Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
(Ha rajtam múlna valószínűleg az SzMK-ba raknám, na nehogy már minden klinikai probléma legyen ... ezt már reggel is be akartam volt írni, csak gondoltam én se nem akarok irányítani :))
Nem hát. A szülők beszélgetnek. Nem mellesleg, ezek a gyerekek nem is betegek. Nem akarlak én irányítani, biztos van valami koncepció arra, hogy miként csoportosítságok a topikokat. Egyet biztosan tudok, hogy nem nőgyógyászati problémáról van szó benne.
Azt szeretném megtudni, hogy az "Eleven, vagy hiperaktív a gyerek?" topik miért a nőgyógyászatnál van, miért nem a betegek egymás közt, vagy esetleg az SZMK-ban? Tökmindegy. Mindenesetre egyáltalán nem nőgyógyászati probléma, az biztos. :)
Fórum » Közlekedés » TotalCar - autó-motor » Honda Jazz tapasztalatok fórumból szeretném, ha kivennék ezt a hozzászólást, mert durva stílusú, nem ide illő: japo_fan 2006.07.11 21:58:57 (12344)
ez csak egy kérdés: azt hallottam, hogy ha valaki VIP státuszban van regisztrálva, akkor ha beír valaki a topicba amit ő nyitott, akkor az emailjére erről automatikus értesítést kap. Ez tényleg így van? (nem akarok ilyen státuszt, csak érdekel)
A Gázpisztoly topicban én is söprögettem. Pár észrevétel:
~ Kérem, ne idézzétek be a töröltetni kívánt szöveget (mert azzal csak szaporítjátok azt a ritkítás helyett), csak linkkel vagy körülírva irányítsatok a célterületre!
~ A Technika fórumnak is létezik moderációs topicja, célszerű ott kérni az intézkedést.
~ A provokátorokkal szemben csak egyetlen hatásos módszer létezik: az ignorálásuk.
Nagyon szeretném, ha mihamarabb törölné:" idönk még böven van... " c. topicból, zitimiti 123-as számú hozzászólását. Úgy érzem személyiségi jogaimat messzemenően megsérti. Köszönettel: F.Tünde
Nem tudom itt kell-e moderációt kérni, de nem találtam másik helyet, lehet, hogy csak a figyelmetlenségem miatt.
Szeretném kérni, hogy az "SOS Gazdit keresek" topicból az ivartalanításra vonatkozó vitát légyszi töröld vagy helyezd át a megfelelő topicba, mert "dulifuli" topic társunk állandó kötözködése újra és újra szétzilálja a topic működését. A megfelelő működést nagyban elősegítené, ha Őt ki lehetne tiltani onnan.
Ha már a koilléga felvetett, én is szeretnék egy "Törzstag" besorolást. Nem mintha attól "nagyobb embernek" érezném magamat, de sok helyen komolyabban veszik azt, akiről így látják, hogy "nem most kezdte"...