Gyönyörű, milyen felhorgadás volt nálunk abból, hogy Vojvoda 9-es mezben akart játszani nálunk - mi ez ahhoz képest, hogy a hokisok egy Szijjártó 19 feliratú mezt adtak a külügyminiszternek? :))) Megy is a háborgás.
Ilyen fogalmazással ha akarnál se tudnál semmilyen pedagógus lenni. :)
Sokadik nekifutásra értem mit akartál leírni és biztos vagyok benne, hogy nem az én szövegértelmezésemmel van a gond, sokkal inkább nem tudtad megfogalmazni azt, amit akartál. Pedig (azt hiszem) amit akartál az pont ugyanaz, amit én is mondok. A kapott pont nem árulja el a valós teljesítményt, mert egy csapat kaphat azért sok pontot, mert magas sebességgel meccsel - így több esélye van az ellenfélnek betalálni, meg azért is mert szarul védekezik. :)
És mindkettő esetben még nyerhet is, ha extra a túloldalon.
Egyébként nem mondtam, hogy a 2,79 kapott pont különbség kevés vagy sok.
De hát sikerült az egyik legrosszabb stattal alátámasztanod amit látsz. Hiszen a kapott pontok szerint ligaelit védekezése van a csapatnak. Ami persze nem igaz!Sőt erős középmezőnyben, a 7. helyen van a csapat DefRtg alapján..
Amit nagyban kompenzál, hogy csak egy hatékonyabban dobó (TS%) és jobban támadó (OffRtg) csapat van a ligában: a FALCO.
Ha mondjuk egy korrekt védekezés összejönne, különösen a palánk alatt - mert ott vertek minket meg Körmenden pl. - akkor meg lehetne az az áhított 2. hely az alapszakasz végére, amivel a döntőig el lehetne kerülni a Falcot.
Aki az adott meccsen 2,79 ponttal kevesebbet kap, és annyit dob, mint amikor 2,79 ponttal többet kap, akkor nyer!!! Ennyit a számokról! Lehet, hogy az a 2,79 kapott pontkülönbség nem is olyan kevés?
A top 4 valóban meglehet,sőt sztem meglesz,de nagyon jó lenne(lett volna) behúzni a Filkó mögött a 2.helyet,mert akkor a döntő azért elérhető lenne.Mondjuk nézők nélkül nincs akkora jelentősége a hazai pályának,de azért valamekkora van. De akik kritizálnak,sztem jól látják,hogy a top 4-hez azért valamennyire javulni kell,a 2. pozihoz meg nagyon,mert megyünk Kaposra,jön az Olaj,Filkó meg mittomén mi van még.
Ezzel a kapott pont dologgal, az elmúlt két meccs után nagyon meg lehet fogni a fórum elfogult és számokat - statisztikákat nem ismerő tagjait...:))
Hány csapat kap kevesebb pontot mi meccsenként?
Segítek: 1. Szolnok 74,95 pontot kap meccsenként. Mi 77,74-et.
A védekezés ettől még nem lesz jó, csak a hatásvadász hülyeségeket jó lenne elhagyni 2021-ben, amikor két kattintás alatt jobb és relevánsabb statisztikák vannak ott mindenki előtt.
A csapat a harmadik helyen, Paks-Körmend-DEAC előtt. Mondana nekem valaki egy példát, amikor ilyen szituációban edzőt cserélt egy csapat? :))
Ha kikapunk Pakson, és itthon a Falcotól, még akkor is meg lehet a top4. Ami egyébként rájátszás szempontból meg tök irreleváns mert csak az 1. kiemelt fog könnyebb első körös ellenfelet kapni. A 2. helyen végző csapat már erősebb ellenfelet fog kapni, 3.-6. és 4.-5. csata pedig biztosan komoly lesz az Alba-Szeged-Körmend-Paks-DEAC csapatok között bármilyen párosításban.
Nyílván nem ők,de szerintem Fofó hozott volna 1-2 olyan játékost aki tud védekezni. Olyan meccsen kaptunk kevés pontot,ahol az ellennél is hasonlóan sok ugri-bugi fejetlen játszott(Körmend,Paks).
Maradjunk annyiba hogy ők hozták ide a teljesen inkompetens Forrayt. A keret összeválogatása sikerült (az elemzés az faszán megy), de hogy hogy lesz ebből csapat az nagy kéfdőjel.
Ezt hogy kell érteni? Simi vagy Jimmy rakja össze a védekezést?
Volt olyan meccs a bajnokságban, amikor kevés pontot kaptunk, az utóbbi kettő ellenben pocsékul sikerült. Mivel két idei élcsapattól kaptunk kii, felmerül a kérdés, versenyképesek leszünk-e a legjobb helyekért. Szerintem még nincs krízis, de nagyon össze kell kapni a játékot, egyébként tegnap nemcsak hátul volt gond.
Most mar ideje volna kivagni Fofot a francba, mindenki szamara vilagosnak kene lennie..., hogy nem mukodik a dolog.
Hatalmas gaz es egyben marhara rohejes is a bb1es (a sajat honlapon soha semmi) beharangozo szofosas utan a palyan mindig total ellenkezojet bemutatni, aztan a veresek utan hallgatni es ugy csinalni, mint ha mi sem tortent volna.
Szerintem meg nem volna keso kezdeni valamit ezzel a szezonnal, ha mar ennyi penzt beleolt a klub. De ehhez valtoztatni kene. Es a csapatot ugye nem lehet lecserelni...
Fofo es Turner nalam repulne. Fofo helyett felolem johetne barki (a fekete autos nem), Turner helyett otost hoznek, meg az is lehet, hogy Csorit is kivagnam. Hatalmas hiba volt vele kotni 2evest Molnar Marci helyett.
De ez csak az en velemenyem, tisztaban vagyok azzal, hogy Fofo padja kicsit sem inog es barmi tortenik, nem is fog.
Erről beszélek! Nagyon jó keze van,nincsenek rajta,de nem dobja el. Ráadásul sokszor olyan messziről indítja a betörést hogy simán lekövetik,és borítékolható a sapka. És ezt újra és újra. 178 cm,jobban meg kellene ezt gondolni. Jobban járna,ha dobna távolról,még akkor is ha pár kimarad.Taylor is 178 cm volt,és bajnokok lettünk vele,meg ma is megszórta a Körmendet ha jól látom. Arról nem is beszélve,hogy mintha altatóval játszana. Erről jut eszembe,nézem az Olaj meccsét,és ami nagyon szembetűnő a miénkhez képest,hogy mindkét csapat mennyivel több energiával játszik. Muszáj több energiát belerakni,mert különben beleragadunk a saját bajunkba.
Ezt miből vontad le ? A betöréseinél már annyira nincs önbizalma, hogy remeg a lába. Nem tudom meg lehet-e keresni ilyen statot, de tuti az övé az nb1 legtöbb kapott blokkja. Megevett bennünket reggelire a Szeged, űgy, hoigy 21-18nál volt utoljára esélyünk egy komoly meccsre, kb a 6. percben. Szégeyenek ezek a vereségek, az Alba régebben is kapott ki, de nem 25 pontokkal (a Falco is azért lett vállalható, mert az utolsó 6 percet elszórákozták, nem dobtak egyetlen pontot sem) Ezzel a játékkal a feltámadó Kaposvár ellen is megégünk.