Kedves Topiclakók, a Legenda vagyok filmhez állítólag 2 befejezést is forgattak, én azt láttam, amikor a nő és gyerek megmenekül. Kérem szépen, ha valakinek meglenne a másik befejezés is, tegye nekem hozzáférhetővé.
Már fél napja keresek egy filmet, gondoltam itt tudja valaki hogy mi lehet a címe.
Ez egy régi film, azt hiszem hogy a 80-as vagy 90-es években játszódik.
Kertvárosi házak valamelyikét próbálja eladni egy ingatlan ügynök, nagyon alacsony áron egy fiatal párnak.
Amint belépnek az első házba, kötelességének érzi elmesélni a ház előző lakóinak rémtörténetét. Szóval minden háznál elmondja hogy mi történt a lakókkal, ez általában halállal végződött. Az egyik házat ki kellett festeni, a másik komolyabban megsérült stb...
A film vége azt hiszem az lesz hogy a fiatal pár nem veszi meg semelyik házat sem.
na megnéztem és van egy új változata ennek a true romance-nek. már intézkedtem a beszerzését illetően, de most elbizonytalanodtam, hogy akarok-e szomcsi véget ennek a filmnek
Bolond,Bolond világ http://www.port.hu/bolond,_bolond_vilag_it_s_a_mad_mad_mad_mad_world/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=48712&i_city_id=3372&i_county_id=-1
segítségeteket kérem, keresek egy filmet, de csak kevés emlékképem van róla:
- kb. hetvenes évek második felében adta a tévé, valószínüleg amerikai film volt, nagyon hosszú, talán több mint két órás
- a film elején autósok mennek az úton, az egyik autós szakadékba zuhan, megpróbálják megmenteni, nem tudják, de annyit mond, hogy keressék meg a kincset ami a dupla w alatt van - a film egy hajsza a kincs után, inkább vígjáték formában
- a film végén egy városba érnek, ahol feltűnik nekik hogy van két pálmafa ami összehajlik és dupla w-t alkot, és az alatt volt a kincs, bőröndökben
hátha valakinek beugrik. segítségeteket köszönöm, sajnos nincs semmi konkrét ami alapján keresni tudnék, talán valaki látta!
arról szól, hogy van egy srác, akinek talán a haverjai befizetnek egy kurvát. de a srác nem tudja, hogy ez meg van rendezve. egy moziban taliznak, másnap kiderül az igazság, de összeházasodnak. majd a fiú elmegy a csaj stricijéhez, hogy leszámoljon vele, és talál egy köteg pénzt. azt elhozza, aztán a nyomukba erednek, valami hotelben meg is találják őket, de megmenekülnek, majd a végén egy útszéli fülkében dugnak
a köv. filmet keresem: valószínűleg ázsiai (vagy több ázsiai játszik benne, ill. a figura, aki volt a végén koreai, esetleg japán); a vége az, hogy valaki azt kérdi: "kit a legegyszerűbb, mégis a legnehezebb megölni? A válasz egyszerű..." S fejbe lövi magát. Valaki erre ráismert?
Egy régebbi filmet keresek. Snowboardosokról szól akik valami fura nevű hegyet akarnak megvédeni egy multimilliárdos "gonosztól" aki ott akar építkezni. Van a bandában egy srác, aki ha iszik, mindíg kiüti magát és vele különböző szivatásokat csinálnak:
Rászigszalagozzák egy bikára. Azt hiszem sót tesznek az ölébe és kint hagyják a jégen és arra ébred, hogy egy jegesmedve nyalogatja a golyóit. De talán a legemlékezetesebb, mikor egy forgópadon lévő autót betolnak az út közepére, beteszik a vezetőülésre, elkezdik forgatni az autót, akik pedig hátul ülnek elkezdenek ordítani, és az erre felébred, azt hiszi elaludt vezetés közben és elkezdi tekerni vadul a kormányt.
Többre nem nagyon emlékszem, de tudom, hogy könnyesre röhögtem magam anno rajta, és ha tudnám a címét, meg tudnám szerezni.
Sziasztok! Keresek egy filmet, ami egy futó fickóról szól. Azt hiszem rövidtávon futott, és a film kb a 40-es években játszódik. A koma ismertető jele az hogy futás közben mikor elfárad hátracsapja a fejét. A filmben benevezett valami szuper gigantikus nagy versenyre, és a verseny elején elesett, de aztán felállt és leverte az egész mezőnyt. Ennek a címét keresném tisztelettel. Azt hiszem egyszer ha volt a tv-ben.
Két filmet keresek régóta, ha valakinek megvannak, vagy tudja, hol lehet hozzájutni, kérem szóljon!
A két film:
- Ördögöt a farkánál (1969, Philippe de Broca rendezte, Yves Montand játszik benne) - Férfiak póráz nélkül (1975, Mario Monicelli rendezte és Philippe Noiret (is) játszik benne)
Egy másik film amit keresek egy scifi. Csupán annyira emlékszem belőle, hogy az űrben egy nagy űrhajó van és valami hosszú folyosón egyik főhőst fojtogatja egy másik, de a fojtogatott nyakán valami pánt volt és nem fulladt meg. :) A fojtogatottat talán Sean Connery játszotta?
Egy animációs rövid filmet keresek, valami olyasmi volt benne hogy egy kólásüveg esett egy lakatlan bolygóra (talán egy űrhajóról) és az üvegben volt egy csepp kóla, amely "evolválódni" kezdett és valami lény lett belőle.
Ravel: Bolero c. zenéje ment alatta és kb. 5 perces kisfilm volt. Rajzos stílusú.
Keresek egy filmet de csak a tartalmára emlékszem.
Szilveszterkor a feleség megöli a férjét és lefelé a liftben az idő pont egy évvel visszapereg így kap egy esélyt, hogy a jövő ismeretében elkerülje az eseményeket, de más vonalon a sors megismétlődik...
Sziasztok,
Ismeri vki ezt a filmet: El a kezekkel a feleségemtől (Not with My Wife, You Don't!, 1966)
Rendkívül fontos lenne számomra, akár VHS-en, akár dvd-n - a nejem kedvence (én még nem láttam sajna)…
Előre is köszi!