Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.18 0 0 267
Na az elöbb nem lett jó a link, hátha most igen intro
Előzmény: Törölt nick (266)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.18 0 0 266
Az "eredet" egy intróval kezdödi aminek ez a szövege:

The Cylons were created by Man
They Rebelled
They Evolved
They Look and Feel
Human
Some are programmed
To think they are Human
There Are many copies
anh they have a Plan

A Cylonokat emberek alkották
Fellázadtak
Fejlődtek
Külsőleg és belsőleg
Embernek tünnek
Néhányukat arra programozták,
hogy embernek higgyék magukat.
Több példány van belőlük
És terveznek valamit.
intro
Előzmény: Flandry (265)
Flandry Creative Commons License 2006.02.18 0 0 265
"szöveg az elejéről", ezek szerint van bevezető is, mint az eredetiben volt? ami elmeséli, a történelmi hátteret és keretet?
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.18 0 0 264
Ma az első évad első része mentimdb ezt tudtommal sehol sem hívják pilotnak.
Előzmény: setenke (262)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.18 0 0 263
Olimpiai hajó!? Anyám borogass! És miért hagyták vajon le a szöveget az elejéről!? Azt nem tudták leforditani?
setenke Creative Commons License 2006.02.18 0 0 262

Elnézést de a 3 óra időtartamban a "backdoor pilot" ment,
ma pedig a "pilot". (Csak, hogy ne keverjük a fogalmakat)

Előzmény: Törölt nick (260)
közt-es állapot Creative Commons License 2006.02.18 0 0 261
köszi, végülis videóról láttuk a múlt7it, de erre a 33 percre nem derült ki, hogy jöttek rá...meg kimaradt az első 270. ugrás is...
Előzmény: Törölt nick (260)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.18 0 0 260
A mini széria (pilot) az elmúlt két szombaton ment, összesen 3 óra időtartamban. Ma az első évad első része a 33 megy, jövö szombat második rész Water.Tv.com
Előzmény: közt-es állapot (259)
közt-es állapot Creative Commons License 2006.02.18 0 0 259
hello
mi nem láttuk a múlt7i adást, viszont "az előző rész tartalma" a pilot volt, a Port szerint ma a "Víz" c. másodiknak kéne mennie...de a "33" megy...vki osszon észt, plíííz...
Mr. Nocadlee Creative Commons License 2006.02.17 0 0 258
Állítólag az előző cliffhanger epizódunkból, a "Pegasus"-ból is létezik egy 90perces verzió.
Ha kijön a 2. szezon második fele DVD-n, azon elvileg rajta lesz. :-)
Bateman Creative Commons License 2006.02.16 0 0 257

info az új részekről (spoiler)

The season two finale of SCI FI Channel's critically-acclaimed original series "Battlestar Galactica" will be its biggest episode ever. "Lay Down Your Burdens, Part 2" will be presented as a special 90-minute television event on Friday, March 10, 2006 @ 10pm-11:30pm ET/PT.

In true Galactica-style, the expanded season finale cliffhanger is sure to leave viewers wanting more. Up to this point, the last remnants of humanity have been on the run from the Cylons and searching for a mythical planet called Earth. They have been led by President Laura Roslin (Mary McDonnell), a woman whom many believe is the chosen prophet of human scripture, and Admiral William Adama (Edward James Olmos), a retired war hero forced back into service after the Cylons' near-genocide of the human race.

Now, with the presidential campaigning in full swing, the election's outcome hinges upon a core debate - whether or not to abandon the search for Earth when the Galactica crew discovers a habitable planet. When the election begins to swing in favor of Baltar (James Callis) - a man whom Roslin is convinced is a Cylon collaborator - the incumbent president must decide whether or not to take drastic measures for the greater good. Things become even further complicated when the Cylons, led by Caprica Six (Tricia Helfer) and Sharon (Grace Park), find the planet and offer humanity a stunning proposal of peace.

The 90-minute 'Battlestar' finale will follow the season finales of SCI FI's other hit original series, Stargate SG-1 (8pm) and Stargate Atlantis (9pm). Production on season three of Battlestar Galactica will begin in April in Vancouver, with Lucy Lawless joining the cast for a 10-episode arc.

rgranc Creative Commons License 2006.02.16 0 0 256
Gaius (a csajszival) tervezte a védelmi rendszereket (vagyis a számítógépes részét). Én más tervezésre nem emlékszem vele kapcsolatban.
Előzmény: Bateman (253)
Bateman Creative Commons License 2006.02.16 0 0 255
jaja, most néztem újra, ezért a felvetés:)
Előzmény: nicko (254)
nicko Creative Commons License 2006.02.16 0 0 254
1. évad 1-4 részek közt kell keresgélned...kicsit régen láttam már :)
Előzmény: Bateman (253)
Bateman Creative Commons License 2006.02.16 0 0 253
persze, persze, ez clear. ezt mondom én is, ha olvasod. de, mintha a tervezésben is részt vett volna. átnéztem a pilotot, abban nincs erre vonatkozó info, majd a többit is átfutom....
Előzmény: nicko (252)
nicko Creative Commons License 2006.02.16 0 0 252

