Williams lenyűgöző volt ma este, igaz, kellettek hozzá Lee hibái is, de azokat ki is használta könyörtlenül. De a legjobb az a jelent volt, amikor elrontott egy pirosat olyan szituációban ,amikor már biztos volt, hogy övé a frame, a bíró be is mondta, de Williams csak nem mozdult el az asztaltól, nézte a golyót, erre kapcsolt a rendező és megmutatta, ahogy az ellentétes zsebbe levánszorog. Szegény bírónak, biztos ciki volt :-))
Látom, itt sokan drukkoltok Huntenek, én rosszul vagyok a bekkem style fejétől. Mondjuk jól játszik, az tény. Doherty kezének is Higgins ellen kellett úgy sülnie :(
És persze csatlakozom a vissza az angol kommentátort mozgalomhoz. Tulajdonképpen Debnár annyira nem is rossz (viszonylag keveset beszél, próbál szabályokat mondogatni és eredményeket), de semmit nem tud hozzátenni a látottakhoz azok számára, akik rendszeresen nézik. Az angol kommentátorok nemcsak szakmailag, de a szórakoztatás terén is teljesen ott vannak.
Doherty wins (3)
5-3 Rd5 1999 Grand prix
9-2 F 2001 Regal Welsh Open
6-3 SF 2001 Regal Welsh
Hunter wins (2)
5-0 Rd2 2000 China Open
9-7 F 2002 Regal Welsh
Williams v STEPHEN LEE
Williams wins (9)
4-0 RR 1999 Liverpool Victoria Champions Cup
6-3 QF 1999 Regal Masters*
5-3 QF 2000 Thailand Masters
5-4 RR 2000 Champions Cup*
6-4 QF 2000 Regal Masters*
5-3 QF 2000 China Open
6-3 QF 2001 Regal Masters
5-4 QF 2002 China Open
9-4 F 2002 Thailand Masters
Lee wins (2)
5-4 QF 1999 China Open
6-4 QF 2000 B&H Masters*
Kösz,erre gondoltam én is.Azt még láttam,hogy túl közel van egymáshoz a sárga meg a fekete..aztán mire felnéztem,már vége volt..
Na,6:0,és nem is látok reményt,hogy Lee feljavuljon..Abszolút dekoncentrált ma..
Az volt kb hogy vadásztak a sárgára, de a fekete túl közel volt hozzá és Lee azt találta el először. Ezér 7pont Willinek és itt abba is hagyták mert már túl sok volt az előnye.
Azon a meccsen jobban koncentrált.
De ez a meccs sincs még lefutva.
Szerintem csak ma ilyen gyenge Lee.
Williams meg éppen halad egy nagyobb break felé...