Bizony ám, a szolid duhaj csöndesen mulat :))
Meg aztán nem kell mindig a kompjúter előtt ücsörögni, mer' berohad az ember maradék agya is... :)) (vagy hogy is mondta Brúszvilisz a tévét bámuló macskájának Az ötödik elemben...)
Már nejedasszony is lázadozik? Hát nem irigyellek...
Gyógyujjatok!!
Nem is mentem sehova :)))
jajistenem, Te is hijányoztá', kedves :)))
Betegek gyógyulnak?
Nekem most kétoldali iskolaundorom van a csütörtöki sulikezdés gondolatától is, pedig már a katedra túlsó felén állok! Tán illene nagyobb lelkesedéssel készülni? :))
Hm, hm... Kétezerkettő meg január meg elseje van javában, és még mindig megyen a tvnet. (Mondjuk 31-ig be van ígérve a menése, csak nem tudjuk, hogy ez ránk is vonatkozik-é...)
Kedves wizes, megtennéd a kedvemért, hogy kikódolod az alanti mondatodat? Vagy ez valami rejtvény?? :)
Nagggyon köszönöm, annnyira aranyos vagy! :))
Ha támad a szörny, hívlak, és három rövidet fogok csöngetni! (Csak el ne felejtsek pizsamát vinni!) :))
Most peniglen a távozás virágos rétjén sétálgatok tovább, mert kezd fáradni a szemem... (Gyüvő héttől, azaz januártól csak napközben leszegetek, az ismert okok miatt. Majd izengetünk egymásnak! :)) )
Jóccakát és jó egészséget kívánok!
És ha addig nem tanákszunk, akkor
Má' készen van! Ott figyel a könyvespolc tetején, és van vagy huszonöt centi magos! Úgyhogy ne ijeszgess, kérlek szépen, mer' Ti csak a szomszédban vagytok, de én 1 helyiségben vele! Hová menekülök, ha éjszaka vérszemet kap?!
Abbéli félelmemnek adtam hangot, hogy valaki ezeket a mérföldeskarú óriásokat, melyeket az együgyü Santshó szélmalomnak nézett, 3.D-s puzzle-ból életrekelti, itt a közvetlen szomszédságomban!
Én meg itt két beteg gyerekkel....:-( Vilma meg a távolban...KI VÉD MEG MINKET???
Arról a fényes sikerről, melyet a hős Don Quijote aratott a szélmalmok ellen vívott rettenetes és minden képzeletet felülmúló kalandban, és több, hűséges feljegyzésre méltó, szerencsés esemény
E pillanatban mintegy harminc vagy negyven szélmalom tűnt fel a síkon előttök. Alig látta meg őket Don Quijote, rögtön e szavakat intézte fegyverhordozójához:
- A szerencse sokkal jobban kedvez ügyünknek, semmint mi magunk valaha még csak álmodni is mertük volna: mert íme, nézd csak, barátom, Sancho Panza, hogyan ágaskodik ott az a harminc vagy még több óriás, és én rögtön rajtok ütök, hogy megöljem valamennyit: a zsákmánnyal megvetjük gazdagságunk alapját, s bizonyára nemes harc és Istennek tetsző szolgálat lesz, ha ezt a gonosz fajzatot kiirtjuk a föld színéről.
- Micsoda óriások? - kérdezte Sancho Panza.
- Azok ott előttünk - felelte gazdája -, a karjuk olyan hosszú, hogy egyik-másiké egész mérföldnyi.
- De uram - vetette ellen Sancho Panza -, hiszen amik ott látszanak, nem óriások, hanem szélmalmok; amiket pedig kegyelmed karoknak vél, a lapátok, melyeket a szél forgat, s a malomkövet hajtják.
- Látszik - mondta Don Quijote -, hogy nincs jártasságod az ilynemű kalandokban. Óriások azok, s ha félsz, vonulj vissza, s imádkozzál azalatt, míg én vakmerő és egyenlőtlen viadalba bocsátkozom vélök.
Az iccakai ügyeletesek is szoknak lopni maguknak egy kis aludnivalót. :))
Gyógyujjatok meg!
A páromnak küldött a Jézuska egy 3D-s fa puzzle-t (holland szélmalom), azt rakja egész délután. Mostanság meg van akadozva benne, mert el van szúrva a leírás. Szerintem holland molnárokkal fog hadakozni álmában, csak nehogy engem üssön le helyettük... :)))
Jó estét!
Meggyüttem! :)
A kulcsot megleltem, látom, szépen rendben hagytál itt mindent. :))
(Kár, hogy így év végére elromlott az idő, mármint meleg, eső és locspocs lett, majd elkezdett fújni a szél, mint áááállat. Essen hav, és mínusz két-három öt fok, az kell télen!)