Keresés

Részletes keresés

air Creative Commons License 2004.10.18 0 0 849

Na végre: :)

ORL-DAL 114:93

Kellett már egy komolyabb skalp nagyon. (Sajnálom, hogy Nowitzky-nek kiment a bokája) Grant Hill 20 pont, 6 reb, 5 assist, 1 block Na ez már valami.

Itep Creative Commons License 2004.10.17 0 0 848
Azt nem látam.
De akkor is elég "furcsa" ez a dolog.
Előzmény: muybien (845)
progress Creative Commons License 2004.10.16 0 0 847

Dwight Howard a Miami ellen:

17 pont 10 lepattanó 31 perc alatt.

A másik rookie Jamier Nelson:

14 perc!!!! alatt 17 pont

Nagyon drukkolok az Orlandonak. Sajnos igy is kikaptak az Oneal nélkül felálló Miamitól két ponttal.

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.16 0 0 846
jó kis flash játék Kobival.

kosaras-zsákolós. szerintem.

http://file.baobu.com/other/flash/1/3.swf
muybien Creative Commons License 2004.10.16 0 0 845
mér, rodman évekig 6-8 volt, és csak a sikágói években lett 6-6.s őt barkleyról mindenki tudta h 6-3 körül van de állandóan ő is 6-4 meg 6-6 ént volt feltüntetve.. amúgy volt szerencsém hallani, h a magyar női élvonalban hogy megy ez. a segédedző a kezében egy listával szabályosan végig kérdezi a csajoakt h ki milyen magas és hány kiló.. hm.. szerintetek? amúgy a blue chips c. filmben van még erre elég rendes utalás.
Előzmény: Itep (801)
Itep Creative Commons License 2004.10.15 0 0 844
:)))
Előzmény: air (843)
air Creative Commons License 2004.10.15 0 0 843

GSW-POR 90-71 De akkor most ki szopatott meg kit? :DDD

air Creative Commons License 2004.10.15 0 0 842

A bobkecc-re nagyon kiváncsi voltam. dupla óvertájmos izgalmas meccs lehetett.

Primozs Brezec 26 pont. Én láttam annakidején párszor a pacers-ben perceket játszani. Most jó lehetőséget kapott. 

air Creative Commons License 2004.10.15 0 0 841

:DDDD

Biztos nagyon fájt a bokája. :)))))))))

Előzmény: Törölt nick (838)
Nagyvad Creative Commons License 2004.10.14 0 0 840
Na a mi újoncunk is bemutatkozott, nem is rosszul! http://www.hornets.gportal.hu/
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.14 0 0 838
"(sokszor az alkohol és a drog valami sérülés leplezésére használatos ebben a teljesítménykényszeres világban)"

jaaaa....ahaaaa...........pfff............;)

Előzmény: air (837)
air Creative Commons License 2004.10.14 0 0 837

Ja és Vin Baker-ről is van egy hírem. Évekig félrekezelték valami bajával, és nem lepne meg ha ez miatt lettek volna az alkoholproblémái. Most viszont ha sikerült kigyógyítani, lehet meglepetést okoz.

(sokszor az alkohol és a drog valami sérülés leplezésére használatos ebben a teljesítménykényszeres világban)

Doktor Toka Creative Commons License 2004.10.14 0 0 836

:DDDDDD

Vicces ez a Van Gundy gyerek...

Egyébként örülök, hogy Stan is jó coach.

Előzmény: air (833)
air Creative Commons License 2004.10.14 0 0 835

Mike Woodson assistant kócs volt Larry Brown mellett tavaly Detroitban.

Ő hozta a defensive sémákat. Szerintem nem lesznek rosszak.

Előzmény: iloz (832)
air Creative Commons License 2004.10.14 0 0 834

Na végre találtam pár sort az ATL-ORL meccsről.

Howard kipontozódott 25 perc játék után 8 ponttal 6 törnóverrel. Nelson 25 perc 2 pont 5 fault.

Francis 18 pont, Stacey Augmon 12, DeShown Stevenson 11.

A végén volt egy 7 perces szakasz amikor nem dobtak pontot.

