World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Mi a kezdetektől macitankal csináltuk a rugót, de nem olyan régen lettek pala tankjaink és azt kell mondjam pala tank valószínü jobb rugó tankra mint maci. Ha melee immunis a rugó akkor a maci csak néz és imádkozik meg tauntolgat egy holy palanak kell stunnolja, de prot pala akármilyen immunis megtartja amig lejár. A ranged taunt az kb. ugyanazt tudja mint a charge, talán még jobb is, nem kell blizzardba/flame strikeba chargeolni.
Nemtom, pénteken már "csak a teste" jelszóval raideltem, kaptam egy alapos minusz dkp-t is Illidanon lebaszással megspékelve (amúgy szép kill volt, 2. tryra simaliba), utána Hyjalből már ellógtam.. Hétvégén beléptem 10 percre ugrálni IF-be ls azon gondolkoztam mit keresek itt. Tegnap SWP első raidjét, első bosstry-t is kihagytam, szerdán se megyek IRL miatt BT-be, nem tudom csütörtökön mi lesz.
Nekem meg elment a kedvem a játéktól :-( Illidan lement és hiába vártam SWP-t már nem motivál igazán... Nincs kedvem farmolgatni sem az instákat. :-( Ahogy gondolkodtam egyetlen értelmes dolog az lenne, ha a paladinomat 70-re húznám a következő 2 hónapban, mert dropok instából nem kellenek, pvp nem need, van 8k goldom igy farmolás sem.. QQ
a warr/druidbol az egyik megy tanknak a masik pvpre, de meg nem tudtam eldonteni h melyik melyik legyen, az is lehet hogy a rugo veszi at a pvp szerepet
nezegettem a talentokat ezerrel, de inkabb csak egyre jobban osszezavarodtam minel tovabb neztem lol
kérdés mit akarsz vele csinálni, de egyelőre még annyira nem kidolgozott a class balance, hogy bármi számottevő következtetést érdemes lenne ebből levonni. Majd talán 3.0 patch után, vagy még akkor se :)
Councilnál a rugót tényleg medvével a legjobb tankoltatni, más picit nehezen vakarja össze, és ha elszabadul az nagyon fáj. Legyen aki szakítja a Malande wrathját is, olyan kombókat tud néáha összehozni az a négy tök, hogy hihetetlen. Nem árt külön healer a poisonosokra, és mindenki álljon ki abból ami sebez. Egyébként ez az általam legkevésbé kedvelt bossfight.
hat..ugy hogy a SR res miatt leestek a statok, igy az rdps is esett. Ergo hosszu volt a figth. Hiaba volt aspect of the Vyper, mana poti es durms of restoraitation CD-re egyszeruen elfogyott a manam, pedig csak sima AS, SS, Kill Command macroval nyomultam.
Council 17%. Ma meglesz szerintem. A rugó egy köcsög. Kaptuk a tippet, hogy tankolja le egy maci, mert az rá tud chargeolni. Macitank 2 hete nem volt online :D
mondjuk szopó volt a sorbanállás, de azért poén volt ott szórakozni, csak hideg volt úgy 2 körül, amikor hazamentem, mert nem haladt semmit a sor :) Idén már biztos alszom helyette, a jelenlegi max heti 1 játéknapommal baromira mindegy, hogy mikor kezdek neki :)
én biztos nem rendelem elő, BC-vel is beszívtuk a sorbanállást, bár igaz, van egy nyakbaakasztós szirszar hozzá ajándékba így, idén nem tudom mi lesz :)
Discipline - About damage mitigation, utility and single target HPS. It's intended to be a better tank healer.
Holy - Good single target healer, but more healing utility. Intended to be the AOE healer, or the healer than can react to any situation. Only spec of a class that has an on demand HoT, AOE, Lightwell which players can click to heal themselves, a flash heal, a large greater heal.
Shadow - Obviously a single target sustained DPS, with Mind Sear now should be one of the strongest AOE classes
Ez a része azért érdekes, hogy blue szerint one of the strongest AOE class, az eddigi semmi helyett.
