Keresés

Részletes keresés

aaggoottaa Creative Commons License 2010.02.24 0 0 5368

Hello!

Mi (7 fő +én) is a Lakisba megyünk, a 4 tengerre néző studioba aug. 27től.

(Personal tours-al)

Majd ha megjottél, kérlek írd meg, hogy mi volt és mi nam volt az apartmanban.

Meg hogy mik az árak idén, stb...

köszi,

Ágota 

Előzmény: odzsika (5360)
csá Creative Commons License 2010.02.15 0 0 5367
A banánozás 10eu/fő körül (létszámfüggő) De minden pénzt megér felejthetetlen.
Előzmény: odzsika (5366)
odzsika Creative Commons License 2010.02.12 0 0 5366

Hát azért huszonévesen nem mindegy, hogy mennyi az a "jelentősen". Az biztos, hogy kipróbálunk 1-2 helyi kajáldát, sassos-t meg a hasonló fontos dolgokat. De valszeg muszáj lesz főzni is valamit..ebből a szempontból vigyünk vagy vegyünk?

Sassosnál mi az utolsó infótok, mennyi a robogó? Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy a banánozás mennyibe kerül? :D

janoo09 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 5365
Sziasztok! én most május 17-én megyek Sarti-ra,érdekelne, van e ott valami munkalehetőség,most kerültem munkanélkülire,március 07-től,egy közép isk.voltam karbantartó,értek sok mindenhez,a szakmám szobafestő (alkohol mentes),ha esetleg tud valaki valami infót,nagyon megköszönném.Egyébként amatőr grafikus-festő vagyok,biztos csodálatos vidék lehet?
E-mailom:bingo60@freemail.hu
További szép napot
sziasztok
sutto Creative Commons License 2010.02.12 0 0 5364
A lényegesent azért elhagynám, nem is szabad összehasonlítani a kettőt. Azért Balatonon boltba nem 360 Ft 1L tej:-) és sorolhatnám... de nem is azért megyek oda mert olcsó vagy drága, hanem mert szeretem....
Előzmény: csá (5363)
csá Creative Commons License 2010.02.12 0 0 5363
De mig igyis lényegesen olcsóbb mint a balaton :)
Előzmény: sutto (5362)
sutto Creative Commons License 2010.02.12 0 0 5362
tej árak ott: 1.2-1.4 euro között volt ami lényegesen drágább mint itthon, mi 5éve járunk Sartira sajna a népszerűségének meg van a maga hátránya, az üzletek egyre drágábbak lettek. Érdemes ha kocsival mentek tartós tejet vinni, nálunk az 12-14 euro spórolást jelent majd idén ami ugye 5 főre nézve egy girosozás ára.
Előzmény: csá (5361)
csá Creative Commons License 2010.02.12 0 0 5361

"Mit érdemes inkább, kaját vinni és ott főzőcskézni, vagy ott ebédelni, vacsizni?"

Érdemesebb nem vinni kaját, hanem helyben megoldani: szupermarket, taverna  stb.

Persze azok a fránya anyagiak sok mindent meghatároznak. Viszont nem mondanám jelentősen drágábbnak a dolgokat mint itthon.

Legtöbbeknek a köztes megoldás a járható.

Előzmény: odzsika (5360)
odzsika Creative Commons License 2010.02.11 0 0 5360

Hello!

Mi is a lakis apartmanba foglaltunk szállást.. van róla valami infója valakinek? Esetleg az utazzvelünk.hu-s csapatról? Mi május 22.-én indulunk..remélem akkro már elég jó idő van erre felé.. bár ha jobban belegondolok már itthon is..

Akkor gondolom még nincs túl nagy zsúfi a parton? Mit érdemes inkább, kaját vinni és ott főzőcskézni, vagy ott ebédelni, vacsizni?

Köszi a válaszokat!

Odzsika

csá Creative Commons License 2010.02.08 0 0 5359
:)
Előzmény: Fabien (5358)
Fabien Creative Commons License 2010.02.06 0 0 5358
Szemben vele két méterrel ill. alatta van egy kubai diszkót játszó remek bár, két görög diszkót játszó remek bár. Hajnal háromig. Kicsik a szobák. Két főre, fiataloknak, kevésbé ideges típusúaknak elmegy. Kisgyerekeseknek ellenjavallt. Árérték arányban jól látszik a színvonal, vagyis ennyi pénzért ne számítson senki Hiltonra. Totál a központban van, ha ez jó :)
Előzmény: aaggoottaa (5355)
Görögfan Creative Commons License 2010.01.31 0 0 5357
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy valaki volt-e már a Thalatta Campingben? Elvileg Sartitól nem messze Kalamitsi-ben van. Magáról a városról meg a környékről sem sokat tudok. Mennyire felszerelt a város? Tehát megtalálható ott minden vagy ha szeretnénk valamit ahhoz át kell menni Sartira? Minden részlet érdekel.

