nos, fórumon kivül is ment némi beszélgetés a Pom-pom témáról, és egyebekről. Tamas is tudna mesélni. szóval: azt nem szabad figyelmen kivül hagyni, hogy ezt a fórumot bárki elolvashatja, igy kérek mindenkit, hogy ha ide ir valamit, azt úgy tegye, mintha meccs közben a pályán a hangosbemondóba mondaná be. :)
szerintem egymás piszkálása még belefér, de pl a a pom-pom témában.... szóval ovatosan.
Énis azt mondom hogy nyugottan jöhetnek 18év alattis 16 07 évesek szülői bele egyezéssel mert a sulibais inkább őket érdekli jobban de ahhánnyal én beszéltem 17évesekkel elég jól néznek ki és mondtam nekik hogy jelentkezzenek:)
Szeva Zoli kiraktam a Plakátokat a Munkácsyban meg a Ganzban de úgy ahogy mondod inkább 16 17éveseket érdekel:( Én benne vagyok a toborzásban de akkor még jőjjön valaki pl Te Zoli:) az elficánkolunk sulikba:D
Az MAFSZ tagjai 2006. március 13-ig adhatják le nevezésüket a II. Hungarian Bowl -ra, mely április 29. és július 1. között kerül megrendezésre. Szintén elérhetõ a Játékos Igazolvány kérõ lap, valamint a Sportorvosi igazolás mintája, mely elengedhetetlen része a játékosok nevezésének. Ezek beadási határideje 2006. március 30.
IGEN!!! emlekszem azokra a sracokra akikrol beszelsz. mondtak hogy csunyan becsaptad oket, mert mindenfelet kertel toluk, hogy teljesitsenek neked, aztan mondtad csak, hogy nalam lehet jelentkezni.
de en abban a pillanatban mondtam nekik, ahogy talalkoztunk, hogy hiaba neztek meg a Csontdaralot, attol meg mi lanyokat keresunk. :)
Pedig nálam egy csomóan jelentkeztek, mondták, hogy bármire hajlandóak hogy bekerülhessenek, rá is kérdeztek, hogy értem-e, bármire, de nem tudom mire gondolhattak.
Aztán mikor mondtam, hogy nálad lehet jelentkezni szomorúan felöltöztek és elmentek...