Hat a szezon masodik felere is kene edzeni:) Hacsak nem az elso helyen leszunk, mert akkor minek?:) Na jo, ez persze csak vicc volt, akkor sem art, hogy meg is tartsuk!:) Igen, 8-ra valoszinuleg vege lesz, igy Reky is tud nezni Teged, meg mi is nezhetjuk oket:) Csak engem ki fog nezni holnap?:)
Rajta leszek :)) Nekem jó a 7vége is, bár addigra lehet, hogy a szezon fele már le is megy :D Réky meccsét szívesen megnézném. Tegnap is vége lett a meccsnek 30-40 perc alatt, ha jól emlékszem, remélhetőleg a mainak is vége lesz adigra.
Oke, majd jovok este! Igen, Reky ma 8-kor jatssza a kupa elodontojet. Remelem a csutortokot azert be tudja vallalni, hogy o is jatszhasson a csapatunkban:) Tenyleg, mikor legyen az edzomeccs? Akar hetvegen is megtarthatjuk. Hat akkor mindent bele este, hozz el minel tobb pontot!:)
Szóval akkor beírom ide is a véleményem, ha nem baj. És nem bántásként szánom, csak hátha legközelebb nem követed el. (bár nem akarok belevaú senki játékába).
Amikor Cl-ként lebontottad magad a 89 káróval akkor pre flop volt all in. A lehető legnagyobb butaság volt megadni, csak lebontottad magad ahelyett, hogy páholyból nézted volna a meccset. Mivel volt hvíás, visszahívás all in és arra még egy raise all in sejthető volt, hoyg erős kezek ellen mész. Amikor meg kiestél ellenem, akkor két treff volt nálad és szintén butaság turn megadni egy all int hogy hátha riverre leesik a szin, pláne, hogy én hívtam be, Lujzi megadta tehát egyértelmű volt, hogy valamelyikünknél egy erős kész lap van.
Papusz: kis vaklicit (30) zolley: nagy vaklicit (60) Lujzika: emelt (120) totika08: megadta (120) sandrea33: eldobta Papusz: megadta (90) zolley: emelt (980) Lujzika: emelt (1,630) totika08: megadta (1,630) Papusz: eldobta Lujzika: megmutatta lapjait (Atreff; Akőr) totika08: megmutatta lapjait (9káró; 8káró) zolley: megmutatta lapjait (Qkőr; Qtreff)
flop leosztva (6treff; 2pikk; Jkáró)
turn leosztva (6treff; 2pikk; Jkáró; Jtreff)
river leosztva (6treff; 2pikk; Jkáró; Jtreff; 7káró) Lujzika: nyert (SP1) 1,420: Két pár Ász és Bubi Lujzika: nyert 3,240: Két pár Ász és Bubi Parti vége
Most olvastam, hogy jovo heten mar kezdodik a csapatbajnoksag. A jelen allas szerint a keddet vagy a csutortokot tudom vallalni. A hetfo kinek lenne jo?