Előre is köszönöm!
Lapeno Creative Commons License 2010.01.27 0 0 5356
Mi a Macedon apartmanban voltunk, és csak jót mondhatok róla! Minden volt, ami csak kelhetett, kivéve a TV. =(
...de volt jobb program ;)
aaggoottaa Creative Commons License 2010.01.27 0 0 5355

mi jót vagy rosszat tudtok mondani a LAKIS apartmanról?

képi nincsenek valakinek?

szatkat Creative Commons License 2010.01.26 0 0 5354

Sziasztok!

Mi az Apollon Travellel és a Grand Tourssal is utaztunk már. Mindkettővel maximálisan meg voltunk elégedve. Tavaly mindkettővel utaztunk, nem csalódtunk bennük.

marcsigrand Creative Commons License 2010.01.25 0 0 5353

Szia a Grand tours is utaztat a fővárosból is  Sartiba..www.grandtours.hu itt utána nézhetsz mindennek :)

Csak ajánlani tudom:)

Előzmény: aaggoottaa (5351)
Lapeno Creative Commons License 2010.01.23 0 0 5352
Üdv!

Mi 2009 Augusztusában voltunk Sartiban. Az Apollón travellel mentünk busszal.
Csak ajánlani tudom őket és Sartit is. Sokkal olcsóbban jött ki az egy hetes nyaralásom, mint 2008-ban a Balatonon egy hasonló üdülés.
...és akkor mégis csak a tengeren voltam...nem egy "lehúzós Balatonon".
Az árakról annyit, hogy nincsenek elszállva, ahogy olvastam az utazásom előtt.
Ketten mentünk a párommal, és szállással, költőpénzzel, és utazással mindennel együtt 220E-ből kijöttünk. És nem éheztünk, nem spóroltunk, voltunk egész napos hajókázáson is (Blue Lagoon túra), ami nagyon jó volt.
Búvárkodtunk, ettünk, ittunk, napoztunk, frappézgattunk, vásároltunk, pihentünk, élveztük az életet.
Na...ilyen Sarti. Mi visszamegyünk!

Bármi kérdés van, szívesen segítek!
Előzmény: aaggoottaa (5351)
aaggoottaa Creative Commons License 2010.01.17 0 0 5351

írjatok kérlek utazási irodákat, amik BPről rendeznek utakat Sartiba.

van esetleg személyes tapasztalat?

sutto Creative Commons License 2010.01.13 0 0 5350
Sejtem melyik az ennek a tulaja is ugyan az de én a Tonia apartmanban szoktam megszállni ahol a ő is lakik. Erről ennél többet én nem tudok.
Előzmény: aaggoottaa (5349)
aaggoottaa Creative Commons License 2010.01.13 0 0 5349

hat az utazasi irodakban Kitsa apartmankent van meghirdetve.

talán a parkoló mellett van...

Előzmény: sutto (5348)
sutto Creative Commons License 2010.01.13 0 0 5348
A Kitsa-n mit értesz a Tonia apartmant aminek a tulaja Kitsa?
Előzmény: aaggoottaa (5347)
aaggoottaa Creative Commons License 2010.01.13 0 0 5347

a KITSA apartmanrol ki mit tud mondani?