TBC release-kor nekem is CD Galaxis volt anno, másnap megvolt. Az nagy poén volt: a futár csönget, csomagot átad, elbúcsúz. Aztán látom, hogy a szomszéd lakásba csönget. Kijön a srác (kb. 2 éve lakunk egymás mellett), és szintén BC-s csomagot kap a GLS-es futártól. Volt nagy meglepődés. Kiderült, hogy Ragnaroson allis...
Tegnap lement végre RoS. Már ideje volt, nagyon megszenvedtünk vele. A Raid DPS nem túl jó sajnos. Este f9 körül HS Shatt, és őrült nagy shadow res gear craftolás indult meg, enchantolások, Primal Shadow felvásárlás AH-ból (hihetetlen hogy mindig van, aki elszámolja, és az utolsó pillanatban meg kapkod) Mother 2. pullra megfeküdt, egyszerűen nevetséges a boss RoS után. Elnéztünk Councilhoz is 2 pullra. Az 1. wipe után feljött ventrire Taki segíteni (az Artum GM-je, segítőkész srác), elmondott néhány tippet, ma rendkívüli raid lesz (hétfő általában nem raidnap). Megpróbáljuk a reset előtt Councilt is kipipálni.
Más: Nézegettem spriest-et WotLK viszonylatban. Írtam egy rövid infót a klánfórumra róla, érdekelne ti hogy látjátok.
Ami eddig a shadowból látszik: - Hit felhalmozás továbbra sem lesz létkérdés, talent sokat segít majd, a capet elérni könnyű lesz. Shadow focus és Misery talentek. - Spirit fog kelleni. Jobban mind pre WotLK. Twisted faith talent - Crit - lásd Spirit. Mind flay critelhet. Yarrrr! - mp5 - azmiaz? Improved spirit tap, veiled shadows, dispersion talentek. Managondunk ahogy eddig, ezután sem nagyon lesz.
BC-ben ugye volt egy olyan kis apróság, hogy a shadow tailorok T6 elejéig eléggé durvák voltak, és csak a T6 content során állt be a spriest helyzete oda, ahová szánták - a DPS lista alsó felébe
WotLK-ban kínosan ügyelnek rá, hogy a spap sose legyen több, mint support. Aki ennél többet akar, az reroll.
A VT átformálása gyökeresen megváltoztatja a spap helyét egy raidguildben. A VT immár az egész raidre fog hatni, és max. 10 ember manáját fogja visszatölteni. Annak a tíznek, akinek a saját basemana mennyiségéhez képest %-osan a legkevesebb manája van a VT ellenre rakásának pillanatában. Ráadásul a spap bevitt sebzésétől függetlenítik a visszatöltött mana mennyiségét. (A VT talent 0,5% manavisszatöltést ígér. Kérdéses, hogy ez egy MF tickre vonatkozik, vagy a teljes channeled spell sebzésre.) Szóval 1 spap kell vagy több? Ez majd kiderül, most úgy tűnik hogy 1 is elég.
cd galaxis megbizhato volt, bar bc realeskor azok jartak jol akik amsnap elmentek a media marktba es nyugodt korulmenyek kozott megvettek. asszem ez alkalommal kihagyom az ejfeli sorban allast. januraban kurva hideg tud lenni.
Összeraktam egy passzív crush immunis tanksetet (miss+dodge+parry+block >= 102.4%), kipróbáltam Teronon. Nagyon jó móka volt, végre nem kellett shield blockolni :) Valami 51.8% blockom volt, kabaré :)
vegyél 5 gombos egeret :) én egy logitech mx1000-et nyúzok.
Bal-jobb gomb, görgő szokásos görgő jobbra billent steadyshot görgő balra billent multyshot hüvelykujjnál három gomb: autorun, pet attack, arcaneshot
így akár csak egérrel is simán el lehet lenni, bár ugyanezek ki vannak rakva hotkeyre is, régen mennyit raideltem csak az ü-ö -t nyomogatva, mikor még kb. semmi wasd nem kellett :D
nem szeretem variálni a megszokott kiosztást, azt még nehezebben tanulnám meg :))
Ami vicces, hogy az arcane shot azóta van mouse5-re bindelve, mikor 60-on csináltam a hunter epic questet és kellett a jobb/könnyebb arcane shot kite-oláshoz winterspringben. Papnál a wandot tettem ugyanide legalább :)