Előzmény: air (823)
air Creative Commons License 2004.10.14 0 0 833

Kínai kis szines....

(elöljáróban: Kínában istenként tisztelik Jordant. A nagymamák kedvence O'neal, mert nagy kövér és mosolygós. Alig akarják elhinni, hogy Ming bekerült az "istenek" közé, ez olyan szép, hogy nem lehet igaz, és Yao is hihetetlen hogy olyan nagy.)

Beszélgetés, a média előtt Van Gundy és Yao

- Hé Yao mesélj a városodról, mi az amit szeretsz benne? Hol vannak a király helyek ahol lógni szoktál?

- Lógni?

- Igen, tudod ahol a csajok vannak.

- Csajok?

- Ja ne félj nem mondom el a barátnődnek.

(hehe jámbor egy óriás, szoknia kell még az nba-t. :DDD )

Aztán buszozás közben:

- Hé Yao mi lenne, ha most megállítanánk a buszt, és kiszállnánk sétálni? Lenne ebből valami bajod?

- (meg lehet csinálni) De csak akkor ha nem akarsz engem soha többet látni.

(khmm úgy látszik az országnak is van még mit szoknia)

Aztán inkább megnézték Ming szülőházát. Ahol 9 éves koráig élt. Vag Gundy szerint azóta is megőrizte kilencéves kora kondícióját. :))))))))) (ez csak ugratás már sokat erősödött :DDD) Illetve a középiskolát is megtekintették ahol először lépett pályára, és az első dobása egy hatalmas homály volt.

Van gundy felsóhajtot. "Nos vannak dolgok amik nem változnak." :)))))))))))

Amolyan laza graffitis módon felfirkálták a táblára "Itt járt a Rockets"

iloz Creative Commons License 2004.10.14 0 0 832
Nekem Antoine Walker az egyik kedvenc nba játékosom, szóval remélem, sikerül valamit alakítania Atlantában. Mert amit tavaly nyújtott, az elég szánalmas volt.
Előzmény: Doktor Toka (830)
air Creative Commons License 2004.10.14 0 0 831

Hehe nagy összegben nem fogadnék arra, hogy PO csapat lesz a Hawks. De szerintem nem lesznek annyira utolsók mint eddíg...

Az igaz hogy tavaly ilyenkor szerintem a Magic sem lett volna annyira utolsó. :DDDD

Előzmény: Doktor Toka (830)
Doktor Toka Creative Commons License 2004.10.14 0 0 830

Noha nekem most kussolnom kéne - :-(((((( - , azt azért elárulom, hogy a DET-BOS meccsen a DETből Smush Parker volt a leading scorer. Nahát!

Egyébként ha az Atlanta idén bejut a playoffba akkor tényleg megeszem a kalapomat. (Feltéve, hogy van valaki aki akkor eszi meg, ha nem jutnak be...)

Előzmény: Doktor Toka (817)
air Creative Commons License 2004.10.14 0 0 829

Jax azt mondja biztos lesz egy kis "mess" a Lakers körül a könyv miatt.

Mégegy kis részlet belőle:

Volt úgy hogy nem csak Bryant, hanem O'Neal sem akarta megcsinálni amit mondott neki. A két játékos között az volt a különbség, hogy Shaq rávágta "Nem. Ezt nem akarom mgecsinálni!" aztán kicsit morgolódott meg duzzogott, végül megcsinálta. Kobi ilyenkor azt mondta: "Ok" és azt csinált amit akart.

:))))))))))))))

air Creative Commons License 2004.10.14 0 0 828

Davis, és a Magic most már tényleg össze kell, hogy kapja magát, mert

mennek miami-ba (Sekk ugyebár)

jön a dallas (nem lesz könnyű bár Dampier még nem egészen illeszkedett be)

mennek new orleans-ba

jön a houston, és

jön a miami.

Ha tisztességes önbizalommal akarják elkezdeni a szezont ebből az ötből hármat, de minimum kettőt meg kellene nyerni. Csak azt nem tudom melyiket lehetne.

