A beképzelt picsa, hogy saját oldalát teszi tönkre most mar szándékosan csak mert az egója... (Pete, Amy de meg Bloomberg is AZONNAL tudta mit kell tenni. Warren miatt meg Biden vezet a Szuper ked utan, ha visszalepett volna mint az említett első kettő most Sanders bőven +100 delegalttal vezetne)
Most is nyomja a meg nem tud támogatni senki. NEM TUD?
Az a nagy balos aki Bideni politika (= washingtoni evtizedeses politikai elit) miatt indult mert az neki elfogadhatatlan e most az elvbarátja es Biden között nem tud választani?
Ja, hogy kitol tud alelnöki poziciot kizsarolni azt fogja tamogatni... Reméljük Sandersnek lesz több szavazata es a valódi hawaii Gabbardot választja alelnoknonek nem a kamu indiánt.
Donald tényleg egy kretén. Túlélt minden botrányt, minden bajt amit magának is kreált mert a Demik állandóan túltolták a rémisztgetésieket.
Most is lazán igazi államférfi lehetne ha csak nyugton lenne, mert amit a CNN es a demik művelnek a mocskos kreáljuk a vírusos pánikot az valami elkepesztő (az a CNN ami parhete a járványos hireket lazán lekeverte mert nem fontos, de egy hülye tájföldi katona lövöldözése az aztan a vilaghiru fontos az usaban).
Es akkor ha egyszer az életben Trump a saját családja miatt is csendben kellene maradnia - nagyapja ugye spanyolnáthában halt meg - a baromja nem tud kussban maradni es nyomja az idióta szövegeit es mond ellent minden szakértőnek, saját alelnökének es bizottságának pár percen belül is!
Reméljük Sanders lesz a jelölt m,ert ez a total szenilis Bident teszi elnökké éppen..
Elizabeth Warren massachusettsi szenátor is kiszáll a demokrata elnökjelölti versengésből, mondták a döntést ismerő külön források a CNN-nek és a New York Timesnak, és más amerikai lapoknak. Warren csalódást keltően szerepelt az előválasztások során, és noha még napokkal ezelőtt is ki akart tartani, valójában nehezen maradhatott volna versenyben, miután a szuperkedden saját államában is harmadik helyen végzett. Warren egy körtelefonon már bejelentette a döntést a kampánycsapatának. „Tudom, hogy amikor belevágtunk, nem ezt a telefonhívást akartátok hallani. Én sem akartam ezt a hívást soha” – mondta.
bloombi farzsebbol megvette a ket penzehes csimpanzt, es szinte rogton utana ki is bukott. :D hozzad hasonlo alacsony IQ-ju libsiprolikkal egyutt lemaradt a memorol hogy a ket csimpnzt usa nagyresze utalja, foleg a fekak