A digitálisnál egy hónapig adják a teljes kínálatot, utána azt, amire előfizettél. Én kértem a Delta csomagot pluszban, abban van scifi és Crime is, nem bántam meg... főleg hogy most veszem dvd-re karika és reklám nélkül az Enterprise-t...
Nálunk valami t-izé van. Beetetésnek volt vagy 94 csatornánk, azóta majdnem a felét leszedték. AXN, és AXN krimi van, sci-fi csak a beetetés időszakában volt. Tulajdonképpen be kéne mennem és megkérdezni, h milyen logika alapján vannak a csomagjaik, de eddig még nem volt rá lelkierőm. De talán a héten sort keritek rá.
Pff akkor úgy néz ki, jövő év elején úgy legalább 5-6 év után (de talán még több is az) először, lesz olyan hét, hogy egy általam fogható magyar csatornán sem lesz ST. :-(
Én a UPC-nél vagyok, és egyelőre még nem látom az online csatornakiosztásban. Egyelőre nem hiszem, hogy lesz, az AXN is csak nemrég került be. A sima persze, a SciFi és a Crime csak a UPC Directen van, a "normál" kábelen még se híre, se hamva.
Szerintem semmi, mert minden megy át a TV6-ra, a Viából meg női-csatornát csinálnak. Amúgy meg szvsz a szolgáltatók a TV6-ot úgysem teszik be egy jó ideig a csomagokba (lásd AXN Scifi), úgyhogy mindegy mit adnak, úgysem fogjuk látni. :-(
De az ENT szerintem is jó lenne, de csak valami normális szinkronnal, mert az HBO-stól mindig idegbajt kaptam (warp -> időalagút).
Most, hogy így a végéhez közeledik a vasárnapi Voyager, nincs valakinek valami jó kis belsős infója arról, hogy mi következik utána a megszokott vasárnapi V3 Star Trek blokkban? Bármi legyen is, húzzák az időt, mivel a dupla ST-ből már csak szimpla lett, és inkább előtte a Babylon 5-öt duplázzák.
Tudom, hogy most magamra vonom a népharagot, de én örülnék, ha az ENT jönne, hisz én csak itt láttam, tehát csak annyit, amennyi a V3-on lement, és azért kiváncsi lennék a többire is. De ha nem tervezik megvenni, akkor lehet DS9 is, mert az volt a legrégebben a rotációban.
AXN SCI-FI műsorán: Star Trek TNG marathon 1. évad: november 17-18-án !!!!!!! Star Trek TNG marathon 2. évad: november 24-25-én Star Trek TNG marathon 3. évad: december 1-2-án Star Trek TNG marathon 4. évad: december 8-9-én Star Trek Enterprise marathon 3. évad: december 15-16-án Star Trek Enterprise marathon 4. évad: december 22-23-án
A színésznő legutoljára 2002-ben szerepelt igazi kommersz mozifilmben, de a rajongók hosszú böjtjének ezzel vége, hiszen az anno kleptomániájával bulvársztárrá vált szépség a csontkommersz Űrszekerek mozi szereplőihez csatlakozott.
Winona Ryder a tervek szerint Amanda Graysont fogja alakítani a filmben, mégpedig az ifjú Spock (Zachary Quinto a Heroes-ból) édesanyját. A film forgatása múlt hét szerdán kezdődött meg és az előzetes becslések szerint 2008 karácsonyára kerülhet a filmszínházakba.
A Star Trek jelenlegi stábja egyébiránt a következő főszereplőkből áll: Leonard Nimoy, Eric Bana, Zachary Quinto, Chris Pine, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin, Zoe Saldana, John Cho, Bruce Greenwood és Rachel Nichols.
8000 az csak a legfrissebb megjeleno evad ara, a kovetkezo megjelenesenel 5k-ra esik ugyebar, komplett boxnal meg eleve azzal kene nyitni. Az elobb rosszul saccoltam a dollart, szval ennel a cuzamen 35k-nal mar meggondolando lenne.