Hi. Naszóval,teljesen klasszikus chopper,semmi extremitás,úgyfog kinézni mindha gyárban készült volna.Eredeti NSU váz és motorblokk,modern generátorral,kompjuteres gyújtással(semmi dinamó meg mágnesgyújtásos betegágy) vadiúj Dellorto karbi. Elöl Suzuki forditott villa,benne Honda doppelduplex dobfék.Hátul Csepel bakteleszkópos rugózás,Suzuki kerék.Harley dupla ülés,Daelim sárvédők, lábtrepni, sebváltórudazat,siltes lámpa.Honda ökörszarvkormány. Úgyhogy eléggé nemzetközi a mezőny. Egy éve készül,persze csak akkor ha ráérek. Ami teljesen készen van az az első futómű,csak a sárvédőt kell fényezni,és tegnap 27-dik kisérletre sikerült összerakni a váltót is.Hurrá.És megérkezett a lánckerékház és a berugókarház az öntödéből.Elkéne vinni gépműhelybe,de ott már idén nemvállalják az tuti.A dugattyú, főtengely fúráson van,december elejére igérték, de persze sehol semmi.Ilyen háromhetes csúszások rendszeresek,úgyhogy ha egy évet tippeltem amire kész lesz,az csak azért volt mert roppant optimista vagyok.Mindent úgy csinálok,hogyha nagyon akarja valaki visszaállithatja eredetire. A többi cucc félkész.
nekem így elsőre ezek tetszenek a legjobban, kár hogy a kisképek nagyon pirinyóak, elég nehezen kivehetőek. Mesélj valamit a részletekről! milyet akarsz belőle mit mennyit dolgoztál vele stb.?
Üdv mindenkinek. Nicknevem:NSU501. Ma találtam erre az oldalra,és teccik. Egy éve épitgetem motoromat.Nem találjátok ki miből:NSU-ból. Az eredetije,ahogy 1930-ban kinézett.
http://www.nsu-greifzu.de/html/nsu_501_ts.html
A fateré volt,ami maradt belőle: Váz kopaszon,blokk hiányosan,papirok.Jelenlegi állapot:
Most olyan vagyok itt mint Tom Hanks a Számkivetettben :-) szórakoztatom magamat, még jó hogy nekem van internetem és nem egy szottyadt labdával kell játszanom:-) már második hete semmi visszajelzés :-(
Kinek van meg a szelíd motorosok? Már megnézném azt a filmet.
Esetleg a VANILIA ICE? Ez is kimaradt, állítólag ez egy száguldozós film, azt tudom hogy az ice ice Baby-t éneklő fehér rapper csávó filmje.
nem értem az indexet mármint a webszolgáltatót, miért van az hogy 1x ha copyzom a címet beteszi linknek máskor meg csak szövegnek (de ha berakom pl. wordbe akkor meg működik linkként?
múltkor sikerült lekapnom egy autóiskolás szerelvényt, ufón húzták a két bringát. SKban a tanulóvezető motort az autósiskola adja. vezetési gyakorlaton elöl ül a diák mögötte az oktató, minkettőjüknek van saját kormánya. az oktatónak van saját fékje és kuplungja. Anno én is így vizsgáztam de az még 250es Jawa volt.
erre a cikkre valahogy nem nagyon emlékszem lehet hogy kimaradt. A lényeg hogy nagyon szép a bicaj csak egy gond van vele mégpedig az ára, illetve azt nem is tudom mennyi, nem néztem utána de a bele való v2es 10 000 EUR körül van.
ja és központi injektoros ami egyrészt jó mert nem kell a motor kultúrájával beállításával bíbelődni, másrészt meg picit bonyolítja a dolgot mert sokkal több villany fog kelleni.
kipróbáltam az új donort, pöcc pöcc röffre gyújtott 1 év után is. kellemesen jár a motorja, halani rajta hogy nagyon egyben van. Semmi mellékes hang csak picit alapjárat felett kihagyogat, de majd megoldom. csak az a kár hogy kb 75 paci ami ugye nem 140, de elvileg a helyére pikk pakk bemegy (a blokk állítólag egyezik) még a 205 lovas calibra turbómoci is ami már 300 fölé húzható. egyelőre nagyon is jó lesz ez, mostmár szöghajtást kell szerezni.
fuck, hiába akarok dsl-t nincs a faluban rá lehetőség modemmel meg a címlapot is vagy 3 perc alatt húzta le, majd hétfőn a másik géppel hátha. pedig látom videók is vannak.
lehet hogy változik a donor a projekthez, úgy néz ki hozzájutok egy 1,6os karbis opel motorhoz kasztnival együtt, szóval komplett a hajtáslánc. így azt hiszem inkább szerzek valahonnét 1 szöghajtást és kardános lasz a gép. ebben az esetben maradna a hosszanti elrendezés csak mivel a kocsi keresztmotoros elsőkerekes így adja magát a megoldás, úgy mint az egyik belinkelt gépen volt (azthiszem a rat stílusúak közt volt) amit sajnálok hogy ez csak kb. 75 lovas azaz fele mint az audi. lóerőpotenciál megoldandó problémákkal kontra komplett működőképes megoldás?
Igen, ugyanebben az újságban volt az is, de asszem 2 kerekü , nem trike. Kerestem a net-en a Motor Revüben, de nem találtam, lehet, hogy a Superbike-ban volt... Amúgy orosházi az ember, tölem 33 km-re lakik, aki építette, de sajna nem ismerem, elérhetösége meg nem volt a cikkben.
Egy idei Motor Revü újságban volt a Tatra motoros chopper és egy német emberke V8-as BMW 4 literes motorja. Az volt ám a hosszú dög, motor, mögötte a váltó.