Ne keseregj,annyira nem rossz a helyzet,különösen a Real playeres rásegítéssel együtt nézve..
Én már több mint 1 éve teniszt nézek így a neten,scoreboardokat bambulva,pusztán a fantáziámra hagyatkozva...))
Szerintem simán lehet, Hunternek legalábbis igen. :)
Hunter ez előbb csinált egy 135-ös breaket, így már 9-4 neki, ez az eddigi legnagyobb különbség.Csak így tovább Paul!:)
Én is a poolal kezdtem kb 10 éve, akkor minden nap játszottam, és unalmassá vált.Igy tértem át a snookerre. Abban az időben ezt is rengetegszer volt alkalmam játszani, ma már eltellik úgy év hogy nem jut rá idő, vagy nincs partner. Ebböl következik hogy régebben sokkal jobban ment. Most örülök ha az 50-t elérem.
100at megközelíteni az már nagy dolog, nekem kb 30 sikerült úgy hogy mindegyik golyó a lyuk szájánál volt. :) Nagyon nehéz játék, maradtam is inkább a poolnál, de nézni ezt jobban szeretem.
Közben az eredmény: Paul Hunter 8 (33) 4 Ken Doherty
Hello!
Keményen indul a mai nap. :))
Ha már itt vagy megragadnám az alkalmat egy-két kérdésre: Kurucz László most miért nem szakkomentál? Ez provokativan fog hangzani de nem (nagyon) annak szánom: te snookereztél már?
Szasztok!
Mostmár szapulhattok itt is, én közvetítek.
Senki ne izguljon lessz közvetítés csak egy kis hiba van aközvetítési vonalban és ezért kb még 10 perc. Legalábis a párizsi központ szerint.
Keresik a kapcsolatot!
Williams lenyűgöző volt ma este, igaz, kellettek hozzá Lee hibái is, de azokat ki is használta könyörtlenül. De a legjobb az a jelent volt, amikor elrontott egy pirosat olyan szituációban ,amikor már biztos volt, hogy övé a frame, a bíró be is mondta, de Williams csak nem mozdult el az asztaltól, nézte a golyót, erre kapcsolt a rendező és megmutatta, ahogy az ellentétes zsebbe levánszorog. Szegény bírónak, biztos ciki volt :-))
Látom, itt sokan drukkoltok Huntenek, én rosszul vagyok a bekkem style fejétől. Mondjuk jól játszik, az tény. Doherty kezének is Higgins ellen kellett úgy sülnie :(
És persze csatlakozom a vissza az angol kommentátort mozgalomhoz. Tulajdonképpen Debnár annyira nem is rossz (viszonylag keveset beszél, próbál szabályokat mondogatni és eredményeket), de semmit nem tud hozzátenni a látottakhoz azok számára, akik rendszeresen nézik. Az angol kommentátorok nemcsak szakmailag, de a szórakoztatás terén is teljesen ott vannak.
Doherty wins (3)
5-3 Rd5 1999 Grand prix
9-2 F 2001 Regal Welsh Open
6-3 SF 2001 Regal Welsh
Hunter wins (2)
5-0 Rd2 2000 China Open
9-7 F 2002 Regal Welsh
Williams v STEPHEN LEE
Williams wins (9)
4-0 RR 1999 Liverpool Victoria Champions Cup
6-3 QF 1999 Regal Masters*
5-3 QF 2000 Thailand Masters
5-4 RR 2000 Champions Cup*
6-4 QF 2000 Regal Masters*
5-3 QF 2000 China Open
6-3 QF 2001 Regal Masters
5-4 QF 2002 China Open
9-4 F 2002 Thailand Masters
Lee wins (2)
5-4 QF 1999 China Open
6-4 QF 2000 B&H Masters*
Kösz,erre gondoltam én is.Azt még láttam,hogy túl közel van egymáshoz a sárga meg a fekete..aztán mire felnéztem,már vége volt..
Na,6:0,és nem is látok reményt,hogy Lee feljavuljon..Abszolút dekoncentrált ma..