Főleg Colinos topicgazdi szervezi a topiclakóknak a színházi estéket, de úgy rákaptam a dolog ízére, hogy néhányszor már magam is elmentem jegyet venni (volt olyan hét, hogy szinte mindennap megfordultam a Pesti pénztárában: egyik nap lefoglaltam a jegyeket, megszerveztem a társaságot és másnap megvettem a jegyeket). Egyedül még soha nem voltam, egyszer néztem meg Artúrt Anyukámmal (nagy büszkeségem, hogy A. tiszteletegyével, eddig ez az egyetlen alkalom), egyébként Colinos és/vagy öttusás (=rajongók) társasággal mentem. Mindegyikükkel az interneten ismerkedtem meg! Hála érte a feltalálónak!
A Rocky Horror lesz az első 23-án, amit a kolléganőimmel nézünk meg.
Egyetértek, a színház a fontos, de azért a társaság sem árt, a közös élmény miatt!
sikerült a kép!
:)
LIVINIA nálunk csak én meg a legjobb barátnőm szeretjük a színházat,és az egész osztály(
szinte)
gyűlöl minket ezért!
Hülyék:)
Így aztán mi 2-en járunk
Az ismétlésekkel én is jól állok, áprilisban csak ismételni jártam (a Tragédiát is annak veszem, hiszen láttam a tévében). :-)
Az a baj, hogy nem vagyok tájékozott még kedvelt színházaim előadásaival kapcsolatban sem. Most ütöget a guta, hogy nem láttam a Macbeth-et, amit Bozsó Péter miatt néztem volna meg, de hozzám képest korán levették a műsorról: hát hiszen játszott benne László Zsolt is!!! ÁÁÁ!!!
Jövőre az Ördögöt is megnézem! :-)
Még valami:tényleg meglepődtem azon,hogy "csak"december óta jársz színházba.Most már szervezi valaki?Vagy egyedül?Hasonló cipőben jártam,aztán egy napon elmentem egyedül(még otthon,vidéken)Azóta már megszoktam,hogy egyedül járok és sokszor kifejezetten élvezem.Már furcsa,ha van társaságom.De persze egyedül vagy sem,ez teljesen mindegy,a SZÍNHÁZ a fontos!
Ez nagyon klassz!!A sok darabbal kapcsolatban,amit még nem láttál:tegnap számoltam össze,hogy 30 olyan előadás van,amit mindenképpen meg szeretnék nézni+hajlamos vagyok arra,hogy ami tetszik arra többször is elmegyek.Sajnos kezdődik a vizsgaidőszak és vidéki lévén otthon fogok tanulni:( Utolsó "darabom" Az ördög jövő héten.
Kölyök, nagyon köszönöm az információt és én is örülök neked.Gratula az apukádnak!
Szia Hanna!
A Pestibe is szívesen megyek ám Veled! :-) Kíváncsi vagyok a reakciódra, a darab pedig úgyis megunhatatlan - mert nagyon jók a színészek (ott is)!
CC/KK
szia szia Lavinia!
örülök neked!:)
A darabot az én apukám,Eichner András rendezte.
:)
Egyébként szerintem is nagyon jó,remélem nemsokára
megnézem a Pestiben is!
Nagyon örülök hogy tetszik!
Te civilként jársz ilyen sokszor színházba?Ha igen hogy bírod idővel? Jaj, de büszke vagyok rá, hogy ilyen kérdés intéztetett hozzám! Köszönet érte! Ezek szerint kezdek méltó lenni az e-mail-címemre (szinhazbajaro@)!
Ha hiszed, ha nem, decemberben kezdtem el színházba járni (egyik Colin-topic-beli társamnak köszönhetően), előtte csak vágytam rá. Mivel nem volt senki, aki megszervezze a programomat, múltak a hónapok és az évek egymás után, színház nélkül. Aztán nekikezdtem: dec.: 3x, jan.: 2x, febr.: 5x, márc.: 2x, ápr.: 4x, máj.: 12x, jún.: 1x. Most már nem tudok leállni, ennyi az egész. Az persze kétségtelen, hogy elviszi a közalkalmazotti fizetésem javát, de nem érdekel.
A negatívum csak annyi a dologban, hogy mindig fáradt vagyok másnap (a vonatom éjfélkor ér haza, 6:30-kor pedig elvileg indulnom kéne vissza a fővárosba).
Holnap megyek legközelebb színházba, de már napok óta csak sorolom és sorolom magamban az előadásokat, amiket még látni fogok a hónapban és majd kiugrom a bőrömből. Legszívesebben táncra perdülnék a vonaton - na persze csak olyan színvonalon, mint Révész a Padlásban. ;-) (Artúr! Nem bántani akartalak, nekem már első látásra is tetszett a táncod!)
Hú, és még mennyi darab van, amit nem láttam!
A Pestiben sajnos még nem láttam,de nagyon szeretném megnézni.Valószínűleg rajtam kívül mindenki tudja,de mégis megkérdezem:Te civilként jársz ilyen sokszor színházba?Ha igen hogy bírod idővel?Akárhogy is van, irigyellek érte!És köszönöm a válaszod!(mindenesetre a rendezőre még mindig nagyon kíváncsi vagyok!!)
LZS ?? Hát.. őérte annyian rajonganak, meghagyom nekik :)
Különben is mióta levágatta a haját, veszitett pár pontot. Természetesen, nem sorolom a futottakmég kategóriába.
/Igazság szerint nekem ő túlontúl jó pali :)) de pszt.ez titokos/
Nem az Aaron-os képre mondtam, hgoy nem tetszik, hanem arra amint alul beszúrtál, ahol hosszú a haja.
A Titus-os képek mind mind tetszenek, igaz mondom, Stohl-ért nem vagyok oda. Dehát nem kell mindenkit szeretni, ugye. :)))
Fantasztikus Európáztam, igy kimaradt a Fábry. Nem is baj, jóból is megárt a sok.
Azt hittem, hogy az Aaronos kép nem tetszett Neked az áprilisi műsorújságon. Nem volt egyszer egy ilyen megjegyzésed? Ezek szerint félreértettelek.
Az ilyen sapka sok mindenkinek nem áll jól (pl. Szacsvay tegnap a Fábry-ban), BP kivétel. :-)
Jaj, hát azt nekem eddig senki nem mondta, hogy LZs is játszik nekem holnap az Elektrában!!! (BP: Amerikai Elektromosság) Ugye nem csak elírás? Ez annyira meglepett!
BP hangja télleg nagyon olvadoztató :)) Hallottad a héten Marc Dacascos hangjaként? Mmmm...
KZ nekem a Komédiásokban, és a Titusban tetszett nagyon. És a Titusban, olyan csinos volt, hogy csak na. Igaz, ott DZ is.
Bezzeg, PCs, a piroszsebesnadrágjában, bakancsban :))) Ugye említettem már egypárszor, hogy KZ-t Pirosnadrágosnak hívom magamban? ;-) (Pedig az nem szerep volt!)
MOst nézegessem az imélt, vagy majd csak kedden??? :))))) 4-ig még van időm, nem? Szólok, ha írtam!
18-án lesz a Sateliten a Vaásrnapi asszony, amit anno én azért nem néztem meg, mert Csongrádi K.-t nem szeretem annyira. Viszonyt, KZ is szerepel benne :))
A Frenki és Dzsonit mikor fogják már közvetiteni?????????????????????????