"Tőlem aztán növelheti a mindegyikőtök a seggét a fotelban és höröghet itt tovább szakmányban, de azért jelzem, abból nem lesz kormányváltás...Értem én, hogy tenni, az büdös, de nem is tudom, mit várok a hozzád hasonlóktól..."
és amikor elkezdünk tenni akkor majd jössz azzal hogy a civilik minek pofáznak bele a politikába és eltakarítani őket a tajgára ?
"Most a teljes nyilvánvaló lopás, zsarolás és korrupció esetén csak akkor nyomoznak mutyilandesek ellen, ha beviszed a teljesen bizonyító erejű, 100%-ban nem kimagyarázható bizonyítékot"
akkor sincs, mert akkor nem fogta fel a tudata. vagy más hasonló faszság miatt nem BCS.
Tőlem aztán növelheti a mindegyikőtök a seggét a fotelban és höröghet itt tovább szakmányban, de azért jelzem, abból nem lesz kormányváltás...Értem én, hogy tenni, az büdös, de nem is tudom, mit várok a hozzád hasonlóktól...
Igen, pici, határozottan megjavult. Orbán viszont iszonyatosan leromlott az első kormányzása óta. Akkor még ott volt egy Chikán Attila, egy Rockenbauer Zoltán, egye fene, még Járai Zsigmond is elment, most meg van egy Németh Szilárd, egy Tállai András, egy Balog Zoltán - olyan mélyrepülés a színvonalban, hogy az ember beleszédül, ha nézi.
"Ha úgy érzed, felmerült a lopás gyanúja, tégy feljelentést, és ne az indexen fotel-forradalmárkodj."
Off topic:
Ez nagyon jó duma. Tégy feljelentést! Hihihi
Mai valós helyzet:
Feljelentés, ellenőrzés, hogy barát vagy sem, ha semleges, vagy nem barát, akkor van nyomozás. Ha barát, akkor nincs nyomozás :-)))
Nem mondom, hogy ez korábban nem így volt, de most lényegesen szervezetebben megy ez a folyamat. Az MSZP-SZDSZ ezt ügyetlenebbül csinálta. Most a teljes nyilvánvaló lopás, zsarolás és korrupció esetén csak akkor nyomoznak mutyilandesek ellen, ha beviszed a teljesen bizonyító erejű, 100%-ban nem kimagyarázható bizonyítékot. Ez ugye nagyon életszerű. :-)))
Nincs szó eltakarításról, nem is lehetne!!!!!! Csupán azt szeretnénk tudni, hogy Soroson kívül ki támadja a lejárató civil alapítványokat:))))) Orbánnal ellentétben nem vagyunk kíváncsiak, hogy mi a céljuk, mert magunktól is tudjuk, már 100 éve!!!!!
az országnak a narancs bolsik ártanak, most megpróbálják eltörölni a magyar ellenállás egyik utolsó bástyáját. aki ellenőrizni akarja őket, vagy belepofázni a politikába azt elttörölni eltakarítani. éljen rákosi. éljen a párt!
Már régen belülről rohad az ország a korrupció, a szolgalelkeket nevelő oktatási rendszer, a vegetáló egészségügy stb. miatt. Szerinted, meg Németh Szlilárd a beszélő disznósajt szerint fátylat rá, aki a magyarok érdekében szól, azt hallgattassuk el. Olimpia meg Paks II kell ide és lehetőleg egy időben, kisebb gond már úgy sincs.
Nagyjából ugyanazok tiltakoznak az (ál)civilszervezetek elleni kormányzati fellépés miatt, akik a migránsokért kampányolnak, akik beutaztatják őket Európába, akik jogi képviselettel látják el az illegális migránsokat, akik a kényszerbetelepítési elleni népszavazást is meg akarták akadályozni.