Biz ilyen csúfság is megesett jónéhányszor velem,hogy alacsonynak bizonyult az asztal pereme.:))Vagy a golyó volt túl virgonc..
Ha láttál volna játszani,akkor értenéd a vadmagyart..Erőből űztem a sportot,és a 20. fal utáni pontnál bejelentettem,hogy én ezt így akartam.:))
ON:Egész jól kezdett Lee..ez a frame már meglesz neki..
Persze,ha egyáltalán nem ismerném a szabályokat,akkor én is ezt mondanám...vak tyúk is talál szemet,annyi golyóból egyet csak bekergetek a hálóba.:)) De nem hiszem,hogy a hagyománytisztelő angolok díjaznák egyéni,vadmagyar stílusomat..:))
hááát...nekem azé' nincs ekkora önbizalmam.:))
Utoljára az Eötvös-klubban bökdöstem a biliárdgolyókat numerikus analízis előadás helyett,de az is mélyen a múlt században volt..:))
Jó akkor nem kesergek, az eredmények úgyis jók egyelőre.
Akkor biztos jó a fantáziád. :) Én is szeretem a teniszt, de annyira nem vagyok fanatikus. Scoreboardot csak kevés emberért vagyok hajlandó nézni. :)
Szméagol: én megyek, de mire odaérek meglegyen a belépő. :))
Ne keseregj,annyira nem rossz a helyzet,különösen a Real playeres rásegítéssel együtt nézve..
Én már több mint 1 éve teniszt nézek így a neten,scoreboardokat bambulva,pusztán a fantáziámra hagyatkozva...))
Szerintem simán lehet, Hunternek legalábbis igen. :)
Hunter ez előbb csinált egy 135-ös breaket, így már 9-4 neki, ez az eddigi legnagyobb különbség.Csak így tovább Paul!:)
Én is a poolal kezdtem kb 10 éve, akkor minden nap játszottam, és unalmassá vált.Igy tértem át a snookerre. Abban az időben ezt is rengetegszer volt alkalmam játszani, ma már eltellik úgy év hogy nem jut rá idő, vagy nincs partner. Ebböl következik hogy régebben sokkal jobban ment. Most örülök ha az 50-t elérem.
100at megközelíteni az már nagy dolog, nekem kb 30 sikerült úgy hogy mindegyik golyó a lyuk szájánál volt. :) Nagyon nehéz játék, maradtam is inkább a poolnál, de nézni ezt jobban szeretem.
Közben az eredmény: Paul Hunter 8 (33) 4 Ken Doherty
Hello!
Keményen indul a mai nap. :))
Ha már itt vagy megragadnám az alkalmat egy-két kérdésre: Kurucz László most miért nem szakkomentál? Ez provokativan fog hangzani de nem (nagyon) annak szánom: te snookereztél már?
Szasztok!
Mostmár szapulhattok itt is, én közvetítek.
Senki ne izguljon lessz közvetítés csak egy kis hiba van aközvetítési vonalban és ezért kb még 10 perc. Legalábis a párizsi központ szerint.
Keresik a kapcsolatot!