Télen meg bizti depis leszek, egy pár éve ígyvan minden télen, a hideg, a kevés fény, meg a téli közlekedés, időjárás, na ezeket nagyon nemszeretem, ezért mondom mindig hogy le kéne költözzünk Capriba.
Köszi, hogy így vagyok jó ezt sokan nem így gondolják, de én tudom hogy igen ;))
De az még sosem jutott eszembe hogy a saját fotóimal plakátoljam ki a szobám, van Toyota f1 poszter F1-ről, Renault zászló, Ferrari zászló, Lambor Gini, is de én nem, monnyuk 1 tükör van :))
Ugyan, csak szeretsz gyönyörködni önmagadban, de az nem gáz, mert az jelenti, van elég önbizalmad, szóval nem leszel depis, meg öngyi, meg stb., szóval úgy vagy jól, ahogy vagy, nna! :))
Szia! Dabason és Kméten is ugyanolyan ajánlatot kaptam (ár + üzembehelyezési díj + ajándékok), így természetesen Kecskeméten! :)) Így több, mint 15 e-vel többet engedett, mint a szolnoki, az az 50 e-s duma lehet, hogy nem volt nagyon igaz...
Szept. 29. körül itt lesz, de okt. 10-t írt átadásra, már nagyon várom!! :)))
Nekem az Astras caravánnál jobban teccik a Break de a Gt mindkettőnél jobban a gt, meg az Inek azok a foteljeit tartom kényelmesnek, dehát ezis kompromisszum, a II-nek sokkaljobb az oldaltartása.
Erre monnyák kinek a pap, kinek a papné, nekem speciel a lánya :)
Nagyon szép a Brekuci segge is! Meg az egész Break úgy, ahogy van. Ha abból anno tudunk dízelt szerválni, mai napig az lenne. Imádtuk! Amikor eladtuk, kicsit meg is sirattam... :))
Nekem a kombik közül csak a Gt tetszik, nemazért mert Megane, mert a Break hátulja nemtecc, pedig még tráadásul a miénk is, de a gtben az a 6ározottság, erősség, dinamizmis ami bennevan az nagyontecc.
Monnyuk nekem a Berline is nagyonntecc meg a limo is, mindegyik szép, dinamikus és tiszteletet ébreszt :)
Ahogy Bigy mondta: A Gt-be azt rak be az ember amit nem szégyel. Azt már énmondtam hogy ez ígyvan :)
Először én is azt hittem, de amikor megláttam a csomagterét.... egy 4 és fél millás autónál már elgondolkodik a Zember, hogy egy ugyanakkorát vegyen, mint az előző...? És a GT is nagyon tetszik, sőt, asszem' jobban, mint a Berline... szóval ezért! :))) parkolni mondjuk érdkes lesz vele, de majd egy tolatóradar megoldja a gondjaim :)
Háziasszony mostmár semmit se keresgél, melózik.... hogy a fene vinné el. Épp egy kiállítás van, ott gályázok jövő keddig. Geoládák félretéve (megvan 13 :)))), kocsi megrendelve :)))))))))))))))))