Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.
http://index.hu/politika/bulvar/motbukk1119/
Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket...
Ennek örülök hogy elolvastad a hozzászólásaimat....(sztem az összes többi értelmes hozzászólás volt)
Külön öröm hogy hogy veszed a fáradtságot és itt töltöd az idődet...és visszaolvasod barátod igen7 hozzászólásait is, és neki is mondasz ilyen kedveseket ;)
csak tudod mi a szomorú? az hogy egyikre se válaszoltál szerintem normális csak kitértél elölle. ebböl látszik hogy te nem is akarod megismerni a másik félt csak a magad nótáját fújod folyamatosan.
Pedig már régóta tudják azt a taktikát hogy könyebb a gyözelem ha megismered az ellenfeledet.
Ismeretem egy quadost, aki inkább volt elmebeteg mint természetjáró. .
Na ez vajon melyik "időközben kihullott" nick reinkarnációja ?
Én olyan természetjárót ismertem, aki inkább volt elmebeteg mint természetjáró - én mégsem általánosítok, vagy a hecc kedvéért írom le kétszer különbözően egy mondatban hogy quad.
Ahogy a hülyeség nem kell ide (és a témába bele sem ugató, csak "baráti segítségre érkező" nick-ek sem.) Az igazságot nem kilóra mérik.
A kadosok valahol betegek. A szabdságvágyukat a természtben is a technikához kötik és büszkék magukra, hogy képesek feljutni a csúcsra quadciglivel. :) Nem baj ott ők idegenek maradnak mindig, mert nem képesek eggyéválni a természettel. Csak a motorjukkal és az "akadályokkal".
Ismeretem egy quadost, aki inkább volt elmebeteg mint természetjáró.
Ns, ez itt ígyen sokik lenni, mikor jön egy kis senki, akinek az érvrendszere (ennek következtében a szellemi nívója is) a O-hoz konvergál, megpróbálja az érveket bunkósággal helyettesíteni.
A döntő többség így hívja ezt a jármű fajtát ATV. Ők a 99 %. Ahol most kezd kialakulni (pl. itthon) ott még egy réteg quad-nak is írja. Kvadnak csak Ti írjátok, meg pl. a Blikk.