Gaius nem alkothatta meg a cylonokat..max. tovább tervezhette, módosíthatta volna. De ugye a pilot úgy kezdődött, hogy 40 éve nyugalom van..

viszont a cylon csajjal kapcsolatos turbékolása lévén a cylonok mindent megtudhattak a védelmi rendszerekről...ha ő nem pofázza el a dolgokat akkor nincs film :)

Előzmény: Bateman (251)
Bateman Creative Commons License 2006.02.16 0 0 251
nna, ennek utána nézek, mert bennem egyértelműen ez ragadt meg. ha lesz időm átnézem ezeket a részeket.
rgranc Creative Commons License 2006.02.16 0 0 250
Valamit nagyon félreértettél itt... Nem szerepel sehol sem az, hogy Gaiusnak köze lenne a Cylonok létrejöttéhez...
Előzmény: Bateman (245)
setenke Creative Commons License 2006.02.16 0 0 249

Szerintem valamit félrefordítottál.
Hiszen te magad is észrevetted, hogy Gaius nem lehetett fejlesztő hiszen eltelt 40 év.

Előzmény: Bateman (247)
sixx69 Creative Commons License 2006.02.16 0 0 248
Egy szóval sem mondták imho. Azárt ő a cylon expert, mert ő a legokosabb ember a fedélzeten. Azzal baszlatják állandóan, hogy zseni, neki mindent tudnia kellene.
Előzmény: Bateman (247)
Bateman Creative Commons License 2006.02.16 0 0 247
hát ez többször is elhangzik, hogy a cylon-ok kifejlesztésében vett részt. miért őt bizzák meg a cylon detektor kifejlesztésével, miért lesz ő cylon expert? csak azért, mert a biztonsági rendszerhez hozzásegitette a cylonokat? vmi itt nem stimmel.
Előzmény: setenke (246)
setenke Creative Commons License 2006.02.16 0 0 246

Ezt honnan veszed, hogy "ő hozta létre a cylon-okat"? :)
Gaius azért felelős, hogy a cylonok át tudták törni a védelmi rendszereket.

Előzmény: Bateman (245)
Bateman Creative Commons License 2006.02.16 0 0 245
egy dolog nem világos nekem, ahogy végignéztem újra az első évadot; mindig azt vágják Gaius fejéhez, hogy ő hozta létre a cylon-okat, tehát részben ő a felelős a történtekért. Viszont a pilot kezdő képsorai arrról beszélnek, hogy 40 éve béke van a cylonokkal. a galactica-t is azért akarják nyudijazni, mert gyakrolatilag nincs rá szükség. Mindehhez Baltar egy kicsit, mintha fiatal lenne,nem? 2 éves fiúcskaként tervezgette a robotokat? vagy én siklottam el vmi felett, de nagyon?
subhuman Creative Commons License 2006.02.15 0 0 244
Na a 2x16 simán elmenne egy gyengébb 24 epizódnak is, csak bauer ügynök hiányzott. Bár már volt egy ilyen rész, a börtönös, ott is erős 24 beütés volt.
az ilyen mondatok, mint "all clear" meg "send a tactical team" valahogy még nekem szokatlanok ebben a kontextusban, de végülis nem baj, hogy vannak.

De a feka csaj nekem iszonyúan ellenszenves, van benne valami zsigerileg taszító meg idegesítő. Remélem lee nem pörög rá. Starbuck nagyon halvány volt ebben a részben. Mióta otthagyta az emberét meg a humwee-ját a capricán, valahogy leengedett. Csak iszik és mélyen néz maga elé.
setenke Creative Commons License 2006.02.15 0 0 243

Márpedig az Blastech DL-44-esem energiatelepe ugyanúgy le szokott merülni mint a mobiltelefonomé. :))

Előzmény: Mike73 (242)
Mike73 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 242
Már bocs, de ezt Han Solo nevében kikérem magamnak... Engem még sosem hagyott cserben... :)
Előzmény: setenke (234)
setenke Creative Commons License 2006.02.15 0 0 241

Ja, gondoltam rá de pl azt honnan tudták, hogy ugyanaz a vadász jött vissza.

Mert magyarázták ugyan, hogy ugyanaz a stílusa (aszteroidák között bújkál stb.) de akkor már a bányavidéken nyomultak.

Előzmény: Zser (240)
Zser Creative Commons License 2006.02.15 0 0 240
A ressurection ship előtt llőtték le többször...
Előzmény: setenke (239)
setenke Creative Commons License 2006.02.15 0 0 239

Ez ok. de akkor miért mondták, hogy már többször is lelőtték Scar-t de ugye mindig visszatért mert letöltődött. Akkor azt hogy csinálta a Resurrection Ship nékül?

Előzmény: XyRia (238)
XyRia Creative Commons License 2006.02.15 0 0 238
Nincs mar Resurrection Ship
Előzmény: setenke (237)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!