Alapjaban nekem sincs gondom veluk.
Januar ota kb 3-szor volt fel ora kimaradas mindossze, sebesseggel nincs gond.
A nehezkes fellepes nem zavar, kibirom azt a par masodpercet.
összességében nekem sincs olyan problémám, ami feltétlenül a szolgáltatóváltást indokolná. No meg ez már vagy az 5. szolgáltató akikkel kapcsolatban állok / álltam. Majd meglátjuk augusztusban. Remélem maradok!
Viszont azt azert meg kell emlitenem hogy a fellepes nehezsegein kivul a szolgaltatas minosegere egy szavam sem lehet:
Megastabil 52k a bixen levo szerveremig.
Barmikor.Tehat en nem feltetlen gondolkodom valtason, ami bajom van az csak az atallas miatt van.(na jo meg a connect, bar szvsz ez nem OLYAN nagy problema)
Igen, de mire ez az egesz realizalodik lehet hogy mar csak 8 honapom lesz hatra, ami hozzavetolegesen 700 Ft tiszta hasznot hozna nekem:)
Egyre boldogabb leszek:)
Most beszeltem az ugyfelszolgalattal es a kovetkezot mondta:
Ma hataroztak arrol hogy egyszeri dij befizetese elleneben lehet a jelenlegi csomagra atterni.
(tehat aki akar az valaszt 512 illetve dijcsokkenes) Az egyszeri dij: 8e +afa.
Jovo heten legy allitolag formanyomtatvany meg lesz webes lap illetve kormail is.
Igy van, nem olyan kis cég az - sőt az Eurowebnek nem a Pantel adja az Internetet?
Egyébként biztos nem maradok - most megszívatnak 10*2000 ft-al (kb) akkor majd havi 500-on később nem fogok gondolkodni - és legalább bebiztosítom magam, hogy a szolgáltatóm a piaci árakkal együtt fog mozogni a jövőben. (lásd axelero, datanet)
Nem biztos hogy olyan kis ceg ez kis kapacitassal.
Az Euroweb all mogott.
Amugy meg lehet hogy ugy gondolkodnak, hogy ugyis ok a legolcsobbak, még ha serelem eri is a jelenlegi ugyfeleket, szerzodes lejarta utan ugyis maradnak itt, az olcsosag miatt.