Magamban kevés vagyok ahhoz hogy társalogjak, egyébként izzítom 1000-el a seasont, most járok a 4.-ben. DE az kicsit furcsa volt, hogy évek óta enyém a legjobb csapat, és playoff 2nd roundban mindig kiestem a Philly-vel ...
Csak akkor sikerult megnyerni amikor a Det kidobta Shanny-t, meg Stevie-t, én meg lehoztam, igaz Steve visszavonult 1 év után, meg érdekes, hogy a Stanley Cup évében szinte lézengtek a nézők, még a döntőn se volt telt ház, pedig az első évben max árakkal szinte minden mecss teltházas volt ...
Ha valaki nyomul még, adjon már tippeket fiatal játékosok közül kit érdemes venni??
coool, meg rulez meg hiperszupermegaklaszz (akárhogy is lassú egy kicsit) csak egyszerűen félek vele játszani. azért hogy 2-3 hét nyomulás után azt mondja, hogy köszönöm mer besz@r?
Mac : most éppen milyen stádiumban van a game, mert én asszem a 0.850-sel nyomultam utoljára, szépen mentettem a season végefele, na aztán másnap majd leestem a székről......
vmi runtime error üzenet mikor betöltődik a season, és ennyi...
Ezér érdemes órákon át előtte ülni ???
Megvan az első játékos, aki saját nevelésként került fel az all-time listára!!!!
Larry Hacker, kapus a szentem 350 meccs, 50 SO, és még csak 23 éves:-))))
Sawchuk-nak annyi:-PPPPPPP
Máris javult a csapatátlagom, mert Kuznyecov és Fiser (csak szép fonetikusan!!) lekerült a farmhoz, tehát nem rongálják az átlagot. Egyébként kuznyi fiú sok gólt üt védő létére... Lehet, hogy centert csinálok belőle? :))
Holströmért megszereztem Isbistert a szigetiektől...
Aztán gondoltam egyet (Draper sírt, hogy keveset van jégen... a 4. sorban nem is csodálom) és átvatiáltam a csapatot. Láss csodát!!
Shani leruccant a 3. sorba, Isbister az elsőbe jött, akárcsak Krivokrasov, aki a negyedikből érkezett és helyet cserélt Guerinnel. A mese ott folytatódik, hogy Bill fiú a 4. sorban is nagyágyú, mert idáig minden meccsen nyomott gólt, és a többiek is jobban nyomulnak egy picit...bár lehet, hogy csak átmeneti állapot (5 meccs tapasztalat)
Hogy Osbad ne ríjjon, őt védetem a hulladék ellen (ATL, CBS ,MTL...)
Ennyi :))
Egyébb tapasztalat, valaki? :))
Byby
P.S.:
El akartam kezdeni a flamessel egy idényt. Arra sem volt pénzük, hogy Krivokrasovot felszedjék az UFA-ből... ugyanis nix lóvé. Öt misiből lehet ga(rá)zdálkodni!
:))
Vedd le 75%-ra a scoringot, és 85%-ra PP frequently-t. Nekem is ott van, és most már nem nagyon ütnek 4 gólnál többet meccsenként. A pontkirály is 110-120 körül van, asszem ez tűrhető.
De gazdag mindenki, szegény pingvinek meg rongyos 40 milával... Így:
Friesen-Lemieux-Drury
Straka-Kraft-Kovalev
Stevens-Hrdina-Maltby
Tsyplakov-Primeau-Tibbets
Tverdovsky-Poti
Ference-Jonsson
Rozsival-Melichar
Moose, naná - Tallas (egész jó)
Az elején 2L, aztán 21W, 1T, 9W, 1L - itt tartunk momentán. A baj az, hogy eddig a meccseim 80%-a idegenben volt, azok kb harmada a Flyers ellen... És nov.11-én ütött először 7 gólt egy csapat egy meccsen, 6 meg minden fordulóban összejön.
Jelenleg a Rednecks-sel vagyok....
:)))))
Jelenlegi csapatom:
shanahan yzerman guerin
robitaille fedorov v.bure
holmstrom larionov young
varis draper krivokrasov
lindstrom tverdovsky
gonchar dandenault
duchesne york
hasek osgood
ufa-ból felcsíptem hull apót, és elcseréltem guerinért :)
Kyle mclarenért pedig gonchar jött....97-est üt.
Első meccsén ppg :))
Szerintem jól állok... játékosállományra nézve.
A ligában eddig van egy döntetlenem :)
73-72-73 a csapatátlagom :))
Ez jó vagy nem jó? :)))))))))))))
Azért elég érdekes ez a game....
A régi változattal elég sokat tököltem mire 10 év alatt nyertem 3 kupát, most meg zsinórban 8-szor!!! nyertem. Azért nem értem, mert mindent ugyanúgy csinálok, taktika stb....
Ennyit változott volna?
Lehet, hogy valami gyengébb csapattal próbálkozom.
Asszem kezdek egy újat a Dead Wing-sel:-))))
azóta befejeztem azt a szezont is. 90%-os teljesítménnyel. a rájátszásban is csak 1 meccset vesztettem. aztán bajnok lettem hallelujja. keret megint kevés, el kell adni jagr-ot.. de addigra kiszállt 1 runtime errorral. nem tudott szegény draftolni, mert nem volt kik közül...
sebaj, feltettem a 0.81C-t (eddig 0.8-al játszottam) no, ott nincsen keret. illetve van, csak tul lehet lepni... aztan meg nezheted, hogy mesz csodbe.nekem majdnem sikerult:))
jótanács:
mindig vegyetek egy király kapust! meg jó védőket...
elias - drury - satan
robitaille - smolinski - palffy
ez volt az első 2 sor... egész jók, nem?:) de amíg nem igazoltam le brodeurt eléggé minuszban voltam. es meg most is egy kicsit...
A PHI Brian Bouchert szeretné elcserélni, Stillmanért, Weightért és Youngért. Azé ez durva. Kár hogy csak azt felelheted rá, hogy benne vagy, vagy elutasítod. Ilyen esetekre lehetne olyan válasz is, hogy menj anyádba. :-)))))))
Mostmár van kihívás ebben a játékban, Pens-payroll: 34m. Erre Moose 3,25m-t kér, +1m készpénzet. Nahát.
Meg Levi. Ez a srác igazából is ilyen sóher? 460k-t kért, megadtam, kevés volt, végül 550 körül állapodtunk meg, mintha nem tudná, milyen csóró a csapat amúgyis :)
Az viszont látszik, hogy a t. készítők találkoztak már ChampionshipManagerrel...
Ez a 6 gólos limit nekem rohadtul nem tetszik. Mi az, hogy maximum 6 gólt lő a csapat, bármennyivel is jobb a másiknál? Egyébként ez tényleg rohadt király, hogy "közvetiti" a meccset.
A hét vicce: Philadelphia Brian Boucher-ért cserébe Stillmant, Youngot és Weightet kéri. Normális????
hmmm...érdekes.. én is nyertem az első évben, mégse írt ki semmi ilyet... vagy csak még elfelejtkeztek ünnepelni a srácok?
vagy csak az avsnek szabad??:)