Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy most vettem egy leo 250st-t valaki nem tudja véletlenül a műszaki adatait vagy a használati útmutatót elküldeni? előre is köszi
Az valamennyire jó ,de igazán csak élőben lehet megmondani h mi a gond.Egy relativ egyszerű dologal meg lehet állapitani.Ha leállitod a motort és mikor leáll akkor is csatog akkor már gond van a főtengelyel.Elég nagyot szokot akkor csattani.Üdv
Akkor olyan vagy mind én.Én is motoron ülök igaz 10 fok alatt már inkább a kocsival nyomulok.én csak ruffer ruházati dolgokat tudok neked szerezni.Én is ezt használom. Üdv
Hát én a havas és a jeges időn kívül mindig csak motoroznék. Persze a megfelelő meleg és nedvességálló ruházat elengedhetetlen.
Legszívesebben olyan téli motorosruhát vennék, mint ami a postásokon van, az valami bazi jó. Csak vagy nem lehet kapni vagy bazi drága.
Tud valaki esetleg eladó, jó minőségű téli postás-motorosruhát?
Meg nyárra kéne nekem valami jófajta, egyszerűen felhúzható esőruha. A mostani ErgoNett gumigatyám valahol beereszti a vizet, ami egy esőruhánál elég gáz. :)
Nem olcsók ezek a dobok, 300 és 400 Euro között van az áruk Leonardóra, átszámítva 80-100 ezer forint. Kérdés hogy M.o-on ki a hivatalos beszállító és beszerelő akinél van garancia.
Úgy tűnik, Magyarországon ezt a fajta kipufogót nem forgalmazzák. Olaszból lehet szerintem behozatni, ahogy a lenti cikk is mutatja.
http://totalbike.hu/tesztek/hyogt250r/ "... az utólag felszerelt, karbonborítású GPR végdob tolmácsolásában kellemesen duruzsolt. A gyári állapothoz képest volt néhány módosítás a tesztmotoron, ezek közé tartozik ez a GPR kipufogó is. Az Olaszországban készült tuningelemmel egyébként a vásárló megtarthatja a garanciát, amennyiben a forgalmazó márkaszervize szereli fel."
G.P.R. Olasz honlapja http://www.gpr.it/moto_main.php http://www.gpr.it/admin/documenti/moto/LISTINO.pdf
üdv. segítségre lenne szükségem. Több videón is láttam Leonardon G.P.R. kipufogót... de akárhogy is keresem, semmit nem találok a neten, h mégis hol lehetne ilyet szerválni. ha valaki tud valamit erről azt meg köszönném :)
nekem 150 esem van és nem ilyen plexi van rajta:) nekem fél óráig volt rajta kb mert nagyon fogja motort mintha szembe szél lenne mindíg főleg ha elengeded a gázt:) Tuti h többet eszik azon mulik hogy huzod neki gazt:):D:Dennyi az egész:D
Álomgyár: Ez a kép -amit belinkeltél- 250es Leo-ról készült? Mert a plexi olyan mint amit vettem. De mindegy, holnap úgyis kiderül az igazság: hívott a szerelő hogy kész a mocim, mehetek érte. Drukkoljatok hogy jó idő legyen, MOTOROZNI AKAROOOOOK!!! :)) Aztán rápróbálom a plexit, rászerelem a frissen vett dobozt, beszerelem a zárakat, főleg a hátsót.
A plexin van pár karc keresztbe kb fejmagasságban, azt el lehet valahogy tüntetni? Pl. polírozás, csiszolás, paszta, bármi?
Csak arra linkelnék egy képet , hogy a hasab által említett plekó apriliára való-e vagy nem . Még én sem láttam olyat , de most véletlenül találtam a letöltött képeim között .
Tessék a plekón a mintát nézni . Énis csak arról ismertem meg .
Üdv! Igen megjött a csomag.Tényleg nem lett rossz jól dolgozik a csávó igaz a dugó a gyárihoz képest nehezebb lett,de sebaj.Most már csak össze kell rakni a 200ccm leo blokom és proba :-)
Figyu nekem van 2 plexim ha kell nyugodtan írhatsz:) van 1 kisseb és egy nagyobb mind a2 volta gépemen..:) (150 es) ugy h ... de nekem nem tetszik vagy is nagyon vissza fogja gépet:):D
Eladó jó állapotú kuplung, 150-esé. Azért adom el mert nekem a szíjtárcsánál eltört egy heggesztés, és azt csak kuplungal eggyütt tudok venni. Akit érdekel írjon.