Rá kéne kicsit gyúrni mert ehhez, kevés az hogy sztivi meg Mobley dobál Howar meg zsákol párat. Be kéne keményedni mint fasz a női zuhanyzóban.

air Creative Commons License 2004.10.14 0 0 827
Ja most nézem Allen nem játszott, Lewis is csak 8 percet.
Előzmény: Törölt nick (825)
air Creative Commons License 2004.10.14 0 0 824
Juteszembe az Atlanta sem lesz sereghajtó az idén, ott lesznek playoff közelben. (talán még benne is)
air Creative Commons License 2004.10.14 0 0 823

Semmi gond az a csapat tényleg szar volt. Pedíg egyenként szerintem az idén más csapatokban sokkal jobbak lesznek. Szerintem a chemistry-n túl is valami frusztráló még lehetet, mert hihetetlen alul teljesített mindenki.

A fasz kivan. :((

Az ESPN-en 14 re van téve Atlanta - Minnesota, ami a nba.com on Magic Atlanta, Sajna mindkét esetben az Atlanta nyert. Mi a fasz van ezekkel már...

Zaza Pachulia 16-t dobott a Minnesotának. :-O

A Dallas is kiszívott a Hornets-től.

A portland jócskán ütötte a lakerverő Sonics-ot. Van itt aztán minden.

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 822
láttam most egy kis vid-et a LAL-Sea-ról, hát nekem úttűnt, a Kobigyerek egész nyáron gyúrt, vállban naonbrutál lett... Még nem egy KárMelón, de úttűnik, a gárdok közt messze a legizmosabb lesz idén. Tímekk hozzáképest spagetti.
Nagyvad Creative Commons License 2004.10.13 0 0 821

Nyah ez van akkor, ha az asszony van a gépnél előttem:-/

Szóval Miya az Nagyvad vót ebben az esetben

Előzmény: Miya (820)
Miya Creative Commons License 2004.10.13 0 0 820

Azért nem húznám le ennyire a LAL-t, még ha ők is verték ki tavaly a MIN-t:-) Azért Butler, Odom, Grant és Divac  kicsit több annál, ami volt a Magic T-Mac-en kívül (bocs air:-))

szvsz a Lal simán PO-csapat, persze ott már sok esélyük nem lesz

Előzmény: Doktor Toka (817)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 819
mondjuk a Lauren Jackson egy tramopli, de a Sue Bird egész jáó tyúk....;)

Előzmény: Törölt nick (818)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.13 0 0 818
off

kaptam egy névreszóló mélt a WNBA-tól (valójában a nba@fans.nba.com címről), hogy

For the first time in team history, the Storm are the new
WNBA Champions! Get the same gear worn on court by the
Storm during their victory celebration. Don't miss your
chance to own a special piece of WNBA Championship history.

tökállatt, most nagyon filózom, hogy vajon megvegyem-e 18 doleszért ezt a tutikiráj pólót.

és akkor a legközelebbi sztrítbólon ezzel villanthatnék. Stormos póló. Zsír. Szerintetek is megéri? Most komolyan...

humorherold bogesz

ui.: igazából a for dö förszt tájm in tím hisztori kezdetű sor fogott meg. háttúlsok lehetősége nem vót a sztormnak a KÉTEZERIG visszamenő hisztori alatt csempiönsippet nyerni. Megaztán a wnba hisztori sem az a többszázév.... mindegy, a póló tök král!;-)
Doktor Toka Creative Commons License 2004.10.13 0 0 817
Pedig tuti ez lesz. Kobe egyedül akar majd megoldani mindent. (Mint eddig.) Szvsz olyan lesz idén a Lakers, mint tavaly a Magic, csak kicsit jobb kiegészítő emberekkel. Ennek ellenére szerintem örülhetnek, ha a rájátszásba bejutnak... (Tudom, hogy csak előszezon, de akkor is égő kikapni a Seattle-től, ami nyugaton a 2. legrosszabb csapat...) (Persze lehet, hogy mi meg ma este kikapunk a Bucks-tól és akkor kussolhatok - de ezt nem tartom valószínűnek...)
Előzmény: iloz (816)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!