a köv. filmet keresem: valószínűleg ázsiai (vagy több ázsiai játszik benne, ill. a figura, aki volt a végén koreai, esetleg japán); a vége az, hogy valaki azt kérdi: "kit a legegyszerűbb, mégis a legnehezebb megölni? A válasz egyszerű..." S fejbe lövi magát. Valaki erre ráismert?
Egy régebbi filmet keresek. Snowboardosokról szól akik valami fura nevű hegyet akarnak megvédeni egy multimilliárdos "gonosztól" aki ott akar építkezni. Van a bandában egy srác, aki ha iszik, mindíg kiüti magát és vele különböző szivatásokat csinálnak:
Rászigszalagozzák egy bikára. Azt hiszem sót tesznek az ölébe és kint hagyják a jégen és arra ébred, hogy egy jegesmedve nyalogatja a golyóit. De talán a legemlékezetesebb, mikor egy forgópadon lévő autót betolnak az út közepére, beteszik a vezetőülésre, elkezdik forgatni az autót, akik pedig hátul ülnek elkezdenek ordítani, és az erre felébred, azt hiszi elaludt vezetés közben és elkezdi tekerni vadul a kormányt.
Többre nem nagyon emlékszem, de tudom, hogy könnyesre röhögtem magam anno rajta, és ha tudnám a címét, meg tudnám szerezni.
Sziasztok! Keresek egy filmet, ami egy futó fickóról szól. Azt hiszem rövidtávon futott, és a film kb a 40-es években játszódik. A koma ismertető jele az hogy futás közben mikor elfárad hátracsapja a fejét. A filmben benevezett valami szuper gigantikus nagy versenyre, és a verseny elején elesett, de aztán felállt és leverte az egész mezőnyt. Ennek a címét keresném tisztelettel. Azt hiszem egyszer ha volt a tv-ben.
Két filmet keresek régóta, ha valakinek megvannak, vagy tudja, hol lehet hozzájutni, kérem szóljon!
A két film:
- Ördögöt a farkánál (1969, Philippe de Broca rendezte, Yves Montand játszik benne) - Férfiak póráz nélkül (1975, Mario Monicelli rendezte és Philippe Noiret (is) játszik benne)
Egy másik film amit keresek egy scifi. Csupán annyira emlékszem belőle, hogy az űrben egy nagy űrhajó van és valami hosszú folyosón egyik főhőst fojtogatja egy másik, de a fojtogatott nyakán valami pánt volt és nem fulladt meg. :) A fojtogatottat talán Sean Connery játszotta?
Egy animációs rövid filmet keresek, valami olyasmi volt benne hogy egy kólásüveg esett egy lakatlan bolygóra (talán egy űrhajóról) és az üvegben volt egy csepp kóla, amely "evolválódni" kezdett és valami lény lett belőle.
Ravel: Bolero c. zenéje ment alatta és kb. 5 perces kisfilm volt. Rajzos stílusú.
Keresek egy filmet de csak a tartalmára emlékszem.
Szilveszterkor a feleség megöli a férjét és lefelé a liftben az idő pont egy évvel visszapereg így kap egy esélyt, hogy a jövő ismeretében elkerülje az eseményeket, de más vonalon a sors megismétlődik...
Sziasztok,
Ismeri vki ezt a filmet: El a kezekkel a feleségemtől (Not with My Wife, You Don't!, 1966)
Rendkívül fontos lenne számomra, akár VHS-en, akár dvd-n - a nejem kedvence (én még nem láttam sajna)…
Előre is köszi!
Sziasztok! Már régen keresek egy filmet. Úgy gondoltam Jack Lemmon játszott benne, de valószínűleg tévedtem, ugyanis nem találom az filmjei közt. A story a következő: az egész egy szállodában játszódik. Egy asszony és egy férfi találkoznak, egymásba gabalyodnak, de mindkettő hű marad családjához és természetesen visszatérnek otthonukba, majd egy év múlva újra találkoznak és újra és újra... A nő, mint legelőször is, egy egyházi összejövetel okánál fogva jelenik meg évről évre. A férfi utazási céljára nem emlékszem. A történet minden találkozásnál bonyolódik. Bűntudatuk van, szerelmesek, elmesélik életüket, lebuknak, összevesznek, megöregednek és egyszer csak valamelyik nem jelenik meg (nő?), majd csörög a telefon a másik fél gyermekétől, hogy elhunyt. Egy nagyon szép film. Ha esetleg valaki meg tudná mondani a címét, nagy örömet szerezne nekem. Előre is köszönöm!
Keresem az alábbi filmeket ill. szinkronjait bármilyen formátumban:
- Walt Disney - Csipkerózsika (1. szinkron) - Smaragd románca (2. magyar változat, MTV, Michael Douglas-Kőszegi Ákos) - Felszarvazták őfelségét (MTv 1.szinkron - Funes-Szatmári István) - A kis pancsoló (Mokép, Felmondtam jöjjön vissza 1. szinkronja, Funes - Szombathy Gyula) - Rocky 1. (A Bubik féle szinkronnal) - Nevem Senki (Az eredeti, 1981-es moziszinkronnal) - Egy zseni, két haver, egy balek (Az eredeti, 1981-es moziszinkronnal) - Óvakodj a törpétől (Az eredeti, 1981-es moziszinkronnal, tehát NEM az 1987-es MTV-sel, ahol Rátóti volt Chase, Hawn pedig Kovács Nóra) - Magányos farkas (Chuck Norris hangja Vikidál Gyula, 1989-ben ment mozikban)
Ha esetleg valaki, tud valamit, kérem jelentkezzen, előre is köszönöm! Cserealap lehetséges.
Belekezdem a Hetedik című thriller nézésébe, sajnos 1 óra után megakadt a film, és borzasztóan kíváncsi lennék a folytatásra, de sehol nem tudom kikölcsönözni, és megvenni a dvd-t. Ha valakinek esetleg megvan a felvétel,és el tudná valahogy juttatni nekem nagyon örülnék neki. Természetesen nem ingyen kérném.
érdeklődni szeretnék kedvesen, hogy valaki nem szokta véletlenül felvenni a Spektrumon sugárzott Nigella főzősműsort? Igen nagy szükségem lenne rá szinkronosan, de sajnos dvd-n nem adták ki, és eddig még sehol sem találtam meg.