Már őrületbe kergetek mindenkit, hogy mindig azt az egy számot nyúzom.
A tali ötlete kitűnő gaba részéről, és az eddigi programtervek is jónak tűnnek, bár részemről az óra perc miatt további átgondolást, szervezést igényel. Bocs tilla, de Bosi ötlete számomra kedvezőbb.
Kitűnő ötlet. Menjünk kirándulni! Ha sikerül, talán még egy-két zenekartagot is el tudunk csábítani a zöldbe. ;-)
Hogy legyen valami konkrét is, rögvest javaslok is néhány dolgot, hogy lehessen véleményezni valamit.
Időpont: április 21-én (szombat). Találkozó: 08:30, 56-oss busz, Fenyőgyöngye megálló. Megközelítés: Kocsival, vagy tömegközlekedés csapatostul, hogy ne okozzon gondot azoknak sem, akik nem autósok. Részvétel: Bárki természetesen (család, barát, nem regisztráltak is). Útvonal: Könnyű terep (gyerekek és nem túrázók), kb. 4-5 óa időtartam + pihenők. Hogy ne a gyalog-teljesítmény, hanem az együttlét legyen fontos.
Bocsi, hogy így előre rohantam, de rövid az idő szerintem ekkora csapatnak megelégedésére szervezni. Szóval? Vélemények?
Kedvesek gondolataid,magam sem tartozom a csüggedők közé.Nagyon várom az új
anyagokat,és amikor átadják őket a Fiúk,biztosak lehetünk benne,hogy a legtökéletsebbet kapjuk.Ahogy eddig is megszoktuk :) Érdemes hát türelemmel várni!
Szuper volt az ötlet,hogy egy kis zenei rejtvényfejtésre hívsz minket!!!
Bot fülemmel először magam sem hittem volna,de második nekifutásra sikerült
megoldani a "legyőzhetetlennek tűnő" problémát :-D A másikra egyenlőre csak ködös sejtéseim vannak.Valami azt súgja nekem,hogy a nagyobb lélegzetű
szvitt-ben lehet a "turpisság".Már csak a hossza miatt is kínálja magát,hogy ide észrevétlenül be lehet csempészni egy kis meglepit.Fülelek tehát,és nosztalgiázok.
Kitalálunk valamit ama "április 23" első évfordulójára?Nem feltétlen zárthelyi programra gondolok.Ha szép az idő,tarthatnánk egy kis kirándulást,családostól,gyerekestől stb.megismerve és bevonva a friss regisztrálókat is.Persze valahogy egy kis zenét is kéne csempészni a programba.Szóval van még idő,mondjátok el az ötleteiteket!Üdv mindenkinek!!! Gaba
No azért annyira (sőt egyáltalán) nem vettem magamra és zokon, de tényleg többször láttam már, hogy nem egészen azt gépeltem be amit akartam, és mindenesetre jogos a két (vagy most már három?) pont, természetesen egy-egy szál rózsát küldtünk lányainknak-asszonyainknak. :o)
Nagyon rajta vagyok a témán, de sajna egyelőre zéró sikerrel. Fogalmom sincs, merre kell keresgélni.: o( A Noabban közzétett játék ezzel szemben sokkal könnyebb volt.
Csak a rosszmájúaknak jelezném (természetesen itt ilyenek nincsenek :-) ), hogy nem egy szál viretuális rózsáról, hanem egy-egy virtuális rózsáról van ám szó!!!
Szégyenlem magam! Egy nőtársunknak volt rá figyelme, hogy Zoltán nevű barátainkat felköszöntse és mi fiúk elfeledkeztünk a NŐK-ről, hogy a Nőnapon megemlékezzünk Róluk! Most bocsánatot kérve szeretnék egy szál virtuális rózsát minden kedves női topiclátogatónak valamennyi férfi nevében átnyújtani!4
Kicsit úgy érzem, hogy megint vissza kell térnünk a zene hallgatására és csendes reménykedésre, hogy egyszer majd....
Én azért csatlakozom Bosihoz mindkét ügyben: reménykedjünk... ;o) és hallgassunk zenét :o)
Ma délután, miközben jöttem hazafelé metróval és az új MW lemezt hallgattam, egy eléggé csapongó gondolatmenet után (ne kérdezzétek, mi volt ez... :o) ) eszembe jutott, hogy az első idők-ben milyen jó kis játékot rejtettek el a srácok!
Tehát játsszunk egy kicsit addig is, míg nem lesznek újabb hírek :o)
Ebben a réges-régi előzményben már volt róla szó, de akkor teljesen elsikkadt a dolog és később sem került már szóba..., pedig érdemes!
mya tom írta: "Meglepetés is van a CD-n: két helyen belekomponált új részek is vannak, de azt nem árulták el hol. Nekem nem sikerült első hallásra megtalálni, hogy hol vannak az új részek, bár az Ellenpont nagyon gyanús."
Ugye ismerős ez az oldal? :o)
Az 1. archív CD füzetének a vége felé Robiék egy kis játékra hívtak minket:
És egy kis játék:
nem tudtuk megállni, hogy valamit ne tegyünk hozzá a régi dolgokhoz.
Két helyre is becsempésztünk egy-egy újonnan komponált részt, azt viszont nem áruljuk el, hová.
Csak annyit, hogy nagyon jól esett!
Találgassunk!
A hivatalos megfejtést én sem ismerem, nem kérdeztem rá anno, pedig nagyon piszkálja a csőrömet a dolog azóta is, mert csak az egyiket találtam meg (azt viszont nagyon hamar kiszúrtam), de a másikra képtelen vagyok rájönni, akárhányszor is hallgatom meg a CD-t :o(
Amelyik részt megtaláltam, azt irtó profi módon, totál zökkenőmentesen illesztették a régi részek közé, viszont ez az új rész jóval korszerűbben hangzik, bár próbálták "visszarontani" egy kicsit a hangzását az eredeti felvételéhez, hogy ne lógjon ki onnan. Hát ezt is nagyszerűen oldották meg, szóval, egyáltalán nem "ordít", hogy melyik részről is van szó :o)
Csak lestem, hogy mennyire profik a srácok! Nem mintha nem tudnám ezt már ezer éve :o), de akkor is: eszméletlenül élvezem ezt a finom megoldást!
De a másik új részletről fogalmam sincs, melyik lehet az...
Valószínűleg azt még profibban oldották meg... ;o)
myatomhoz kicsit visszatérve: pedig neki nagyon jó füle van az ilyen finomságokhoz, és még ő sem hallotta ki ezeket a részeket... Bár az is igaz, hogy mindjárt az első meghallgatás után írta e sorokat :o)
Nekem az Ellenpont egyébként nem tűnik gyanúsnak; de sosem lehet tudni...
Tehát kalandra fel!
Fejtsük meg együtt ezt a jó kis zenei rejtvényt!!!