koszi

Piett admirális Creative Commons License 2010.01.05 0 0 5346
azaz. ennyit simán megér, hogy ne szívassanak.
Előzmény: kojonó (5345)
kojonó Creative Commons License 2010.01.04 0 0 5345
Olvastam arról a papírról itt tavaj amit te mondasz. A nemzetközi jogsit az önkormányzatnál az okmányiroda állítja ki a jogsid alapján. Két évre adták 1800-ért.
Előzmény: Piett admirális (5344)
Piett admirális Creative Commons License 2010.01.04 0 0 5344
kaptunk ott valami papírt egyszer, amire fel kell írni a nevünket. magyarázták, állítólag angolul, hogy mi az, de nem értettem egy kukkot sem.
Előzmény: kojonó (5343)
kojonó Creative Commons License 2010.01.01 0 0 5343
2008 nyarán a nemzetközi jogsi 1800ft volt. Azért váltottam ki, mert akkor a mackedon határőr ezzel szívózott jogtalanul.
Előzmény: Piett admirális (5342)
Piett admirális Creative Commons License 2009.12.31 0 0 5342
Júliusban biztos, hogy meleg lesz a víz! Már májusban is jó volt, nem kell emiatt aggódnod. Én nem vagyok egy kempingezős fajta, nem tudok nyilatkozni ezügyben. Ha motort akartok bérelni, csináltassatok nemzetközi jogsit. A rendőr nem állít meg soha, de ha valami történik és nincs ilyened, kegyetlenül megrángatnak. Sarti nem nagy amúgy, szinte feleslegesnek is tartom a motor bérlést. Nem jut eszembe a neve a kölcsönzősnek, de a legtöbben ahhoz mentek aki  a főútról nyíló nagy kereszteződésből induló utcában van. Jogsit kérnek itt is! Mi is megyünk idén, Sarti már biztos. A másik nyaralás még nem tudom hova lesz, de valószínőleg Zadar-Bibinje mert könnyen elérhető magángéppel. Görögország felé a román vagy a szerb légteret mindenképpen be kellene iktatni azt meg nem erőltetem.
Előzmény: Gizusss (5341)
Gizusss Creative Commons License 2009.12.29 0 0 5341
Szia!Örülök,hogy tettszett Sarti. Biztosan nekünk is fog. Remélem nem lesz hideg a víz. De mi júliusban megyünk feltételezem nem fagyok bele a tengerbe köszönöm az infókat. Ti az idén nem oda jöttök?Nem hallottál az Armenistis kempingről?Nem akarom elhinni ,hogy nem volt még ott senki.Kis motort is akarunk bérelni. Azt mondják Sassonnál érdemes. A holt városba is el szeretnék jutni a kölykökkel.Ha valami infó eszedbe jut még,írj! Köszönöm. Üdv: Gizus
Előzmény: Piett admirális (5340)
Piett admirális Creative Commons License 2009.12.28 0 0 5340

Gizus

Mi tavaly májusban voltunk Sartiban. A víz nekem tökéletes volt akkor, feleségemnek kicsit hidegnek tűnt. Tengeri sün tipikusan sziklán található, de ebből nagyon kevés van a parton. Ha mégis szeretnél belelépni, a part északi részén a kikötői öbölnél megteheted. Összesen 1 db szúnyoggal találkoztunk. Sarti nagyon barátságos hely, kissé nyugdíjas, de nekem pontosan erre volt szükségem az itthoni őrület után. A tengerpart nagyon lassan mélyül, a homok finom. Végig röhögtem a dolgon, de Sarti olcsóbb, mint kis hazánk. Gyakorlatilag minden étteremben van magyar alkalmazott, ha nem beszélsz angolul. Az ottaniak szinte mind beszélnek, bárkivel szóba tudsz állni, szívesen dumálnak órákon át :) Voltunk a Narancsparton is. Maga a hely nagyon szép, de sajnos elég koszos, WC nincs. Rengeteg a perverz alak, de ha nem érdekel, hogy mit csinálnak a látványodra, akkor ezen túl lehet lendülni. Mi a Hotel Phyllis melletti házban béreltünk szállást, 200 Euró volt 8 éjszakára vagy valahogy így. Vásárolni a supermarketben érdemes, minden van. Napernyőt, gyékényt, gumimatracot ne cipeljetek, mert fillérekbe kerül. Semmi esetre se hagyjátok ki Viao giros-át! Ez egy kicsi kajálda, a tengertől számítva talán a 2. párhuzamos utcában. Téged annyira nyilván nem érdekel, de szinte minden nap parádézott egy-egy vadászgép kötelék a tengerpart vonalában. Medúzával 2 db-al találkoztunk összesen. Az út egyáltalán nem volt vészes, 11.5 óra alatt értünk le Szegedről. Sehol nem piszkáltak minket, lehetett haladni. Belgrád környékén komoly útépítés folyt de nem úsztatott meg minket olyan nagyon. Busszal ha mód van rá ne menjetek! Nei Pori-ban voltam egyszer busszal, soha többet. Igazi kínszenvedés, akármekkora is a jármű. Simán tönkrevágja a nyaralást. By the way Nei Pori, messzire elkerülni! Drága, nincs feelingje és zsúfolt.

Remélem tudtam segíteni.

Előzmény: Gizusss (5327)
FKU-903 Creative Commons License 2009.12.24 0 0 5339
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.
Sok ajándékot a fa alá.
2010-ben újra SARTI-ba

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!