Köszönjük szépen az edzőmérkőzést és a táborozási lehetőséget. Külön köszönöm Liska Bálintnak a szervezést nagyon jól éreztük magunkat. Szeretném megdicsérni a három Ajkai játékost aki elöször szerepelt a válogatottban ha sokat gyakorolnak még többször húzhatják fel a válogatott mezét.
Naa a helyzet az, hogy lehet, hogy én értettem félre (ami lehet, mert másnapos voltam), de úgy emléxem, hogy abban állapodtunk meg, hogy jó ha viszek helyette egy oridzsi üreset...
Jó így, vagy szükséged van a Megatáncra, mert akkor péntekig idelogisztikázom Verőcéről...
Géza! Feltétlenül hozd a kazettát, mert Bálintéknál nagyon hülyén néz ki nélküle a polc! Van egy üres lyuk a "Győzike összes" és a "Balázs Show" között!!!!!! :-)
Elüldtem a cikkeket Láng Gy. G-nak, a következő kísérőlevél társaságában:
Szervusz!
Segítségedet szeretném kérni. Ezidáig a címedre küldözgettem a florrball-eseményekről szóló tudósításokat, és azok rendre meg is jelnetek az Ajkai Szó hasábjain - köszönet érte! Tollár Sándor Úr viszont többször üzent nekem (nem ismerjük egymást személyesen), hogy inkább neki küldjem ezeket az írásokat, hiszen az ő feladata a sportrovat szerkesztése. "Szófogadó gyerek" lévén el is küldtem neki két cikket. Az egyiket még karácsony előtt (!), a másikat pedig kb. három hete. Sajnos hiába várjuk hétről-hétre az újságot, még egyik tudósítás sem jelent meg! :-( Úgy döntöttem, hogy elküldöm Neked is a cikkeket, hátha Te megjelenésre alkalmasnak ítéled őket... Mellékeltem még egy sportelőzetest is, ez a mostani hétvégére lesz aktuális. Segítségedet megköszönve maradok továbbra is tisztelettel, radolaci
Bálint te meg se nézd!!!!!! Amilyen ellenérzéssel viseltetsz a kövér csajok iránt, ki fogsz térni a hitedből!!!! (Bal felső sarok!) Ki itt a testnevelő ebben a suliban????? Nem ismeritek? :-)
Vili megnéztem a Bánki honlapján a "Szépségkirálynő" választást!!!! Hát kész voltam. Az nem volt a kiírásban, hogy 80 kg felett nem lehet jelentkezni???? Valami szintet azért tarthatna a suli (mondjuk akkor a Stollárt ki kéne rúgni) ! Zeró önkritika! Ennyi erővel én is jelentkeznetnék vagy a Tuji!!!!! :-) SZÖRNYŰŰŰŰŰŰŰ!
Látod vaze, szemetek az emberek!!! Gyere vissza inkább floorballozni keddenként, ilyen problémád nem lesz! ... :-) A Tuji biztos nem lesz irigy rád!!!! :-) Ő mindíg megosztja a csajait mindenkivel! :-) Bocs Tuji! :-)