Most jön a sablonszöveg,ami persze tényleg igy van,mert nekem is tökre hiányzik mindenki,és én is tökre várom már a nyarat,vagy legalább vmi kis szünetet,mert a világ legeslegfárasztóbb iskolájába járok,de egész évben a nyári szünet gondolata lebeg a szemem előtt,és ez éltet!: ))
Lesz ez még így se Kata! Holnap megint találkozhatunk okker? 9-től 11-ig leszek aztán pedig még bármikor megjelenhetek most hogy van a szobánkban is gép! :-)
Nahát hogy mennyi tanáccsal láttok el, nem győzöm kapkodni a fejem, Genius, Bencúrhancúr, Tótfa, Ibolya, rózsa, viola mit hagytam ki?? Mindennek csak a megkeresése eltartana néhány napig az én tájékozódó képességemmel, na és a társaság megkeresése.... mert ugye az is kéne a bulihoz... De talán vkivel majd mehetek, ha szól, hogy ő is megy. Az egy Geniusos kiruccanás lesz ha lesz.. Köszike a tippeket!!
Eni látom senki nem foglalkozik Kispál-hiányoddal, na akkor majd én: "... Nézni, hogy lesz fiúkból nő, aztán meg néni..." :-)) Te jössz! :) Tehát mi lészen hétvégén? Azon kívül persze, hogy hazamegyek és EGY HÉT ŐSZI SZÜNET!!! El se hiszem. :) Na ne irigykedjetek, meglesz ennek a böjtje, mikor visszajövünk, zh-hegyek várnak... De akkor is. Legalább otthon tanulok. :) Nézzem a jó oldalát.
Abban viszont semmi jót nem látok, hogy ma megint 6-8ig matek. Yayy...
De képzeljétek, ujra jár a villamos! Na ezt se hiszem el. Épp csak 5 napot késtek.
Peti, hogy vagytok? Mit volt a legutóbbi ellenőrzéskor??
Megoldódott végül az Oktogon-rejtély? Kezdem elveszteni a fonalat.. Hajrá Maci!
Tények:2004. október 15. Budapest XI., Pázmány Péter sétány 1/A. (Északi tömb)
Együttesek: Kispál és a Borz Neo Üllői Úti Fák No Stress Band DJ Juhász DJ Zolee (Süss Fel Nap)
Magyar Táncház: Él. Zene, tánctanítás 3 szint, 3 terem, 3 büfé, Gyros, Italakciók
Jegyek elővételben az IK és TTK HÖK Irodákban és a helyszínen kaphatók
Jegyárak:Gólya elővételben: 990 Ft ELTE-s elővételben: 1290 Ft Külsős elővételben: 1390 Ft Helyszínen: 1500 Ft
Sziasztok!Most kerültem csak netközelbe!Nem nagyon történik semmi különös.Mi van az erdélyi szilveszterrel?Lesz belőle vmi?NAGYON HIÁNYOZTOK!!!!!!!Mikor lesz már tábor??????
Nem csodalom. A nemet mobilomat mar egy honapja felmondtam, a magyar meg persze itt nincs bekapcsolva. Mobiltalan lettem, ez nagyon jo erzes:) Ár ellen evezek!