TOYO OPEN COUNTRY HT - 255/70R16 111H OWL TL 34,8eft!!!! itthon 43,7eft!!!!
TOYO OPEN COUNTRY AT - 255/70R16 109S OWL 34,8eft! itthon 38,5eft+!!
s a földönvizen levegőben valamint a sinek között: BF GOODRICH ATKO ALL TERRAIN BFG AT KO - 255/70R16LT 115S RWL TL 48eft itthon 50eft+
és az egyik legjobb téligumi 4x4 Kifejezetten Ford Explorerre ajánlják !!!! COOPER DISCOVERER M+S SPORT - 255/65R16 109T TL 39eft itthon nem tudom, hogy kapható e egyáltalán..
Tali nem volt,gyíkok vagyunk mostanában,szerintem volt dolga mindenkinek,de most érdemes lenne csinálni! Az Adventureland megvan persze,meló nem nagyon volt rajta mostanában,nekünk ez másod -harmadállás ugyhogy annyira nem gond,de lessz majd reméljük
Az az igazság hogy van benne még jó 30 ezer szerintem de a következő télre fogog venni télit.Most már nagyon csúszik a hóban,sielni járunk de pl.tegnap is úgy csúsztam meg hogy nem tudtam megfogni,persze asszony,gyerekek is ott voltak... gyönyörű helyzet volt! 4X4 Highban mentem fel a hegyre ott ahol eddig simán felvitt.Gyakorlatilag a kopásjelző már csak kb 1mm,ugyhogy jól érzem. Ez a gumi nagyon puha,téli keverékből csinálták,csak a minta All season ezért tapad az útra,szinte ragad,vizesen is hibátlan csak hát ezért talán jobban kopik. Mondjuk elmegyek vele 70 ezret ,szerintem nem rossz!Teszteltünk már sok gumit eddig összességében ezzel vagyok legjobban megelégedve.
csak ezert kerdezem hogy idejeben eszrevegyem ha szar lesz a gumi tudjam mire kell figyelni mert ahogy nezem pl. a minta nagyon sokat bir 100.000 km-t ... ( a jeep-el szivtam egy nagyot pirelli volt rajta jo mintaval igaz latszott hogy oreg de nem volt veszes azt' egyszer csak leugrott rola mikor kicsit lepatkaztam, mert megcsuszott pedig nem kellet volna neki...)
nem spursag nem teli-nyarit venni ( mindegy melyik kopik a 2 garnitura kb 2szer annyi ideig tart :-) ) inkabb kenyelmes . nekem van 2 autom mindnnapokra + 1 motor :-) eleg maceras mindig mindent toppon tartani pl a gumikat is. igy meg M+s gumival legalabb egy gonddal kevesebb, es tapasztalatom szerint az expi nagyon jo m+s gumival is... C
De régen is jártam erre.A segitségeteket szeretném kérni.Ujra begőzöltem és az szép és jol fogyasztó Passatomat eladnám és nagyon szivesen bele számolnék olyan 8-900.000.- körül egy explorert!!!!Esetleg ha hallotok valamit ezen az e-mailen elértek.Remélem hamarosan ismét sokat leszek köztetek!
Az normális, hogy negyed alatt leáll az autó balkanyarban, vagy lejtős balkanyarban méginkább. Tapasztalt ilyent más is?
Egyébként nagyon leszrom ki mekkora gumit rak az autójára, ezen kár vitatkozni! HA van rajta 1 22'-es felni, akkor azért ne akarj 15'-ös gumit rányomni :-))
Az explorer kerékmérete nem 255/70R16! Ez faszság.
Ez a Te explorered kerékmérete lehet, -meg azé, akinek ugyanolyan van, mint Neked- ha ez van a Te általad vásárolt típusnak gyárilag előírva.
Kezdjük azzal, hogy két hasonló autóról beszélünk, NEM egyformáról.
Tied 4.0v6, automata összkerekes vagy mi, enyém 5.0v8, állandó összkerekes.
Más évjárat, stb, nem értem honan veszed, hogy jobban tudod mi kell az enyémre, ha egyszer bele van írva a kocsi ajtajába a gyárban odabiggyesztett matricán egyértelműen.
Nekem 235/75R15 kell oszt ennyi.
Már másodszor nem hiszed el nekem :D
Ha akarod, lefényképezem.
Ja tavasszal meg visszarakom a tojásaimat, lesz ami lesz, nem olvasztom le a télit :P
BF Goodrich AT KO és a General Grabber UHP között ingázta, mindkettő 23-35 e között volt.
Pont egyik sem 255 ös az egyik kisebb, a másik nagyobb volt eggyel. A General Grabber amerikai gumi,de a csehek gyártják. Sok terepjárú gumit vettem már az elöző kocsira is, de ez volt a legjobb döntés.
Határozottan nyári, de nagy hóban is elboldogúl, bőven. Amilyen terepre nem elég a 4x4 felező, új mély profilu gumi oda én nem is megyek. A kocsi 99%-át az életének aszfalton tölti, ezért a kisebb időszakos tolerancia mellett döntöttem.
Szerintem " már öreg "nincs, meg kell nézni a DOT számát aztán mehet a kukába ha elmúlt 7-8 éves, mert bármikor szétrobbanhat, akármilyen állapotban van.
Én 4x28-ért vettem pirelli scorpion ice and snow téli gumit, hát elég faszán tapadnak.
Vigyázat a 4 évszakossal, nekem a -20 fokban megkockult a 4évszakos! Vagyis inkább tojás lett belőle. Az se szar pedig, michelin synchro 4x4 valami. Drága se volt.
Szia! Nekem Goodyear Wrangler HP All Weather M+S gumim van 2 éve,ez ugye 4évszakos csak ajánlani tudom nagyon jó télen is, síelni járunk ugyhogy használom rendesen. Most kezd csúszkálni kb 50% a kopása,jövő télre veszek télit,ez meg még egy nyárra jó lesz .Ja és bőven 40 e alatt van az ára,én 31000ért vettem. üdv geri