>tamas6794 Hello! Ahogy néztem ott kint nagyon sok karbis 885-ös Tigrincs éldegél még :) Nekem közép sztender kellene, zselés ülés meg néha alkatrészek. Ezekkel hogy álltok? Nincs ott kint vmi motor bontó? Köszi, gabor
Ha már ilyen nap van, akkor: Eladó lett az én gépem is. Hirdetés: hirdetés http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_street_triple_r-4088544 ha valakit érdekelnek részletek, akkor keressen nyugodtan, adam@adamrezi.hu
Street Triple R extra lista
3in1 kipufogó rendszer Arrow Kormányvég tükrök Rizoma Kormány lengéscsillapító Bitubo Fejidom karbon Hasidom karbon Hátsó sárvédő karbon Bukógomba R&G Kicsi oldalsó hűtőborítás Triumph Matt tankvédő fólia Triumph Lux markolatok Rizoma Kormánysúly Rizoma Kuplung és fékkarok Pazzo racing Emelőszem Rizoma Gyorsváltó Triumph Utasüles borítás Triumph Rövidített rendszámtartó R&G Fehér, Indexes, ledes hátsó lámpa motor elektronika programozó szett Tune Boy
Extra extra Triumph nyári kabát Hátsó állvány Triumph ponyva
Nééééézd már! Csóró magyar Triumph tulajdonosokat legazdagoztad! :-)))))))) Itthon ez az egyik legolcsóbb márka természetesen használtan, mert alig van rá kereslet.
Szia! Ha raklikkelsz a www.motorradklinik.at oldalra,akkor az online shop-ban megtalalod az arakat. Azt nem mondom,hogy olcso vagy draga,de a Triumph nem a szegenyek motorja itt sem. Egyebkent egyre több Magyar jön szervizre is.
Már meg is van az új aksim. Unibet, de azért majdnem 2 évig ez is bírta. Azért nem fogok 2,5 szer annyiért venni aksit, ha az mondjuk 3 évig bírja. Inkább sűrűbben cserélem. Igen Csibu emléxem, de ezek szerint tényleg zárlatos volt az aksi. Pedig autós aksiról is próbálkoztunk. Mindenesetre azt mondták a szervízben, hogy autós aksival ne nagyon szórakozzak mert túlterhelheti akár a motoros aksit is. Na mindegy. Nem erre utaltak a jelek, de örülök hogy így alakultak a dolgok minthogy az önindítót kéne cserélnem. Hogy álsz egyébként a szombathoz. Blackt. jelezte hogy jönne...
szia! ha már ajánlottad: szeretnék venni Triumph-os bőrdzsekit és Angliából sokkal olcsóbb lenne, mint Pesten ... nálatok mennyibe kerülne? szívesen elgurulnék hozzátok, ha megéri... előre is köszi
Zozókám egy kérdés? Azt mondtad, hogy autó aksival is próbálkoztatok! Akkor azzal miért nem indult? Esetleg mert a motor aksin keresztül csak bikáztátok?
Nekem Varta aksi volt benne a megvétel után azt szinte egyből cserélnem kellett,nagyon sok baj volt vele, utánna egy kínai LP nevű aksit tettem bele, zselés, 9000Ft-volt, még csak egy éve van benne de nagyon meg vagyok vele elégedve.
Sziasztok! En egy triumph szervizben-kereskedesben dolgozom Grazban. Ha valakinek netan kell egy kis segitseg ,mindenfele lehuzas nelkül akkor tudok segiteni.
akksi???? ne is mond...nekem az ezelőtti mocim 2008-as GSX650F Suzuki, amit szalonból vettem az első télen megadta magát (akksi). kicserélték 22 000-ért mivel az akksira nincs csak 1 év gari. Aztán eltelt 3 hét és megint nem indult. Nagy nehezen beindítottam és Gödöllőre átgurultam olyan suhanós tempóba...Mire megérkeztem a szakihoz lekapta az ülést és annyit mondott " nagy szerencséd volt, hogy nem robbant fel alattad"...Olyan forró volt az akksi, hogy nem tudta kivenni...Ezt gariba cserélte egy BULL (azt hiszem) típusúra, ami utána tökéletesen működött :-) Szóval lehet szívni az akksival, de a lényeg, hogy nincs nagyobb gond!!!
Póló ügyben: egy kék ffi L-es és egy női zöld M -es rendel
A motorom kálváriája: Tulajdon képpen zárlatos volt az aksi ezt állapították meg potom 5000 ft-ért és 20.000 egy aksi, amit ők ajánlanak. Yuasa aksiról van szó. Sztem van olcsóbb is. Tehát ahhoz képest hogy otthon darabjaira szedtük szét a mocit, és már minden isten nyilát megmértünk, erre aztán végképp nem gondoltam. Na mindegy. Hétvégén valaki. Balcktriple-nek üzenem hogy mehetünk így most már bármerre, de aki akar jönni hétvégi kék túrára Gyöngyösre, az szóljon mert mehetne a TRIUMPH- os csapat együtt... :)
Ezzel az olajcsere dologgal nekem is volt problémám.. A frontosás kézikönyvben 5000 van írva de mint kiderült az előző tulaj is 10.000-ként cserélt olajat és máshol is 5-6000 mérföldet írnak. De a szelephézag is 20.000Km volt írva és a szerelő szerint is elég az. Pedig a könyv 10.000 írt.
Amúgy meg Triumphot még énse láttam mostanába pedig csütörtök óta mentem 720Km-ert.
Poló ügyben: nem tervezitek-e újabb adag poló készítését? Nekem kapásból kellene hat darab: a feleségemnek az előző kicsi lett, a gyerekeim szintén benyújtották az igényt, a cimborámnak is tetszik. Úgyhogy szerintem hajrá, biztosan kell még másnak is.
Aug 27. Baj: Rendőrmotoros temetése. Részletek a www.motorozz.hu - n. Aug 28. TESCO Gyöngyös 12.00h: Kék túra megemlékezés a meghalt motoros társakról. GYöngyösről felmotorozás Kékestetőre. Tavaly voltam és 1400 motoros volt ott kb. Mindenkinek ajánlanám, hogy a TRIUMPH csapat is képviseltesse magát. Ha jó lesz a mocim, ami már 2 hete garázsban áll, akkor biztos megyek.
Mellesleg ha végre megjavítják a mocit mindenképp elmondom a kálváriámat, mert nem egyszerű eset, ami a motor meghíbásodásával kapcsolatos. Csibu tudja miről beszélek.
Indulás 9:30, ha valaki szeretne csatlakozni bárhol megteheti, előtte hívjon és megmondom mikor hol leszünk! 20/289 14 59
Sebesség: Túratempó
Több helyen megállunk, beszélgetünk sétálgatunk.
Szinte mindenki utassal jön, tehát tényleg nyugodtan fogunk menni, eddig 8 motor biztosan lesz, ebből természetesen csak 1 Triumph van. Ha valaki szeretné javítani a Motor/egyéb kétkerekőek arányát akkor csörögjön:D
folytatás: öttem ma hazafelé az M0-son és azon az oldalon ahol velem történt az eset megint ott volt AZ a rendőr és megint egy motoros ült lehorgasztott fejjel a szalagkorláton...Jó lenne tudni mi lehetett az előzmény, de nem fordultam vissza mert jöttem haza...Vigyázzatok