Hány Frame-t kell nyerni a hátralévő körökben a gyöztesnek?
A Hendry-nek láttam mind a két meccsét, és tényleg nagyon bizonytalan, ami azért furcsa, mert amikor rendszeresen néztem anno a Screensport-on, ő volt az egyik legbiztosabb kezű játékos!
Lehet, hogy az "öregséggel" bizonytalanodik?:))
Williams - Hendry (5-3): Williams ugy tunik jobb formaban van, biztos kezzel jatszik. Hendry sokat ront de ne irjuk le.
Doherty - Higgins (8-0): Nagy meglepetesre Doherty egyelore lejatssza Higginst.
Ebdon - Hunter (4-4): Ebdonnak meggyulik a baja Hunterrel... nincs igazan formaban.
Fu - Lee (4-4): barmi lehet meg... en nem tennek Fu ellen...
Jatek kepe alapjan nekem ugy tunik Mark Williams lehet a vilagbajnok. de meg barmi megtortenhet.
Tegnap dél körül a júrószport betette a 147-es breaket. Kb. hat és fél perc kellett hozzá, a végén meg a közönség úgy tombolt, mint egy boxmecsen!:o)))
Jimmy ismét kiesett! Sullivan sincs már. Vajh ki lesz a bajnok? Nálam a favorit Williams és Hendry, bár megjegyzem Mr Ebdon is gyönyörűen és nagyon nyugodtan játszik mostanság.
Apropó Peter "Psycho" Ebdon: elég érdekes ember. Az év elején olvastam egy vele készült interjút. Hm, mit mondjak? Versek, vallás, egyház és úgy egyébként a magasröptű gondolkodás. Nem szeretik mert iszonyú furcsa és borzasztó lassú (Tony Drago-ból is elég érdekes reakciókat váltott ki) Ennek ellenére azért most megy neki. Azt nyilatkozta, hogy megpróbálja megvédeni a címét. Nem lesz egyszerű... (azért időnként sajnálom. Lehetőségem volt, hogy az idei, sajnos egyben utolsó :-( , Benson&Hedges-t megnézzem felvételről. Mikor White-tal játszott az nem volt semmi. Jimmy bármit csinált: rontott vagy szépet lökött, a tömeg tombolt. Mikor Peter került sorra éppencsak ki nem fütyülték. Azért így nem egyszerű teljesíteni)
Fu jobb volt. Az se semmi, hogy nem viselte meg az a maximum break, pedig az még az elején volt, csinálta tovább a dolgát, lecsapott Ronnie minden hibájára.
Délelőtt a címvédő Ebdon elsőként bejutott a negyeddöntőbe.
Nem tudja valaki mikor lesz és hol látható valamilyen Snooker esemény a közeljövőben? Olyan, ahol az élvonal játszik? Nekem Ronnie O'Sullivan a kedvencem. Róla tudtok valamit?
Sajnos nemigen követem az eseményeket, mióta visszajöttem Angliából...
Hi Snookeristak!
Ez valoban nagyszerü, jatek, de én a pool-t szeretem, ismerem jobban.
Probaltam a snooker-t is , de helyhiany :) miatt a pool-t jatszom.
Az lenne a kérdésem, hogy merre talalok pool asztalon jatszhato jatekok szabályait.
Tisztelettel.
A Rex Williams pont ilyen. No zenegép, külön teremben van a négy asztal, ja és cigizni sem lehet bent, az egész családias hangulatú. Az asztalok minősége nem olyan mint pl. a Biliard Art-ban, de klub nagy átalakulás előtt áll és ha minden igaz teljesen felújítanak egy-két hónapon belül mindent: új posztók, golyókészletek, asztalok beállítása stb.
Na elolvastam. De úgy veszem ki a szavaiból, hogy a snooker az angol biliárdasztalon játszható játékok egyike. Erős a sejtésem, hogy a snooker és az angol biliárd két különböző játék. Ezekután az lenne a következő kérdésem, hogy fenti sejtésem helyes-e, és ha igen, akkor az angol biliárd szabályait hol lehet megtalálni. (Nem vagyok telhetetlen, csak tájékozatlan.)
Milyen játékra alkalmas az a készlet, amely egy angol biliárdasztalnak látszó tárgyból, két dákóból, továbbá egy fehér és 15 számozott színes golyóból áll? (meg egy golyóbeállító háromszögből) Mert a snooker szabályait elolvasva nyilvánvalóvá vált, hogy arra nem jó.