szerintem ezt a felvetést zárjuk rövidre a pats nem fogja igazolni vick-et.nem fére bele az off sémába.az off fal sem az e féle futkorászásra van összerakva.célállomás szerintem miami vagy washington.vagy seattle ,hogy legyen végre 1 irányítótok Ziti. :)
Még annyit, hogy szerintem olyan csapat járna jól, ahol már alkalmazzák a Wildcat formationt. Az ő tudása és gyorsasága tökéletesen beleillene abba a taktikába.
Közel sem biztos hogy Packer lesz Vick. New Englanddel is szóbahozták Vicket, mert Billy bácsi azt mondta, hogy nem tagadja hogy gondolkoznak rajta. Mindenesetre, ha mégis Packer lenne, akkor sem hiszem, hogy egyből kezdő lenne, hiszen kihagyott legalább 2 évet. Úgyhogy neki most kuss a szájának!
Az már csak a te bajod lehet, ha Bearses jatekosokat draftolsz :D (hihi)
A jatek kurva egyszeru. Szeptember 6an osszeulunk a net elott 12en. Megy az elo draft, az adott sorrendben mindenki valaszt maganak jatekosokat a nfl jatekoslistabol, amiket meg nem valasztottak elotte.
Utanna meg mar csak annyi a teendo, hogy minden heten osszeallitod a szamodra megfelelo lineupot es megkuzdenek valamelyikunk csapatanak jatekosaival.
A pontozas ugy tortenik hogy amiket a jatekosok elernek eredmenyt a valos nflben, azokat a pontokat kapjak a jatekosok. Akinek a jatekosai tobb pontot szednek ossze, az nyerte a meccset az adott hetvegen.
Csak erdemes olyanokkal jatszani, akik nem draftoljak le 1/1-ben Michael Vicket, csak azert mert hallotta hogy o jo. (Kepletes pelda volt :P )
DST: A vedelmet osszesegeben kell valasztani. Engedett pont aranya, yardok aranya, int, sack, fumble, return td. ilyeneket kapjak a pontokat.
Igy erdemes valasztani a jatekosokat mennyiseget, de pl felcserelheted hogy 4 RB, de csak 1 DST. Oda kell figyelni, hogy mikor ki van BYE weeken, mert az le kell cserelni, veletlenul nehogy 3 futobol 2 eppen pihen, akkor csak 1 futo szerez pontot.
A ligát már most megcsinálom, hogy legyen idő jelentkezni, embereket összeszedni. Szeptember 10-én(csütörtök) van az első alapszakasz meccs (TEN vs PIT) es 13-a az első vasárnap.
Tehát úgy gondoltam, hogy előző vasárnapra írom ki a draft időpontot. (szept. 6.)
Ma este megcsinálom a ligát. Email címet írjatok, hogy kinek menjen a meghívó!