül is lázadozom és torokfájok.
Ápolók kara -miközben féltő gondoskodással körbeveszik: Óóóóó.
1001 -jelenetből kiszól a nézőhöz: Ah, be szép is volna...
Kép közben premier plánból átmegy totálba, kiderül, h hősünk egyedül van a szobában, a fél délutánt átaludta kínjában, és most is eme tevékenységet fontolgatja, meg várja a gyümilé érkezését.
vigyázz, csak erős idegzetűeknek!!! Tegnap Rozi házát slaggal kimostam, tudod, egy kutyaházban lakik. Bazi nagy kutyaház. Feltámasztottam a hátsó részét (nem a rozinak, hanem a kutyaháznak), hogy a víz kifolyjon belőle. Kiballagott alóla egy egér. Szóltam a Matildnak (macskám), hogy Action van, de le se sz...t, tovább aludt a fotelban. Délután megyek arra, hogy visszategyem a kutyaházat, háát a Matild ott sasol alatta. Mit néz ez? Ekkor odaballagott Rozi is. Nézte, hogy mit néz Matild. Egyre beljebb csusszant a kutyaház alá. Egyszer csak odavágott a csőrével, és kikapott egy kisegeret. Kicsit megcibálta, aztán, hopp lenyelte. Három kisegeret kajált meg. A szadista!! A mamaegér, ami először kiszaladt, ma reggel ott volt a küszöbömön. Matild odahozta, azt mondta, látod, kár idegeskedni, ami késik, nem múlik.
A mélységélesség a tárgytávolságtól, a lencse fókusztávolságától és átmérõjétõl függ. Nagyobb tárgytávolság, nagylátószögû lencsék és szûkebb rekesznyílás alkalmazása esetén a mélységélesség nõ.
Kis mélységélességû képet érdemes készíteni például a rovarokról és a virágokról, ha azok jellegzetességeit akarjuk láttatni a képen. Mivel a látásunk során a mélységélesség természetes módon, ösztönösen változik, fotózáskor nem elég a szemünkre hagyatkozni, a beállításkor az idõ és a rekesznyílás értékeit tudatosan kell megválasztani.